Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/vlci bh asi.jpg

Maličko se přesouváme v čase... protože o té chvíli, kdy se nic nedělo a všechno bylo zalité sluníčkem, přece nemá cenu číst ;) :D

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

DarkMoon

18)  DarkMoon (08.04.2017 13:01)

ok, měla bys mít ;)

Alenka

17)  Alenka (08.04.2017 08:22)

Jo, ten platí. Díky za tvůj čas. A nemusí to být Vlčí volání 3, fakt mi to stačí ve zkratce.

DarkMoon

16)  DarkMoon (07.04.2017 20:26)

Uch Kuju

Bosorka

15)  Bosorka (07.04.2017 19:19)

Moon je prostě poklad

Czistoslava

14)  Czistoslava (07.04.2017 19:00)

Díky DarkMoon za dodatky, určitě se vysvětlení šiklo i pro někoho dalšího. Už aby bylo pokračování :)

DarkMoon

13)  DarkMoon (07.04.2017 17:37)

Phobos, uch... Tak tenhle koment mě strašně potěšil, ale taky mám teď trochu nervy, aby dvojka splnila očekávání Přidávám tak nějak po týdnu ;) Děkujeme

Phobos

12)  Phobos (07.04.2017 15:37)

Páni, takovou dobu jsem tu nebyla a tady se toho děje tolik.
První série mě naprosto dostala. Téma vlků a smečky mě zprvu nelákala, ale tohle jsem nečekala. Drama, svižný děj, věrohodně popsané emoce, to všechno tam je. Postavy, které si člověk prostě musí zamilovat. Teď už jenom čekám, až se tahle druhá série rozjede, cítím to napnutí, že něco čeká za rohem.
Tu zamilovanost klukům opravdu přeju, ale Darenovo rozhodnutí se mi zdá naprosto správné.
Takže... kdy bude další díl?

DarkMoon

11)  DarkMoon (07.04.2017 12:44)

Alenko, to my děkujeme. A jo, nedivim se. Holt je to dlouho. ok, ten tu na BH platí? :)

Alenka

10)  Alenka (07.04.2017 12:04)

Jsem s Darrenem. Tihle zamilovaní "blázínci" vidí svou lásku pro život v každém.
Jenom se já zase ztrácím v dodatcích typu "připomínat (Darrenovu) minulost". Sakra! Co se tam tehdy stalo? Pamatuji si, že převzal násilím smečku, pak (abych nespoilerovala) odstranil nebezpečí uvnitř smečky a ten konec...?! Nic si nepamatuju! Budu vděčná, když mi to někdo připomene. Klidně třeba na mail, s ohledem na budoucí čtenáře jedničky. :D
PS: Miluju sluníčkové kapitoly! :D Díky, holky. Těším se na další.

DarkMoon

9)  DarkMoon (07.04.2017 10:42)

Jo takhle :D No, tak trochu obojí. Protože pozice se sice může dědit po rodičích (viz jak to měl Darren), nebo vyhrát v souboji (někdo z cizí smečky nebo samotář Alfu vyzve, vítěz je Alfa) a jinak to nejde, ale taky prostě člověk musí mít nějaký vůdcovský schopnosti apod. aby to fungovalo. Tohle totiž znamená jen získání pozice, ještě se musí udržet (viz ty případný výzvy). A jestli je smečka v pohodě, nebo ne, za což zodpovídá taky a má na to dost vliv, se taky projeví. Od Alfy se prostě tak nějak odvíjí všechno, proto si vlkodlaci rozmýšlej, jestli do nějaký smečky vstoupit, nebo ne, když maj na výběr. A taky nám tu díky tomu vzniká to, že není smečka jako smečka, protože když to někdo zdědí a nevyzná se v tom, tak se to projeví, a když to někdo získá jen silou... no, viz jednička (takže ono i po vstupu do dobrý smečky to není vlastně moc záruka, protože tyran, co to převezme, může přijít vždycky :D)

Czistoslava

8)  Czistoslava (07.04.2017 06:50)

Jo jo, jinak :-). Alfa má nějaké speciální nadání, nebo je alfou proto, že je nejsilnější ve smečce? Už toho mám načteno moc, co autor to pomalu jiné možnosti než ty všeobecně zažité.

DarkMoon

7)  DarkMoon (06.04.2017 23:43)

Sponko, není zač. A ano, právě :D

Czitoslavo, já si celé Volání nepamatuju Ale je možné, že to tam opravdu zmíněno není. V tomhle díle se to ale někde prohodí a dovysvětlí Tohle jsi myslela tím hlášením o informace? Vydávat v papíru... uch, to tedy nevím Ale všechny připomínky jsou i pro obecně budoucí psaní vítány Teď si teda nejsem jistá, jak myslíš tu poslední poznámku. Jako že proč je nejvýznamnejší ve smečce, nebo...? To, že stmeluje smečku, rozhoduje, aby nebyla anarchie, klidní a řeší problémy, všechny chrání, představuje stabilitu, zázemí, do okolí vysílá signál, že se nemá do členů smečky navážet apod. bylo buď řečeno, ukázáno nebo se to dle mě dá vyčíst Nebo ne? Nebo jsi to myslela nějak jinak? :D

Czistoslava

6)  Czistoslava (06.04.2017 22:17)

No to jsme se právě nikde nedočetli, nebo mi to uniklo. Ale to asi ne, četla jsem první Volání skoro na jeden zátah :-). Tudíž se hlásím o informace a pokud by jste ho vydávali v papíru, určitě to bude jedna z věcí, po kterých budou odborníci volat. Stejně tak jako o to, co dělá alfu alfou :-).

Bosorka

5)  Bosorka (06.04.2017 20:08)

Jo jo, je to těžký. Rozum nebo city? Co má přednost? :)
Czitislavo - "skoronakažená" byla jen Jess, jinak je "nakažení" možné jen přes kousnutí Alfy. A nesmí jen tak škrábnout zubem, aby bylo jasno. ;)

Czistoslava

4)  Czistoslava (06.04.2017 20:04)

Tak tomuhle rozhodování rozumím. Uvidíme co nám připravíte za další zápletku.
Jak se vlastně stane vlkodlak vlkodlakem? Po přečtení Volání víme, že se někteří vlkodlaky rodí. Někteří jsou skoronakažení, ale zatím nám nebylo popsáno jestli k úplnému nakažení vůbec může dojít. :-). Je to úplně jiný druh a nebo je "vlkodlakie" přenosná? A když tak za jakých podmínek?

Sponka

3)  Sponka (06.04.2017 19:55)

Aha, takhle...! Já jsem asi hodně ovlivněná třeba Briggsovou, kde jsou ty vztahy benevolentnější (třeba Warren a Kyle), proto jsem to automaticky tak brala i tady, takže díky za objasnění. :-)
To je pak ale složitý, kdo z nich je víc v právu, ale!

DarkMoon

2)  DarkMoon (06.04.2017 18:23)

Sponko, děkujeme za koment a ne, tohle je úplně něco jiného. Vlk a člověk totiz druhove ve smyslu pouta byt proste nemuzou, na to, aby se to projevilo, jsou vzdycky potreba vlci dva (nebo kousek,co ma jess :D). Krom dalsich veci :D viz predchozi Alfa z jednicky taky se svou lidskou zenou pouto neměl ;) takze tohle jednoduchý zhodnoceni se praveze nekona. Takze zalezi jen na vas, kam se priklonite :D plus vznik pouta smečka ucítí...ale nikdy to není tak silné a důležité jako u Alfa páru (trojky)

Sponka

1)  Sponka (06.04.2017 17:50)

Já mám ráda sluníčko, náhodou!! :-D Takhle se zeptám, když se Darren a Adam stali druhové, cítila to celá smečka. Dick a Mike... nic? Proto Darren nechce "svolit?" Jeho argumenty jsou potom totiž vcelku logické, a jak těm dvěma fandím, jsem spíš na straně Darrena.
A Jess je taková roztomilá, jak ty svoje "děcka" zuby nehty brání. :-D

1

>