Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Bez názvu-1.jpg

Pravda a starosti

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

5)  iris (04.04.2016 17:36)

Tak přece jenom to s Bednářovou pohnojil, grrr a ještě to omlouvá, že byl ožralej, no to je spíš přitěžující než polehčující okolnost
Chudák Lexa, takhle ji rozhodit před odjezdem, ještě, že si Tom pustil pusu na špacír a dozvěděla se to dřív než to odvolala. No držím holce palce.

Alenka

4)  Alenka (04.04.2016 01:09)

Nějak nemám slov... A nejvíc asi cítím zklamání. Taky jsem mu věřila a doufala, že má rozum v hrsti.
Ta věta o té opilosti mě rozčílila, ale lidé ji asi používají, protože je pravdivá - že prostě ujedou, aniž by sami chtěli. Ale je to neomluvitelné! :p
A zajímalo by mě, kdy pig Bednářku semelou boží mlýny, protože odpuštění ani toleranci od svého manžela si nezaslouží, a navíc to udělala schválně. Jenom tak čistě ze závisti a pro pomstu. Na zabití!!!' A ještě je tak blbá, že to všude roznese.
Myslím si, že kdyby se Lexa vyspala s Davidem (jak některé čtenářky doufají), že by to byl jen akt zoufalosti, a na jejím vztahu k němu by to nic nezměnilo. Zdá se, že bude napořád patřit do té škatulky kamaráda. A Tadeáš celou dobu - ve své žárlivosti - podle sebe soudil Lexu...

3)  Janicza (03.04.2016 23:13)

To je ale kretén.... Zklamal mě. Tak moc mě zklamal. Chudák Alex... Ježiš a já Tadeášovi fakt fandila! A on to takhle zkopal. Omg... Ale vlastně je mě ho líto no. Pořádně si to pos...l.

olspet

2)  olspet (03.04.2016 22:22)

Tak nějak jsem doufala, že zas až takový prase není, že je to jen sebestřednej debil, co ještě nedospěl.:p No holt nedá se svítit.
Lexa to jede z druhé vlny a je bojovník. Věřím, že to zvládne a ještě všem vytře zrak. Děkuji.

1)  Bedrunka (03.04.2016 21:10)

Nemám slov...hajzl to je! Obšourník, podkolňák, aby mu ten pták uhnil a musel chodit se sáčkem!!! Tadeáš! Ne ten pták!!!
Lexo, držím při tobě!!!
Děkuji

1

>