Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/VST%20prx3.jpg

Kruh sa uzatvára

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

blotik

3)  blotik (27.06.2013 18:49)

Jo, co jsem zapoměnla... Napadlo mě, kdyby se z toho Myra nějak dostala a mohla by být v lidské podobě, třeba, kdyby část síly převzala od Phoebe, co kdyby byla s Rainem. Vypadalo to, že se mu docela líbí. Takže sestry a bratři... A je to docela dost nepředstavitelné, abys to měla v plánu. Taky nechápu, jak dokážeš dát do jedné kapitoly o 2500 - 3000 a něco slovech tolik děje, že mi připadá, jako by postavy prožili staletí, ne jenom jeden nebo dva dny, či pár hodin. Vážně jsi skvělá.

blotik

2)  blotik (27.06.2013 18:47)

Tak, MINE, si ze mě děláš šoufky, ne? Jsem četla až do téhle kapitoly a nemám slov. To co jsi udělala těm postavám? Toho kluka je mi trochu líto, ale věřil nesprávným osobám, teda osobě. No, a víš, že když začala Phoebe ve věžení mluvit s tím chlapem, tak nějak jsem tušila, že to bude Rain. Ani jednou se totiž v příběhu nevyskytoval jako postava takhle a to bys nebyla ty, abys všechny nepřekvapila. Vážně mě to napadlo, a když se přidalo ještě to, že Phoebe poznala jeho vůni, teda, že jí byla povědomá, tak jsem si řekla, ano, můj předpoklad bude s největší pravděpodobnstí pravdivý. Jinak by mě ale zajímalo, proč Rain znal ten její. Vždyť se neviděli... jo, mohl z ní cítit Braxa, ale i tak mi to přijde divné. Osvětlíš mi tohle? No. Ellen, jo, věděla jsem, že je mrcha, ale že je až taková mocná? Jestli ona nepoužila kouzlo, když bojovala s Phoebe... Aby byla slnější. Když vymyslela kouzlo nesmrtelnosti, tak proč ne i na posilnění. Nehledě na to, že byla ještě i dlak, že jo.
MINE, až teda na ty dvě kapitolky, které bych ti radila trošku přepsat, nechceš to vydat jako knihu? A to myslím vážně. Byl by to hit. Kouzelná stvoření, nepředvídavá rozhodnutí a postavy a zvraty, nové věci. Jo, líbilo by se to.
No, a doufám, že Phoebe přežije. Jsem ráda, že Rain má aspoň nějaké léčivé schopnosti. Proč je vlastně Brax nemá? No a poslední věc, kterou chcu napsat, že jsem zvědavá, jak ji zabijou. Nechce se mi věřit, že bys ji nechala někde zmizet. Ano, kdyby zmizela a byla bez moci a třeba v dlouhém vězení, než by zemřela, budiž.
Vlastě ještě jednu věc. Myslím, že tam Ellen není, proto šla pro královnu. Aspoň to jsem tak nějak pochopila z (ne)řeči toho umírajícího siréna. :D
Tak a jenom dodávám, že další díl tu bude co nejdřív, jinak se zblázním. Je to podařené dílko a já v to i doufala, ačkoli jsem četla první dvě kapitoly a byla zklamaná, že to není tak skvělé, jak ty píšeš. Jsem ale velice ráda, že jsi mi dalšími kapitolami ukíázala, jak strašně jsem se mýlila. Prostě jsi to ty, ty tvoje překvapení a vražedné konce.
Tak, a přestanu se už vykecávat a půjdu udělat poslední věc. A to tuhle:

Christine

1)  Christine (24.06.2013 23:13)

Už som sa bála, že Phoebe nezachránia. Rainamon sa zachoval pekne, len sa trošku obávam, čo s ním nakoniec bude. Verím, že sa Phoebe z toho dostane, zlikvidujú Eilidh a všetko bude zase dobré :p. Teším sa na ďalšiu kapitolu .

1

>