Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/CollinaSandra.jpg

Ahojda!

Jedeme dál!:D Další setkání Casey a...

Je to jen vaše:D

Bavte se a děkuji, Bedrunka <3

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

7)  Bedrunka (09.08.2015 20:51)

Niky taky moc děkuji Snažila jsem se popsat pocity obou žen tak, aby bylo jasné, jak se obě cítí. S Yurim to bylo snazší, protože chlapi v těchto věcech berou všechno jinak. S koncem si hlavu nelámej:D potěším tě, když řeknu, že to tak hrozné nebude. Zatím !


Seb není to jednoduché pro nikoho, ale Casey je dobrá holka, ona zvládne všechno ! Moc ti děkuji


Iris máš pravdu Moc děkuji


Olspet u tebe zase funguje nějaké napojení na moji mysl ;) ? Uvidíme, jestli ses trefila, nebo je pravda někde jinde Moc děkuji


Dreamcatcher v tom jsme stejné na mě čtení taky tak působí. A jako autorka si tyto pocity svých čtenářek dost považuji a hýčkám !!! Vydrž, moja, a neboj, spíše si zítra jen povzdechneš: Aaach!!! Moc děkuji


AlexisG moc děkuji zatím co se stalo Casey nechme jako záhadu, dostanete odpovědi na jiné otázky buď v klidu . Zatím !


Holky, moc vám děkuji, kapitolku jsem napsala a poslala na schválení, takže další dávka chlupaté romance opravdu bude zase zítra . Doufám, že vás potěším :D !

AlexisG

6)  AlexisG (09.08.2015 19:56)

No teda... takhle to useknout.
Každopádně rozhovor Casey a Lizzie byl povedený a opravdu bylo cítit jak je to mezi nimi napjaté. No a její setkání s Yurim bylo taky dobré. Jen by mě zajímalo jestli se do té hlavy praštila o nějakou větev nebo jí hodlá někdo něco udělat. Už se nemůžu dočkat pokračování.

Dreamcatcher

5)  Dreamcatcher (09.08.2015 19:40)

Keď som čítala, ako sa Casey cíti, tlačili sa mi slzy do očí :'-( Chce to veľa odvahy a odhodlania a Casey to všetko má! Som zvedavá ako to všetko dopadne,lebo tým koncom si ma dostala iným štýlom a ďalších 5 minút som kukala na noťas a nechápala ty jedna! Už aby bolo zajtra ráno Píšeš úžasne

olspet

4)  olspet (09.08.2015 14:56)

Já vždycky říkám, že když se to se.., tak všechno najednou. Prostě den blbec. Ale doufám, že ten poslední zákeřňák není ta, co si myslím. Pevně doufám, že je to opět jen nehoda.
Takže s napnutými nervy se těším na zítřek.

3)  iris (09.08.2015 09:13)

Zdá se, že Casey nebude až tak nevítaná jak si sama myslí. Snad ji zájem okolí dodá sílu setkat se s rodinou a smečkou a pokračovat v uzdravení těla i mysli. :) :) :)

2)  Seb (09.08.2015 09:05)

Casey se pomalu uzdravuje a zdá se, že Lizzie by ji mohla odpustit.
Yuri je s ní taky v pohodě, vypadá to nadějně až na tu ránu, to bylo hodně nečekané.

Těším se na zítřek a moc děkuji

Niky

1)  Niky (09.08.2015 08:57)

Setkání Casey a Lizzie je skvěle napsané, úplně jsem z toho cítila to napětí Lizzie se po prvotním šoku hned vzpamatovala a byla pěkně neodbytná. A jen tak toho nenechá Pak byla Casey převálcována Yurim s Deanem. Na jeden den už je toho na ni docela dost a to jsem se ještě nezmínila o tom konci! Co tooo? A kdo?? Takhle to useknout! Teď se tu nedočkavě třesu na pokračování Už aby tu bylo!
Bedrunko, moc děkuji!

1

>