Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

kala

15)  kala (02.04.2015 22:46)

Kikketka

14)  Kikketka (26.03.2015 22:34)

Johanko! Děkuji

13)  Johanka (26.03.2015 22:22)

Kikketka

12)  Kikketka (26.03.2015 18:58)

Seb! děkují moc. Jsem ráda, že tě to baví, že tě Andy pobavila...

Alenko! No jasan, oba jsou nevyřádění... Khorr podstatě víc jak Andy... jj příští kapitola nejpozději pozítří. A dáme si to ještě jednou z pohledu Andy. Děkuji

Alenka

11)  Alenka (26.03.2015 18:31)

Kikky, super kapitola! Jsem ráda, že to nebyl zlom ve stylu napadení nepřítelem. Že šlo jen o pouhou "nevyřáděnost". No, jen doufám, že další kapitoly budou také klidné.
Moc se těším na tu (po)zítřejší!!!

10)  Seb (26.03.2015 18:10)

Mám radost, že je kapitola tak brzy a rýsuje se další. Svěle jsem se pobavila, jak Andy nadávala.Super kapitola, děkuju!

Kikketka

9)  Kikketka (26.03.2015 15:13)

Haničko, no právě. Khorr byl vyslaný, aby zachránil ty jeho druhu, s peřím. Měl odhalit a sledovat netopýry k jejich doupěti. Ti bez peří drží, krom lidí, i ty s peřím, aby pak měli s čím obchodovat. Však víš za jakým účelem, tedy účely... Jenže se to tak nějak pokaziloooo... Rozhodl se podle priorit, no? Chtěl spasit město, ale místo toho zaprodal sebe... a jak? to už ve dvanácté kapitoleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

8)  Hanka (26.03.2015 14:27)

Teda myslím peří, křídla samozřejmě mají

7)  Hanka (26.03.2015 14:05)

Myslím, že si Khorr ten striptýz ani neužije - když vidí, jak je zníčená a nešťastná, tak mu jí musí být spíš líto, ne?

Jen mě tak napadlo - k čemu lidé potřebují andělský prach? A kde ho vlastně ti netopýři berou, když nemají křídla?

Malou nech klidně v troubě. Sama si ji snad nepustí a brzo se už do ní nevejde, takže ji přestane bavit :) Já ji mám permanentně nastěhovanou v kočičí přepravce :)

Kikketka

6)  Kikketka (26.03.2015 13:13)

Niky! Jasan, že Rod je v - tom místečku, kam sluníčko nedohlédne, nezasvítí - a tak se prostě snaží držet odstup! Ale dost blbým způsobem... Prostě si nevěří tak moc, aby byl zas takový jako dřív. Má úkol vůči městu, a nechce ho ohrozit. Andílek Khorr je totiž velmiii majetnický typ, takže kdyby se stalo něco víc... no jisto jistě by Andy tak snadno nevydal, ale kdo ví, zda je ochotný ji vydat už teď??? Nejspíš ale ne... ;) B) Jop a ten Strip si teda rozhodně nezasloužil! Ne PANE to teda NE! Další je už v dohledu. Nejpozději do dvou dnů!

Niky

5)  Niky (26.03.2015 12:44)

Tak atmosféra mezi nimi se pěkně ochladila
Rod je jenom naštvaný sám na sebe. Musel si to na někom vylít a Andy byla prostě po ruce... :p A ještě ji tak potrápil tou dlouhou cestou bez odpočinku, to se teda vyznamenal... Andy nakonec rezignovala a je jí všechno jedno. Jsem zvědavá, jak dlouho jí to vydrží A ten striptýz, který mu předvedla si ale nezasloužil, za to své chování! :D :D :D
Skvělá kapitola, děkuju moc! Bude další brzo? Moc se těším!

Kikketka

4)  Kikketka (26.03.2015 12:44)

Bedrunko!!! Děkuji moc! Si piš, že se Khorrovi to spinkání líbilo. Víc, než by si chtěl připustit... Chuděra Andy, ale však... všeho do času. Příští kapitola za už za dva dny, ale pokud zítra přidáš KRAJKU! já přidám ZZN!! P.s. Khorr se ani tak nemstil, spíš se snažil udržet si odstup, jen tak trošku zapomněl, že ona není jako on...

NikkyOesch! Děkuji moccccccccccc Ještě to malinko potrvá, než to KHORR NASUNE do té správné HRANICE! i když... zlomovka se blíží. A pak už opravdu nebude návratuuu! Ještě jedou děkujíííí mocinky moc!!!

Hanko! Přesně, nejvíc si asi zazlívá to, že nedokáže odolat... A jen se snaží udržet v bezpečné hranici... No, stejnak se mu to sebeovládání hned v příští kapitola malinko natrhne... MUAHAHHA :D Jinak k té příští? Už za dva dny! Pokud teda Bedrunka přidá další kapitolu KRAJKY UŽ zítra! Hejbnu zadkem a taky přidám zítra!!!
A malá... Hi, no kapitola sama o sobě. Zuby - dvě stoličky - zatím ještě nevykoukly, ale spí zas celou noc!!! YUPí! Jen teď objevila krásy trouby, takže se mi snaží často nastěhovat dovnitř... No jo, je to můj tvrdohlavý miláček!

3)  Hanka (26.03.2015 12:23)

Neboj, Kikky. Na Khorra koukám pořád stejně. Podle mě si vyčítá, že takhle usnul a tím je oba hloupě ohrozil. A taky to, že jí nedokáže odolat.
Jsi skvělá, že jsi přidala dvě kapitolky v tak rychlém sledu. Jsem ráda, že ti to psaní jde tak od ruky Jak jsi na tom s 11. kapitolou? A co malá?

NikkiOesch

2)  NikkiOesch (26.03.2015 11:30)

Jé, to byla boží kapča! Těším se, až to napětí mezi nimi vybuchne úplně a nezbyde jim nic jiného, než jejich vztah posunout za hranice, odkud už není návratu. Jsou spolu rozkošní....a Khorr vypadá, že těm lidským emocím třeba jednou přijde na chuť. Andy a její poslední provokace před kolapsem u ohniště. Ona je úžasná! Těším se na další!

1)  Bedrunka (26.03.2015 10:52)

Tak to bylo maso! Takové probuzení a pak pochod jakopig ! Řekla bych, že Khorrovi se to spinkání taky líbilo, dokud mu Andy neutekla:D :D :D ! Tak se rozhodl že jí to oplatí! Kapku to přehnal ! Ale zase se o ní postaral, aby jí bylo teplo! A měl pokoukáníčko !
Moc děkuji! Kdy bude další?

1

>