Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/thumbs/kapucy.jpg

Nechtěla jsem vám ho slibovat, dokud si nebudu jistá.

Ale máte ho tady. Robert osobně;).

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2

Silvaren

7)  Silvaren (07.03.2011 10:42)

Au, au a ještě jednou au. Za Kristen a hlavně za Roberta. Na jednu stranu mi přijde, že se oba tak trochu nechali semlít filmovým průmyslem, na druhou stranu je strašně těžké nenechat se tím vším zmatkem ovlivnit. Zvlášť, když dospíváte. Robert mi přijde mnohem zranitelnější a nejistější než Kristen, ale ona si to taky pěkně "užívá".
Je to prostě dokonalé. Ale jestli je to takhle nebo hůř ve skutečnosti, vážně jim není co závidět.

Linfe

6)  Linfe (07.03.2011 10:32)

Hanetka

5)  Hanetka (07.03.2011 08:11)

Tak teda... z Robova předchozího chování jsem měla dojem, že si je mnohem jistější v kramflecích, a on je to jenom mistr v přetvářce a kolena má roztřesená jak puberťák před první deflorací! Jsou to ale trubky, ti dva... ani jeden nedokáže pořádně říct, že má toho druhého rád... co mi to jen připomíná... aha, Agnes a Jakea!
Ambřičko, dušičko, že mi pro ně uděláš happyend, že jo... prosím, prosím, smutně koukám...

4)  katyka (07.03.2011 07:53)

to bolo úžasné... Možno by som si mala zakázať čítať Tvoje poviedky hneď po chorobe (dala som aj predchádzajúci diel), pretože je mi teraz smutno - za všetkých. Za Carterových, ktorí sú na tom tak ako sú, ale držia sa. Za Kristen a Roba, ktorí okolo seba tancujú, držia si odstup, obidvaja chcú to isté, ale boja sa odmietnutia. Asi si to moc beriem :) Nabudúce už budem hádam v lepšom rozpoložení, tak Ti potom napíšem komentár o skvelom štýle, výborných výrazových prostriedkoch, a nie o tichom smútku, ktorý na mňa dýcha z každej situácie ;)Krásne.

Janeba

3)  Janeba (07.03.2011 07:09)

Ambřičko, děkuji, krásně jsem si užila Robovu "normálnost" a rozpaky! Vylíčila jsi ho naprosto uvěřitelně! Jak dlouho že už se znáte?
Děkuji!!

2)  LŮCA (07.03.2011 00:02)

Twilly

1)  Twilly (06.03.2011 23:31)

AMBROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, já tě milujuuuuuuuuuuu a ten tvůj styl jak by smet ... ano, tohleto přesně jsem potřebovala. Normálního Roberta k nakousnutí, i s tím váháním, i s tou nevědomostí a nakonec i s tím sexepealem .. jdu áchat do peřin

«   1 2

>