Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

kala

15)  kala (02.04.2015 22:30)

Kikketka

14)  Kikketka (16.03.2015 14:33)

Seb!! Homeopatika máme třeba na modráky, atd... když padne, nebo do něčeho v rychlosti naletí.. Doktorka je dost proti práškům, ale když dítě fakt trpí, tak... říká i ona že není zbytí. K těm zubům, se to asi musí přežít. Každopádně sbohem spánku klidný spánku... Už vím, proč mi to snáší tak špatně! Lezou jí nejmíň dvě stoličky - dole! Ajiiiiaj! Ale děkuju

Johanko! Děkuji moc!!

13)  Johanka (14.03.2015 13:14)

Wau, paráda, nemám slov.

12)  Seb (13.03.2015 17:46)

Kikketko, na ty zoubky zkuste homeomatika, dětem mojí kolegyně to pomohlo, kdyby to nešlo vygooglit, jedu v úterý zrovna k doktorovi, ten by mohl vědět která.

Kikketka

11)  Kikketka (13.03.2015 14:35)

Hani, souhlasím, taky bych se konečně chtěla pořádně vyspat, ale třeba k tomu jednou dojde. Třeba už v dubnu, to přijede babička s dědečkem, tak si odpočnuuu! JUPÍíííí Jinak já malé dávám takové čípky proti horečce a bolestem, pomáhají, jen... než se mi je podaří zavést, je to horor. Malá už ví, co bude následovat, takže se vzpíná jak kůň, brečí na celé kolo, otáčí se... ale pomůže jí to, naštěstí. Trochu mě děsilo, že měla snad dokonce bolesti bříška, asi prdíky kvůli zubům. Poprvé. Byla to jen moje teorie, dokud jsem právě nedopisovala kapitolu k IMSNV a zaslechla od ní jen PFFFF-ffff-ff-PFFFFF-fff-ffffffffffffffffff-fff-f... atd.. a přitom spokojeně, hlavně zaujatě koukala na pohádku... To už jsem se div nesložila na zem Tak to s těma prdíkama asi fakt bude pravda. Mimo to doktorka řekla, že má od zubů nejspíš i zarudlé uši, takže ji to bolí... UF. Chudinka moje. :( TAk bojujeme.
No a k Aksarovi, to zatím nevím, ale na poučeného kladného hrdinu to rozhodně nevidím... to až někoho jiného. No Aksara ani Bolga ne. :D Jsou to šmejdi každým coulem. Aksar i větší jak Bolg. B) P.s. CO myslíš, proč Aksar nenašel svůj pozdní oběd v pokoji??? Ona se holka sice zdejchla, ale... Sama by se rozhodně daleko nedostala. ;) ;) ;) ;) ;) B)

10)  Hanka (13.03.2015 10:33)

Tak to už se moc těším na pondělí! Ale i když se nemůžu dočkat, radši bych ti přála pořádné vyspání.
Já jsem té své dávala Calgel. Je to na bázi Lidocainu, což je slabé anestetikum. Vím, že ty žiješ někde v zahraničí, ale nejde něco podobného sehnat i u vás? A taky, když chodíme krmit ptáčky starým pečivem, tak mi něco sebere a hryzá, to jí taky pomává.

Ten spoiler - to je škoda! Já bych jim přála finální fázi, i když takové napínání a týrání je daleko lepší. Ale co s Aksarem? Určitě aspoň tušíš, kam ho zavedeš, ne? Nepovede se ho nějak donutit, aby zpytoval svědomí? Třeba by to s ním nemuselo být tak špatné...

Kikketka

9)  Kikketka (13.03.2015 08:25)

Seb! No Aksar, to je kapitola sama o sobě... :( Je to parchant každým coulem... Jestli mu někdo zatne tipec, tak to ti nepovím... Sama nevím, jestli se to stane, ale u Bolga, no.... to je jiná... ;) A s tou pikantní chvilkou... kdo ví, až kam to tak zajde???
Děkuji za krásné komentáře, co mi tu necháváš.


Haničko!!! Děkujíííí! Jsem ráda, že se Khorram líbí. I Andy.. A přiznávám, že bych babičkou nepohrdla, ani teď, když malé lezou zuby, toho moc nenaspím a přes den chce být neustále v náručí. TAkže se k psaní pár dní asi moc nedostanu.. :( :( :( Máme už 6 zubu, ale ty co lezou tentokrát, ji fakt bolí.. :(
K IMSNV mám polovinu kapitoly, jestli mi ten malý čertík dá dnes trochu míru, pak to třeba dopísnu a v pondělí to bude. Stejně tak 9. k ZZN. MOc, strašně moc ti děkuji za nádherné komentáře Hani!!!


Thailo! FAjn, tak ti prozradím, *SPOILER* že až do finální fáze to skutečně nedojde, ale taky se to hned tak nezastaví... A k těm fotkám, ten chlápek by měl být on na všech! Alex. Jinak Andy, tak to jsou opravdu dvě odlišné... co se ale podobají. ;)
Tailičko Horzitáncky moc děkuju i tobě, za krásné komentáře a za to, že se ti takhle story líbí! Díky.

8)  Hanka (12.03.2015 19:47)

Ještě jsem ti nepochválila ty fotky - vybrala jsi opravdu skvěle, perfektně dokreslují děj. Jsi strašně šikovná, už se moc těším na pokračování

Thaila

7)  Thaila (11.03.2015 20:37)

Ne Ne Ne Ne Ne Ne Ne Ne Ne Já nechci aby se spolu ještě vyspali!!!!! Nechť Khorram trpí ještě déle. Ať to nemá tak snadný! Prosím, prosím, prosím smutně koukám :D :D
Skvěle napsáno, miluju tuhle story Jo a u těch fotek je matoucí, že jednu postavu vystihuje několik lidí. Preferovala bych kdyby měl Khorram a Andy jen jednoho zástupce, víš jak to myslím Těším se na pokračování!

6)  Hanka (11.03.2015 19:09)

Teda Kikky,
to byla nádhera! V té druhé části jsem se moc dobře bavila a na konci skoro slintala :) Ale to se dělá, takhle to ukončit?

Je mi líto, že nemáš k dispozici ani babičku ani tchýni. Já mám hlavně svoji maminku a ta mi opravdu pomáhá - díky ní můžu studovat další vysokou školu :)

Teď už by ti mohla dcerka spát, tak honem honem, piš - je to skvělé! (obojí, i IMSNV)

5)  Seb (11.03.2015 18:52)

Tak toho Aksara fakt nemusím, nebylo by špatné, kdyby mu někdo trochu zatnul tipec. No aspoň víme, s kým máme tu čest. Čím dál bude od Andy a Khorrama, tím líp, ale to nepůjde jen tak, co?

Asi to nebude vůbec pěkné, až Adriana zjistí pravdu, už takhle byla naštvaná a to si myslela, že s nimi jen sympatizuje. Jedině že by to zjistila ve chvíli, kdy by jí hrozilo nějaké větší nebezpečí, to by možná její reakci zmírnilo, jsem zase moc zvědavá, jak to s nimi zamýšlíš dál.

Pikantní chvilka neměla chybu ,jen jestli se s tím Adriana dokáže vyrovnat a spíš tipuju,že to "dopadnout" nenechá.

Děkuju za krásné odpovědi na komentáře a za další super rychle přidanou kapitolu.

Kikketka

4)  Kikketka (11.03.2015 12:56)

Bedrunko! Hihihi konec je v příští kapitole... ;) ;) ;) ;) ;) P.s. Neboj, ještě je v příští kapitole nedohoní... B) Ale aby pak Khorr nemusel něco... ehm... ehm... honit sám... Děkujiiiiiiiiiii

Alenko! Tak to jsem ráda, že proběhlo mravenčení... :D Tak to mělo být. Příští kapitola... no... ještě něco málo bude, to jo, ale... no však uvidíš... :D Děkuji!!!!

Niky!! Prozradím jen, dopadne i nedopadne. No Nam je rozhodně nevyruší, prozatím... teda myslím. Aksar je bastard, kapitola sama o sobě... ale tak nějak jsem si to týrání Sarye užívala... Jop a Khorr sa ti páčí? To som rada!!! Já hledala a hledala, a pak mi padl do oka ALex! a bylo to... Děkuju moc Niky!

Niky

3)  Niky (11.03.2015 11:04)

Aaaaaaaaaaaahhhh, bože! To je horkooo! Takhle to ukončit?! Kdy bude pokračování? Nenech mě moc dlouho čekat, nebo mě máš na svědomí!!! A myslím, že to asi nedopadne... Snad jich nenajde Namthar!
A Rodova křídla! Hmmm, pěkný způsob krytí
Je možné, že Aksara nesnáším ještě víc než předtím?? Ano, je!
Mimochodem, obrázky jsou super! Dobře jsi vybrala
Kikketko, díky moc! Je to výborný! Těším se na pokračování!

Alenka

2)  Alenka (11.03.2015 10:57)

Božínku!
Bylo to pořádně žhavé!
Jak z toho ven...? A proč, proč jsi to usekla?! Sakra, sakra, sakra!
Já se tady oddávám mravenčení, a pak najednou nic... Ale myslím si, že z toho nic nebude. V opačném případě bychom to dostaly naservírované hezky najednou, abychom z toho "napětí" nevyšly.
Super kapitola! Honem další. ... no ale jestli z "toho" nic nebude, tak zase nemusíš tolik spěchat, já totiž tahle nežádoucí vyrušení nesnáším moc dobře.

1)  Bedrunka (11.03.2015 10:07)

KDE JE KONEC?!

Pořád jsem uvažovala kam ty křídla schoval!!! A on je má vstřebané takhle?! Supeeer!!!
Ale jako...bude pokráčko brzy ? Protože jestli je Aksar dál hledá, tak to v nejlepším skončí! A pak budou buď utíkat nebo bude Khorram donucen okolnostmi, vyjít s pravdou ven! A doufat, že tu lež odnese pouze jedním dobře mířeným kopancem ! Už se těším !!!

Kikket moooc děkujiiiiii!!!

1

>