Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/doubledouble.jpg

Konečně odpovědi na otázky: Proč zrovna Vanesa? Kdo je její předurčený?

 

Omlouvám se za zpoždění ;-) a děkuji za komentáře.

Pěkné počteníčko.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

LilianaFalcon

3)  LilianaFalcon (29.05.2014 14:54)

k inspiraci Hvězdným prachem se přímo přiznávám :) zbožňuju ho a přišlo mi líto, že hvězd se ve fantasy potuluje tak málo... tak jsem se do toho pustila po svém B)
navíc jsem si říkala, že upíři, čarodějnice, vlkodlaci atd. mají vždy stejný základ jen okolnosti se mění. Hvězdný prach bych urážela, kdybych nevyužila aspoň části z toho, co vymyslel o hvězdách ;)

na další kapitolce intenzivně pracuju :-D budu se snažit dodat co nejdříve, ale radši už nic neslibuju

Tyna

2)  Tyna (26.05.2014 19:33)


Páni To bylo něco:D
Honem rychle další kapitolku
Díky

1)  Katuš (26.05.2014 14:47)

Áááááá.... páni, Ty máš ale štěstí!!! Už jsem se chystala volat interpol, policii a armádu ČR, FBI a NCIS, jestli o Tobě něco nevědí, protože jsi slíbila kapitolu do neděle a kde nic, tu nic. Ale... zase musím říct, že i když jsem tuto kapitolu moc nepobrala, byla skvělá. Fakt výborná. Historka s padlou Hvězdou? To zní trochu jako Hvězdný prach... Ale proč ne, upírů už bylo až nad hlavu. Robert jako předurčený? Co má, do háje, za problém? Vždyť by měl být podle mých skrovných názorů rád, že může chodit s budoucí hvězdářkou, ne? Nesnáším ho. A nesnáším Hvězdáře i Viléma... podle mě by ji měli pustit domů do přirozeného prostředí, kde by se najednou při nějakém ošklivém incidentu objevily Vanesiny utajené schopnosti a pak by byli všichni zase z Vanesy nadšení :) . Páni... prosím, prosím, prosím... že bude tento týden ještě další kapitola? Prosím, smutně koukám :( :'-( . A klidně to piš podle sebe... jenom jsem ve stavu naprostého nadšení, takže píšu, co mi na jazyk přijde :) . Píšeš totiž skvěle, takže jen tak dál!!!! :)

1

>