Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/perexW.jpg

Valkýry. Objevují se po staletí a na bojištích hledají duše padlých vojáků. Ti, kteří jsou toho hodni, jsou jimi pozvány do Valhaly. Osudy vojáků jsou dávno utkány ve wyrdu. Tuto pavučinu osudu pletou tři sudičky: Urd, Verdandi a Sklud. Nikdo z lidských bytostí ani bohů ještě nedokázal ovlivnit svůj osud. Devecia je valkýra, která má zdánlivě lehký úkol. Je povolána do amerického městečka Mystic Falls, aby odnesla duši jednoho upíra. Na první pohled snadný úkol se pro ni však záhy stane nesplnitelným. Protože jak může odnést duši někoho, za koho by byla ochotná položit život?

Povídka na téma TVD.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Devi

4)  Devi (15.12.2013 12:31)

Eurenee: No moje první povídka to není, je jen první co mám odvahu zveřejnit :D jsem ráda, že i přes své "sympatie" ke Stefanovi, se ti prolog líbí Děkuju ;)

Eurenee

3)  Eurenee (14.12.2013 19:44)

Vypadá to zajímavě Osobně jsem taky fanda spíš Deleny a upřímně... Neměla jsem Stefana ráda ani v knižním podání, ale v seriálu ho nemám vůbec ráda (Proč sem dávám smajlu?) Každopádně doufám, že z něj uděláš něco, co se dá brát jako realistická živá bytost a ne nějakého ufňukánka jako byl/je v seriálu. Jako nechci být hater, ale prostě ho nemám ráda. Paradoxně se těším na další kapitoly a doufám, že co nejdřív přibudou (ať už budou o komkoliv...)

P.S. Je to jen dojem nebo tohle není první povídka, kterou píšeš?

Devi

2)  Devi (14.12.2013 12:55)

Děkuju za komentář ;) No jak píšu na shrnutí, jsem teda spíš fanda Deleny :D Ale říkala jsem si, že budu hodná i na Stefana :D

1)  Dandy (14.12.2013 12:41)

Wow! To vypadá zajímavě Původně jsem myslela, že půjde spíš o Damona, než o Stefana... Ale co už. Třeba se ti povede z toho kluka "udělat" něco normálního:D Už se moc těším na pokračování

1

>