Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/perex_z.jpg

Ahoj!

Myslím, že pri dnešnej kapitole by malo byť varovanie. Možno aj 18+ a tiež si myslím, že už vám to veľa napovie, preto nič nedodám. Užite si :).

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

4)  seb (16.04.2015 18:49)

V téhle fázi děje jsem kapitolu 18+ moc nečekala,ale líbilo se mi to. A docela jsem zvědavá, jaké bude její přání, až postaví všechny jeřáby.
Děkuju.

Joahnnie

3)  Joahnnie (16.04.2015 06:50)

SestraTwilly, zbožňujem všetky svoje postavy :D . Aj Natáliu ako mrchu. Spočiatku som mala jasnú predstavu o tom ako sa budú ich povahy vyvíjať a čo všetko sa zmení, lenže po tom si väčšina postáv začala žiť vlastným životom a ja som začala mať pocit, že už ich neovplyvním :D Len ako som včera po sebe tú kapitolu znova čítala, tak mi prišlo, že tam niečo nesedí, neviem :) .

Nikki, ten posledný je Richard a čo sa týka chápania jeho správania tak on je predsa ten záporný hrdina, niečo musí byť zlé :D . A Monika, ja neviem, podľa mňa relatívne normálna reakcia, ľudia sa odcudzia aj pre banálnejšie veci. Alebo mám len čudné ponímanie sveta ;) .

Ďakujem vám :)

NikkiOesch

2)  NikkiOesch (16.04.2015 00:06)

Nat obdivuju už od začátku, svým způsobem ji chápu a být chlap, zamiluju se do ní také. A Oliver je ten, co z ní skládá střípky do mozaiky kousek po kousku, aby se Nat mohla zase uzdravit. To je taky miláček. Po pravdě, asi spíš nejsem schopná pochopit chování Moniky, Roberta? (teď si nejsem jistá :D) a Romana. A její rodiče bych tedy také nechtěla, díky Bohu za mou skvělou maminku. :) Je to úžasný příběh, moc Ti za něj děkuji! A tahle scéna 18+ byla beztak na spadnutí. Jen se bojím chvíle, kdy jí Oliver řekne, že ji miluje a ona se začne bát a stáhne se (tedy takové jednání bych od takto traumatizovaného člověka očekávala). Budou to mít těžké, ale věřím, že to zvládnou!

SestraTwilly

1)  SestraTwilly (15.04.2015 23:16)

Nat mi teda ako mrcha nepripadá .Neviem samozrejme ako ju ešte vykreslíš ďalej ,ale skôr mi pripadá ako traumatizované,vystresované dievča,poznačené minulosťou a smrťou milovanej babičky.Ako Oliver poznamenal,že neboli dodržané pravidlá...preto tá jej nevrlosť.A čo sa týka jej vzťahu s Oliverom,ja si tiež myslím,že to k tomu smerovalo:) ,miluje ju,sú dospelí,je to tak správne:) .A hlavne Nat nebola proti... Čo dodať,už len
PS:teraz keď nad tým uvažujem,že ja ako čitateľ,presviedčam teba ako autora,že tvoja hrdinka je celkom fajn .Máš ju vôbec rada?Lebo ja som si ju, napriek jej správaniu obľubila ;) .

1

>