Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/thumbs/kapucy.jpg

A máme tu závěr.

Nějaké to překvapení.

Dva dopisy.

Bella.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2 3 4   »

24)  martisek (06.04.2011 22:18)

byla to moc hezká a povedená povídka
a naprosto mě dostal konec.
jsi úžasná spisovatelka

Karolka

23)  Karolka (06.04.2011 21:42)

Právě teď, v tomto momentě, jsi mě učinila absolutně šťastnou. Už to bude pár měsíců, psala jsem ti pod některý z tvých skvostů, že tvé psaní má obrovskou sílu. Když píšeš o bolesti, čtenáře to bolí, a když o radosti, dává jim to křídla. Pointa, ke které se snažím pomocí zbytečného množstvví slov dostat je, že síla absolutního happy endu z tvého pera, je nezměřitelně obrovská.
Tenhle příběh jsem milovala od první kapitoly. Prostě proto, že k těm dvěma mám podobný vztah jako ty. A to jsem ještě netušila, co všechno máš v plánu a čím nás provedeš. Když ses druhou polovinou této kapitoly dokonce obloukem vrátila k samotné Sáze, která mi v mnoha směrech bez debat změnila život, moje srdce se naplnilo. To posleství, které v tom všem je a doslova září... To je Něco s velkým N. A já ti za to moc děkuju. Strašně strašně moc!

giselle

22)  giselle (06.04.2011 21:00)

ambro, krása
už se cítím blbě, že se neustále opakuju jakmile příběh skončí dobře, jsem z toho vždycky odvázaná. kris a robert prostě tady k sobě našli cestu a vypadá to všechno tak... správně.

Tvůj styl psaní je mistrovský a zajímalo by mě, jestli už ty superlativy a ódy, co na Tebe pějeme spolu s dalšími 21 pode mnou i jinde (na Tvěm shrnutí etc.), nemusíš přehazovat vidlema? jseš v týhromadě ještě vůbec vidět?

...nebo TOHODLE nikdy není dost?;)

díky za Tvoji Tvorbu s Velkým T

Huny

21)  Huny (06.04.2011 20:26)

Mám z toho všeho husí kůži. Bylo to nádherné zakončení Moc se ti to povedlo

20)  qisca (06.04.2011 20:17)

ambro!

to bylo zase jednou něco....krásného
jsem strašně moc ráda, že to skončilo takhle šťastně
já vím, že jsem hrozná, že často dílko neokomnetuju , ale věz, že je to tím, že jsem prostě Tvojí tvorbou vždycky úplně okouzlena a komentáře často nejsem schopna, jednoduše proto, že se bojím, že se mi ty pocity nevejdou do slov tak, jak chci...

ale jsem pořád tady, všechno to čtu, fakt. a líbí se mi to. moc.

a děkuju Ti za to, že píšeš, i když máš spousty čtenářek, které o sobě nedávají tak často vědět, ale pořád tam někde jsou...jako třeba já.



Qisca

19)  Pája (06.04.2011 20:12)

Miluju happyendy a ty jsi mi právě dokázala, že může být i něco víc...Kris se nám otevřela, přijala všechny nástrahy a radosti se vším všudy, bez schovávání se, uvědomila si jak je život pomíjivý, že ho musí žít a vychutnávat každým dnem jako by byl právě on ten poslední a její Robert, jako rub a líc jedné mince
Přímo přepychově jsi to vyřešila s Carterovými, miláček Alex, prostě Alice v lidštějším vydání, i když jsou to literární posty, hrozně je obdivuju a vím, že na světě nejsou jediní, hrozně jim to přeju, to šťastně až do smrti, Bella se vrátila a jako dárek na přivítanou jim přivezla nejen sebe, ale i nekončící budoucnost, plnou života, radosti, lásky a úplné rodiny. Jak říkám, něco víc než HE
Ambro, jsi kouzelnice, ať už při čarování se slovíčky nebo s osudy tvých hlavních hrdinů a samozřejmě dokážeš očarovat každou čtenářku. Úžasné a jedinečné, děkuju ti!!!!!

Eunta

18)  Eunta (06.04.2011 19:27)

Musím říct, že mi Carterovi rozhodně zůstanou v mysli... byla to jedinečná povídka a já ti za ni moc děkuji... Bylo to skvělé...

17)  Baruu (06.04.2011 19:21)

Já smekám a tleskám
Skutečně nekustečné
Nádherné, skvělé, lidské, živé, úžasné, mimořádné, smutné, inspirující, poučné, jasné
Skvělí zážitek toto číst
Neskrývám svůj VELIKÝ OBDIV

16)  Lus (06.04.2011 19:03)

úžasná poviedka , ale zaujímalo by ma, či by sa Elliott naozaj o pár mesiacov ozval Kristen :)

Amisha

15)  Amisha (06.04.2011 18:28)

Děkuju...

Carlie

14)  Carlie (06.04.2011 18:13)

ambruško, tak tohle byla nálož!
Všechny ty roviny příběhu, všechna ta poselství, všechen ten cit, tohle je ambra v exluzivním dárkovém balení!
Dostaly mě všechny ty "reálné" i "pohádkové" pasáže, dostalas mě do kolen a na kolena!
Díky za neskutečný HE pro všechny, i když to nebylo to hlavní, co tenhle příběh přinesl.
Chvílemi jsem zapomínala, že Kris a Rob vlastně mají ještě něco točit, protože jejich příběh mi zúžil zorné pole jen na ně a rodinu Carterových A pak jsi to nenásilně začala zase propojovat a tohle mi sevřelo hrdlo, část dopisu od Steph:
"Nedokážu to úplně přesně vysvětlit, ale najednou bylo jasné, jakou z mých vysněných rolí na papíře dostanou. Oni přece nikdy nezestárnou. Navždy zůstanou mladí, krásní a hluboce zamilovaní. Zemřeli by jeden pro druhého a nedokážou žít jeden bez druhého." :'-(
A pak ta Stepheniina zmínka o Alex rovnající se Alici
A konec a návrat Belly!
Nevím, jestli dokážu dostatečně vyjádřit, co mi ten příběh a hlavně grandiózní finále přinesli, ale co takhle standing ovation, paní autorko? B)
Díky, ambři

(a do titulků svého výlevu si dovolím jako doprovodnou hudbu :D: www.youtube.com/watch?v=BSg5W5c_74M )

Abera

13)  Abera (06.04.2011 17:42)

Úžasný

12)  Anna43474 (06.04.2011 17:28)

Tak... jsem na konci a netuším, co napsat :(
Snad jenom velké a nesmělé DĚKUJU - za to, že ses s námi o tenhle příběh podělila, že tě bavilo ho psát, že, že, že... Bylo by toho hodně, ale takle to bude lepší
TKSATVO

11)  Petris (06.04.2011 17:15)

Rozpláčeš své čtenářky a pak chceš, aby komentovaly.
Když přes slzy nevidí na klávesnici.
Tak se nemůžeš divit, když se zmůžu jen na:
"Dík za krásnou povídku se šťastným koncem. "

Lenka

10)  Lenka (06.04.2011 16:51)

Jsem totálně rozhozená. Takový nápor emocí se těžko rozdýchává.
Ale hlavně jsem závislá na tvých povídkách.
Bylo to skvělé. Děkuji.

Janeba

9)  Janeba (06.04.2011 16:44)

Ambřičko, :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( :'-( promiň, musím si trochu vypomoct smajlíkama, vlastně brečíkama a bulíkama! :'-( :'-( :'-(
To, že tohle byla opravdová třešnička na dortu, zřejmě nemusím psát! Ale co jiného napsat, když všechna smysluplná slova jsi mi vzala a jám v hlavě totální vákum!
Ten tvůj příběh dává tak naprostý a dokonalý smysl, až to bolí! Vybrousila jsi z obyčejného křemene, ten nejnádhernější diamant a zasadila jej do korunovačního klenotu, na který smíme stát frontu a alespoň za sklem, se jím pokochat!
Dokázala jsi z FF povídky udělat naprosto skvělý lidský příběh, se kterým se mohla většina z nás setkat a prožívat jej! Příběh plný emocí, bolesti, ale který je i zároveň prodchnutý obrovskou láskou a nadějí!
Je plný života, toho života, který se každý den odehrává kolem nás!
Jsi mistryně dramatu s obrovským citem a empatií, kterou vkládáš do svých povídek, nutíš nás k přemýšlení a zamyšlení se nad osudem lidiček kolem nás, ale i nad tím svým!
Už několikrát jsi mně svým uměním připomněla autorku Úplně vzhůru! A já smekám a klaním se člověčenství ve tvých povídkách!


P.S. Kdy se setkáme na TVÉ autogramiádě papírové knížky??!

Twilly

8)  Twilly (06.04.2011 16:21)

Vysvětli mi jak Anděl jako ty dokáže zastřelit slovy člověka jako já a ještě jej k tomu přejde parním válcem a totálně dorazí smrští své fantasie????? Protože se ti to podařilo a ne jednou. Ambro, dokavať mi bude sloužit moje paměť, budeš u mě v budce pořád doma jako jedna z nejlepších (zatím!!!) ne-profi spisovatelek. Tento status se DOUFÁM brzo změní a tvoje slovíčka neuvidím jenom na černé, nebo bílé obrazovce a ale mi regulerně budou šuštět na stránkách v tvých knížkách. Schválně používám množného času u slova knížka - protože věřím, že by to byl neodpustitelný hřích, nechat si to jen pro sebe (nebo tady pro nás) a nepustit ty tvoje skvosty do světa. S absolutní jistotou vím, že by se ujali a byly by zbožňovány ostatní ČR populací a dovolím si přidat i naši SR populaci.


worship* worship* worship*

opravdu mi bude ctí si s tebou upít, beruško

Kacikacka

7)  Kacikacka (06.04.2011 15:43)

Tohle bylo nádherné ambřííí! Celou povídku jsem zhltla jedním dechem. Máš úžasný styl psaní. Dokážeš psát tak zajímavě, že se od toho člověk nedokáže odtrhnout a to je na tom to super. Nedokázat se od toho odtrhnout a pak slintat po dalším dílku. A věř, že já slintala. Slintala jsem po té sprosté Kristen, která byla tak úžasně zatvrzelá. I po Robovi a hlavně po Eliotovi. Hrozně milý a sympatický kluk, to musím uznat.
Jsem ráda, že to takhle dopadlo. Že se Carterovi stali upíry a že budou žít na věky, protože oni si to zaslouží. Tolik si toho prožili a vytrpěli, že jim to přeju. Věčný a klidný život. ;)
A tobě děkuju, že jsi takovouhle povídku napsala, protože to nemělo chybu. Bylo to originální, osvěžující a sakra skvělý!
Doufám, že napíšeš další povídku, od které se nebudu moct odtrhnout a zase zažiju to slintací období.
Jen tak dál...

Bosorka

6)  Bosorka (06.04.2011 15:38)

Bože můj, to bylo úžasné!!!!
Díky

Ewik

5)  Ewik (06.04.2011 15:31)

ambro, bylo to skvělý.

Děkuju za všechno.

«   1 2 3 4   »

>