Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

kala

4)  kala (02.04.2015 21:49)

Kikketka

3)  Kikketka (03.03.2015 14:02)

Bedruško!!!! Si piš, že si to můžete vyměnit... ;) ;) ;) JJ Rod je Khorram, a patří k vedení Helliportu. Je jedním z nejvyšší sedmičky. Takže jasně že věděl, co má Andy na podbřišku, že? :D ;) ;) Další kapitolka už se píše, ještě nejsem na konci, ale už je delší jak tahle. P.s. Postranní úmysly nejspíš má, ale tak nějak nechápe proč je nedokáže krotit... Děkuji za krásný komentář!!!


Niky! Nemusíš mít strach, povídka se bude střídat s pohledy. Jednou Rod alias Khorram, pak Andy, pak Aksar...atd.. ;) Khorrovi si do hlavinky rozhodně neviděla naposledy. Příští kapča z pohledu Andy, a pak zas Khorra. ;) Tak snad jsem tě potěšila. A začnou víc kamarádit, než doposud... (a tím nemyslím sex, aby bylo jasno), protože v příští kapitole Khorr nachytá Andy s rukama v těstěěěěěěěěěěěě! A Niky, děkuju moc, že komentuješ. A tak krásně.

Niky

2)  Niky (03.03.2015 13:20)

To byla úžasná kapitola!!! Líbilo se mi, že byla psaná z Rodova pohledu. Konečně jsem mu nakoukly do hlavy, pěkně se probraly jeho myšlenkami, a něco nového se o něm dozvěděly Doufám, že bude i více kapitol z jeho pohledu
Rod přiznává, že je v oblasti pocitů jako batole? Hmmm, mám pocit, že co se týče pocitů, tak dostane ještě pořádně zabrat! Už teď ho Andy nenechává chladným
A Andy je jediná, kdo přežil spojení krve stvořitelů??? No teda! Zajímavě se to vyvíjí!
Pěkně prosííím, další kapitolku co nejdřív! Těším se Děkujuuu, čte se to výborně!

1)  Bedrunka (03.03.2015 13:00)

Íiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Můžu si to s ní vyměnit? Řekni že jo !!! Takže Roderik je Khorram !
No tak to sem pěkně rychle nafofruj další a delší kapitolku, protože jsem zvědavá jak to ti dva zmáknou!
a těší mě, že jsem měla tak trošku pravdu s tou kérkou! a že po ní jede jak po uzeném... to mě těší ještě víc! A má postranní úmysly, zvrhlíček jeden andělský!!!
Moc děkuji za další kapitolku

1

>