Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://bez-hranic.cz/gallery/thumbs/keira.jpg

Osmnáctiletá Mite má za sebou první rok na vysoké. A zdá se, že poslední...

Cystická fibróza, kterou od dětství trpí, se dostala do stadia, kdy už se nedá čekat zlepšení. Přijíždí do Phoenixu, aby absolvovala experimentální léčbu u známého odborníka na tuto chorobu. Jenže už při prvním setkání se ukáže, že Mite není obyčejná pacientka. Dokonce ani obyčejná dívka. Ví to sice zatím jen profesor Adam Flowers, ale Mite se to musí brzy dozvědět také. Ani Adam totiž není jen obyčejný lékař. Obyčejný člověk.
Mite si neuměla představit, jak děsivý je skrytý svět kolem nás. A nechce si připustit, jak významnou roli v něm má hrát. Ona chce jen žít.

A možná chce Adama.

Nebo Davida?

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Anet

20)  Anet (15.06.2013 22:21)

TwltwltwltwlxDDDDDDDDDDDDD jezisi§!!!!!!!!!ja si furt musela opakovat „Pane boze, pane boze, pene boze.....“ ji se fakt libil dedekk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!omg!!!!§!!!!dedek!!!dedek§§!!Sry twl ale ona premejsli nad libani stym dedkem *faint
* fuj bezpecnejsi je si to vubec nepredstavovat xDD Prej takovi ten dedek na nu pockej jeste si nandan zuby a muzem jit na to....xDD ona na to..nechces je nandan zlato?....ne holcicko to je ste zvladnu, ale budes mi muset pomahat s jinyma vecma preci jen uz mam sve leta a nejsem takovej cipera jak zamlada....ok to neva nikdy jsem nemela rada ty pohledny frajirky, raci mam plesaty a seschly dedky kteri v posteli stoji za hovno a vpoctate se ani nepohnou.....dik to bylo hrozne mili holcicko tak jsem na to.......ouuuu xDDDDD fujfujfujfuj je mi jasne ze ted pride ze to byla jen zastera a ze je ve zkutecnosti mladej a strasne sexy ale i tak je to hrozny!!!!!dedek!!! ji je tak 18??ne?? a jemu pres 60..xD to uz je trochu moc ne??? xDDDD jaj XD

ScRiBbLe

19)  ScRiBbLe (30.12.2010 22:28)

Takže, moje milá ambro, konečně jsem se vrhla na Mite a musím říct, žes mě dostala a já jsem opět Tvá!

Pane bože, jak je možné, že mě pokaždé úplně dostaneš? Aha, už vím! Tys normálně čarodějka! Kouzlíš s písmenky, vkládaš do nich něco, co mě nutí mít oči přilepené na obrazovce a nenasytně hltat každé písmenko. Pak, když už nevidím žádný text, tak cítím, že mi něco chybí. A v ten moment vím, že jsem závislá a jestli okamžitě nedostanu další dávku Tvé drogy, tak mě to odrovná.


Moc se mi líbí Mite, i když mi je jí líto. Ta nemoc musí být hrozná a žít s vědomím, že může každou chvílí zemřít, je strašné!

Uááááá, a pak přišla scéna s okouzlujícím postrarším doktorem a to, jak ji přitahoval.

Trochu se líbat... íííííííííííí

Conquista a sidereus? Co to? No nic, musím dál!

18)  Audinka (25.11.2010 10:30)

Krásné, moc se mi to líbí a chytlo mě to!

17)  Tara (17.11.2010 20:41)

Skvelý začiatok, veľmi sa mi to ľúbi, takže idem nadšene ďalej!:)

Astrid

16)  Astrid (10.11.2010 22:15)

Nebeské stvorenie bude Margaret, toto zaváňa mystikou, oni vedia niečo!!! kto je ona! Som zvedavá a doktor ma potešil a bol tak príťažlivý, mno uvidíme, idem ďalej. A ozaj, je to profi - perfekt napsaný, že jo, ako inak. CF, panická porucha, všetko ako má byť, žiadne bludy - prepracované, alebo z vlastných skúseností, ale pravdivé. Si moc dobrá ambra, moc dobrá.

Alaska

15)  Alaska (03.11.2010 21:22)

Jsem z toho jelen,ale nadšenej jelen.Ta změť neznámých slov, mě napnula. A to její chování. Asi bude chudák holka trochu zmatkař. Starý doktor??? no jdu dál, aby mi aspoň něco bylo jasnější...

Mystery

14)  Mystery (02.11.2010 20:57)

Ambro, počítač neposlouchá a hrozně mě to štve. Nemůžu se dostat k povídkám, který mám rozečtený a který by načnout chtěla... Teď jsem se ale na chvilinku dostala na manželův pracovní pc. No, co si budeme povídat - když jsem zahlídla TVŮJ nick a ještě k tomu na BH... Ne, nemohla jsem to nechat jen tak!

A... Teda!
Nevím, kdo je to David, nevím ani, kdo je to Dominik - dokonce ani kdo nebo co je sidereus a conquista, ale...
Vím určitě, že už od prvního dílu miluju Mite a Adama. Že miluju tenhle příběh.

semiska

13)  semiska (02.11.2010 11:23)

Am, moc pěkný. Uplně si mě vtáhla k nim a já se těším n adalší kapitolku. jsem strašně zvědavá, jak to bude pokračovat. Podle chování se mi Adam líbí. Ale tak nebudu ho zabírat Nebrasce,že? :D

Bye

12)  Bye (02.11.2010 08:22)

ambro, tenhle zbrusu nový svět napřirozených tajemných bytostí mě polapil od první chvíle. Zvlášť, když se do něj chystá proniknout TAHLE Mite!
Zřejmě to bude průnik invazivní, neb se zdá, že ona je důležitá!
A... pro někoho snad dokonce veledůležitá...
Prosím vyprávěj!
P.s.: Už vím, v čem tkví podstata neopakovatelného styu. Ty se nikdy neopakuješ, co?

Gassie

11)  Gassie (02.11.2010 07:08)

Tak a mám další závislost. Ale mně to nevadí Protože tohle je úžasná věc.

Chvi víc

sakraprace

10)  sakraprace (02.11.2010 06:25)

ježiši, já věděla, že když jsi to napsala ty, že to zase bude závislovka, ale copak se ti dá odolat Potřebuji další díl, nevím, co je conquista a sidereus, takže zase budu nervní jak sáňky v létě dokud se to nedozvím :D

ambra

9)  ambra (01.11.2010 23:46)

Ech, uznávám, že první kapitola je taková ošemetná věc - musíte čtenářům naservírovat takové to nezbytné cosi a není to zrovna extra jízda. Ale zítra bude další a už to snad začne nabírat obrátky. V každém případě - Mite (čili drobek) se děkuje!

gucci

8)  gucci (01.11.2010 20:47)

....jsem lapena, uchvácena, okouzlena a možná zakoukána....ambřičko je to skovstný začátek...člověk si potřebuje oddechnout od Eda a Belly a toto je báječná vzpruha ...jsem z toho úplně odvařená ...a co dááááááááál???

Hanetka

7)  Hanetka (01.11.2010 20:40)

Jéžiši, holky, kam na to chodíte? Já chci ještě, a ještě, a ještě... Dam je fešák, jak asi bude vypadat Dom? Sbíhají se mi sliny... nebo hleny? Je ošklivé se tomu smát, ale mám tak nějak dojem, že to bude v jiné dimenzi či kam to míří prkotina... nebo ne?

Silvaren

6)  Silvaren (01.11.2010 20:37)

Páni, jak Ty to děláš, že každá další povídka je naprostý originál? Ještě teď jsem s nimi v té bílé ordinaci a běhá mi mráz po zádech, je to skvělé. Mite je mi líto, ale Ty pro ni určitě chystáš lepší zítřky, viď? Už teď ji mám pod kůží, tak na ni buď hodná, ju?

Karolka

5)  Karolka (01.11.2010 20:35)

Miluju Mite a miluju tebe! Nedokážu ani říct, jak se těším na další vývoj událostí. A strašně se mi líbí, že dokážeš měnit jazyk. Tohle úžasně odlehčené a svižné (i když to Mite má fakt těžký).
A tu fascinaci a rozrušení jsi popsala tak, že uááááááááááááá!
A ještě... ne neřeknu to... Ale je ti jasný, že ti ode mě reálně hrozí fyzický napadení, jo?

Bosorka

4)  Bosorka (01.11.2010 20:29)

No vždyť jo, jen houšť a větší kapky. Baby zatracené, co mi to děláte? Kde na to mám brát čas?
Máš mě napevno zaháčkovanou, zlato!

Lioness

3)  Lioness (01.11.2010 20:06)

No tohle... A jak já mám teď normálně sejít dolů na večeři, uvolněně se usmát a pochválit jídlo? Po tomhle?!
Byla to smršť pocitů, vjemů, nervozity, přitažlivosti, nemoci... Je nemocná a je... mocná? Zvláštní? Jiná? Pro nás rozhodně tajemná, stejně jako Adam i Dominik na druhé straně.
Kdo jsou a kým je ona? Co tohle znamená? A co ta její nemoc? Znamená tohle tajemství i naději?
Kdy bude další kapitola? A proč Tě tolik zbožňuju?

Nebraska

2)  Nebraska (01.11.2010 19:36)

Jooo, i při třetím čtení je to super, tak se mi to líbí!
Můžu si tu veřejně zabrat Adama pro sebe, jo?
A tentokrát jsem si její rozpaky a bušící srdce náramně vychutnávala, už jsem nebyla nervózní s ní

Ree

1)  Ree (01.11.2010 19:30)


Já vás praštím! Musíte všechny najednou psát takové skvělé povídky? Tak jo, ambři, prostě jsi mě uvrtala do nové závislosti. Snad jsi spokojená. Protože já jsem
Bude brzo další?

1

>