Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

kala

13)  kala (02.04.2015 22:38)

Kikketka

12)  Kikketka (24.03.2015 16:08)

Haničko! Prvně moc děkuji za krásný komentář, a pak tedy prozradím, že hned v té následující kapitole... no nevím, nevím, jak se na Khorra budeš koukat potom. Nemyslím si, že je nesobecký... alespoň prozatím asi ne. Každopádně kapitola už je hotová, ale poslala jsem ji na opravu, tak teď už čeká na korektorku. B) Jakmile budu, přidám. Začala jsem dokonce kousek k jedenácté kapče, takže tak. Khorr se ještě pěkně vybarví. Kdo ví, jestli budeš sympatizovat i nadále... ;) ;) ;) ;) ;) ;) Ale asi jo... I já ho mám tááákkk rááádaaaa!

P.s. k maličké mě to mrzí! Zuby to je hrůza. Nám se klubou ty dvě stoličky dole naráz, ale když ještě nejsou pořádně venku, tak už je to lepší. Spí líp, jí líp... Doufám, že to tvoji maličkou přejde co nejdřív, anebo rovnou tak, jak lezly první zuby té mojí, totiž... my si ani nevšimli, když první dva dole vylezly.

11)  Hanka (24.03.2015 13:24)

Teda, nádhera, Kikky!
Je skvělé, že se Khorr ovládl. Tou svou nesobeckostí si vyžehlil své předchozí prohřešky. Vím, že Andy to tak nevidí, ale mně se to líbí. Stejně se o něj trochu bojím, až Andy zjistí, co je zač.
Píšeš skvěle, už se moc těším na další kapitolku - co se obrátí? Prozraď, prosím prosím

Co dělají zoubky? Já jsem na tebe tak myslela, že jsem to asi přivolala té mé holčičce - dneska začala slintat a pojídat dřevěné kostky. Takže to zase bude týden :(

Kikketka

10)  Kikketka (23.03.2015 21:48)

Habinko děkuji moccc
Seb no jasan že se Khorr musí ovládat, kdyby ne... co by se pak stalo, kdyby Andy zjistila pravdu? Děkuji mocinky moc
Olspet děkují, a trochu je dusit budu to víš. Hned v té příští to bude Andy, i když si to zřejmě moc nezaslouží... Njn když on je Khorr sám ze sebe strašně zmatený...

Johanko děkují mocccc
Alenkooo kdo by z nás ženských nebyl naštvaný,kdyby Khorr UDĚLAL to co udělal Andy. Jinak karty se až tak moc neobrátí, jen se s tím co se stalo budou muset ráno poprat... no to ještě uvidíš... a hrozitànsky děkují za krásný komentáře
Niky To jsem ráda, že jsem ti dneska alespoň trochu zlepšila náladu. Já jsem zase byla šťastná, že jsem tu nasla našla tolik krásných komentářů. Jinak no jasně že ji tam nemohl nechat jen tak. Alespoň ona se dobrala k něčemu víc...;) Khorrje vlastně strašně rozdavačnej typ... Ještě aby ji tam chudinku nechal podpálenou,když ji tak obratně zapálil Děkují Nikyyy moccccinkymocccc

Niky

9)  Niky (23.03.2015 20:47)

Uáááá To byla jízdaaaa! Jak píše Bedrunka, stálo za to si počkat! I když to bylo trošku utrpení vzhledem k tomu, jak skončila minulá kapitola Ale já dneska měla takové tušení, že by mohlo být pokračování, no fakt! :D Každopádně jsi mi hned zlepšila den, díky
Khorr si Andy tak rozparádí a pak jakože nic? No to fakt potěší :D Kdyby se tak ovládal hned na začátku. Ale chápu, že se nechal unést, když se k němu Andy tak měla A pak, jak ji prostě musel utěšit, nedokázal ji tam nechat plakat...
Jsem zvědavá, co nás čeká v další kapitole Snad bude brzo, těším se!
Děkujuu moc za skvělou kapitolu

Alenka

8)  Alenka (23.03.2015 20:32)

Jéje, taky bych byla nas... štvaná, kdyby mě někdo... ehm, no... udělal, to co Khorram Andy, a pak mě odkopnul s tím, že nemůžeme. To si chudák holka nezasloužila. Ale jednou mu to dá pěkně sežrat.
Kikky, skvělá kapitola! Měla jsem radost, že se tady objevila. Moc se těším na další!!! I když, ne - vlastně ne. Promiň, ale když se karty obrací, tak jsem nešťastná a naštvaná. Sice všechny hezký chvíle musí jednou skončit, ale většinou se stane tak, že se všechno totálně podělá a trvá dlooouho, než se vše zase vrátí alespoň do mírnějších kolejí. Takže - kéž už by to bylo.
Díky.

7)  Johanka (23.03.2015 19:26)

Úžasný, krása. Vím, že se opakuju, ale nemám slov, jak moc se mi to líbí.

olspet

6)  olspet (23.03.2015 18:29)

Moc hezký i když je pěkně dusíš. A jak tak tuším, bude hůř. Jen ne žádné hrozňárny, to si ani jeden z nich nezaslouží. Jen je malinko podus.
Budu se těšit.

5)  Seb (23.03.2015 18:00)

Krásná kapitola, vyplatilo se trochu počkat a je úžasný, že už máš skoro další, docela mi vrtá hlavou, co sa tak trošku obrátí.
Khorra obdiuju, a to nejen za to sebeovládání.
Děkuju moc!

4)  Habina (23.03.2015 16:39)

Super! jsem ráda, že jsem se dokopala dneska k počítači, tohle za to stálo :) :) :)

Kikketka

3)  Kikketka (23.03.2015 16:25)

NikkiOesch Děkuji! Jj, Khorr je no... řekněme, že kdyby nevzpomínal na minulost, asi by se tak snadno neovládl... Ale asi by to Andy moc dobře neunesla, až by zjistila pravdu. A já ještě jednou děkuji ta krásnej komentář!

Bedrunkoooo!! Hehe, njn, Andy chudinka je neposkvrněná už hodně dlouho, tak se jí nediv, že by chtěla... A zvlášť pak s někým, kdo ji přitahuje, no ne? Otázkou ale zůstává, jestli v sobě tu touhu nezabije, až zjistí pravdu... Další kapča je skoro hotová, pak ještě oprava. Každopádně nevím, jestli z té příští budeš nadšená... ;) B) Děkujuuuu moc Bedrunko, za všechny krásný komentáře!!! A za tvou podporu!

2)  Bedrunka (23.03.2015 16:03)

Kikket STÁLO TO ZA TO ČEKÁNÍ!!! Moc pěkně !!! Jsem jen zvědavá, co bude dál a hlavně KDY !!! Chudák Khorr - to jeho dilema není jednoduché !!! A Andy? Nestyda jedna... !

Moc děkuji

NikkiOesch

1)  NikkiOesch (23.03.2015 15:42)

Konečně další díl. Khorr je prostě úžasnej....a i když říká, že nemá dobré sebeovládání....myslím, že toho vydrží až moc....ale kdo ví jak dlouho. Děkuju za další skvělou kapitolku.

1

>