Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/fairy1.gif

Můj princ

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Chocolatin

4)  Chocolatin (11.07.2012 18:54)

Tak doufám, že to bude co nejdříve:) Taky bych chtěla psát, vlastně už něco píšu, ale nevím, jestli je moje psaní dost dobré. Psát a číst povídky od ostatních mě začalo docela bavit, protože můžu srovnávat a posoudit různé styly. Tak se vrhni na rytíře, doufám, že se při něm budu bavit stejně jako u víl:)

blotik

3)  blotik (09.07.2012 19:22)

Chocolatin: Děkuju ti moc, že jsi se Sam vydržela. A jestli tě vážně baví mé povídky, právě začínám psát, nebo teprve začnu, ale bude to v brzké době, Orlího rytíře. Něco o něm najdeš na mém shrnutí. ;) Ještě jednou děkuju, že jsi udělala Sam takovou radost. :)

2)  Chocolatin (09.07.2012 13:32)

Ahoj, četla jsem tvůj příběh od začátku do konce a na každou kapitolu jsem trpělivě vyčkávala. Překvapilo mě, že poslední díl jsi napsala tak rychle. Hrozně hezkej příběh, to je velmi originální nápad: víly:) Hrozně by mě zajímalo jak to dopadlo s Ianem! Mrzí mě, že je to už poslední díl a fandím ti doufám, že se v co nejkratší době objeví nějaký hezký příběh, který mě opět takhle zaujme a budu netrpělivě čekat na další díl! Hodně štěstí

Lili

1)  Lili (09.07.2012 11:34)

Ach, MINE. Už desať minút na to pozerám a premýšľam, čo ti napísať. Ešte stále som na to neprišla, takže musím improvizovať.
Kapitola, rovnako ako celý príbeh, bola skvelá. Síce ten začiatok bol mierne chaotický, ale tak asi pravý boj medzi vílami a čarodejnicami má vyzerať. Ale poďme to zhodnotiť od začiatku. Od prvého slova považujem príbeh za nesmierne originálny a plný fantázie a nadšenia. To s Edwardovou lúkou radšej nebudem komentovať, ešte by som sa znovu rozosmiala. Teba humor neopúšťa len tak ľahko, čo? Dej plynul pomaly, nenásilne a krásne. Emócie, zvraty a neskutočné akcie dodávaly príbehu na dynamike. Jediné, čo ti vytknem je ten koniec. To akože vážne to chceš takto skončiť? Dvojčátko, nejaký epilóg pre svoje milované MINE nemáš? No tak, to nemôžeš Samíkovi urobiť. Veď ani neviem, s kým nakoniec ostala, či všetci napokn prežili. A čo Iain? Našli ho včas? A čo Remy? Proste veľa, veľa otázok, na ktoré chcem odpovede, MINE! A hneď, takže byť tebou, oprášim klávesnicu a napíšem taký krátky epilóg. Niečo ako darček k môjmu ďalšiemu životnému neúspechu. :D pig Ale nie, fórik.
Nesmierne ma bavilo čítať túto poviedku a dokonale som si ju užila. Naozaj pouvažuj o tom, že napíšeš ďalší príbeh zo sveta víl, myslím, že je to téma neprebádaná, originálna a pre tvoj fantáziu ako ušitá. Ja budem zase verná svojim vlkom, ktorí sú po upíroch tí najmenej originálne kreatúrky.
Na záver ti ešte venujem veľký potlesk. Teraz by si mala ešte počuť, ako ti volám na slávu.
Teším sa na ďalší tvoj príbeh!

1

>