Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Vyfič!.png

A byla svatba...

Poslední kapitola

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2

Ajjinka

1)  Ajjinka (01.05.2011 15:00)

Chjo... :'-( :'-( Já fakt nevim, jestli je to tím, že mi právě dohrává instrumentální Smells Like Teen Spirit, nebo tou zrádnou kocovinou, nebo čim do hajzlu, ale já mám vážně na krajíčku!!! :(
Když jsem říkala, že bych si dala Damona, rozhodně jsem nemyslela, že bude poslední... Tohle byla vážně rána pod pás, abys věděla, protože jakožto emocionálně a psychicky nevyrovnaný člověk mám problémy s takovými zvraty!
Já si teď nějak nedokážu představit, že už nebudu čekat na další kapitolu Vyfič!, že si nebudu užívat Nathalieno stírání Damona, Damona samotného, Damonův zadek, Damonovy oči, Damonův humor, Damonův zadek, Damonovy hlášky, Damonovu upřímnost na zabití, Damonův zadek... sakra, nepsala jsem to už? Nevím
Myslím, že si najdu něco, čím tě budu moct vydírat a vysoukám z tebe další pokračování, který bude mít minimálně 400 stran! Jo, to rozhodně udělám!
Svatba byla skvělá, všichni byli skvělý, dokonce i Jeremyho noha
Ree, největší poděkování patří tobě, protože nebýt tebe, vůbec se nepodíváme do úžasné mysli Nathalie Gilbertové, která mi svým způsobem i nějak zlepšila pohled na její na ránu sestru Elenu. Děkuju za krásných 145 stran plných šoků, zvratů a dokonalosti.
DĚKUJU!

«   1 2

>