Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/jm%20avatar.jpg

15+, ale s nima to prostě jinak nejde;). Pište, mám vás jako terapii;).

Nechápu, jak jsem se těm přerostlým upírům mohla tak dlouho bránit:).

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

Janeba

21)  Janeba (11.02.2011 08:31)

Ambřičko, sice stále tápu, ale když to vezmu jako naprosto nový příběh, můžu se orientovat! John a Layla jsou úžasní , ale asi bych se měla bát malé zahalené postavy, že?! Stvořitelka?
Děkuji!!

Twilly

20)  Twilly (04.02.2011 14:37)

Tohle... tak tohle je snad lepší než BRATSTVO, drahoušku, nevím, je v tom něco z tebe... něco co neumím popsat. Snad ten styl... každopádně

Linfe

19)  Linfe (04.02.2011 11:21)

Sakra, chudák, málem ji zabil a ta potvora s velkým S chodí vždycky tak nevhod. Ženská a ještě neví, co chce. Zas mě irituje, baba Jsem ráda, že jim Phury pomohl. Ambro je to perfektní, dokonalé a skvělé. Díky

Nebraska

18)  Nebraska (03.02.2011 10:14)

Já nevím, že ta Stvoiřtelka musí furt dělat takový naschvály, mrcha :p Jako by jim nemohla dát pokoj! Johny je přece takovej ňuníň! Dokonce ani nezakousl Phuryho při sledování krmení Layly! Nojo, ještě není svázanej B)
Vishous je taky ňunín, jo, no... Nemohl by se prostě nalejt husou a jít spát, co? Ne? Žárlím? Já? Na fiktivní postavu? Pche!
Ale jako! Ten X! Takovej zm*d! Ten se ti teda povedl, fujtajbl

Gassie

17)  Gassie (02.02.2011 14:06)

Jsem ostuda a stydím se za sebe. Bohužel jsem Tvá dílka četla v brzkých ranních hodinách a nestihla jsem hodit koment.
Je to krásné a povedené

ambra

16)  ambra (31.01.2011 21:12)

Koťátka, víte, že se tetelím, že jo?;) Děkuju moc (teda MOC) a na Shrnutí je pro nedočkavce schválená další dávka hormonů .

AliceBrandon

15)  AliceBrandon (31.01.2011 20:45)

Tak z téhle úžasné kapitoly musím vypíchnout tu část s panem X. Zcela dokonale jsi vylíčila tu atmosféru, jeho brutální myšlenky a vůbec všechen ten hnus, co k těm všivákům patří. Ani Ward by to nesvedla lépe.
U části s Vishousem jsem se zase bavila. Že přej jí to parádně udělá :D typický samec :D Jé, kdybys jen věděla, jak on to nejradši :D :D :D No, nic, popojedem :)
Grt. Zase jsem trochu škobrtala na přítomném čase, možná je to jenom můj problém, ale prostě mi nesedí. Takže vstanem a zase popojedem. Brrm. Už mi hrabe. :)
A pak tu máme zase Johna a jeho sebeovládání :D Laylo, ty divoško :D
Stvořitelka zase opruz, ale to se dalo čekat, doufám, že nebude prudit moc, přeci jen to mají Vyvolené v popisu práce ukojit každou bojovníkovu potřebu, že. Co na tom, že si to taky trochu užila? :D
Ambří, zlato, pokráčko, pokráčko. Klucí jsou v tvém podání k sežrání. Akorát teda Tohrment trochu překvapil, přeci jen Johna bere jako syna a teď na něj takhle nasazuje. Budu klukům držet pěsti, ať toho bastarda Ks najdou co nejdříve.
Vázacímu pachu zdar!

14)  Pája (31.01.2011 19:42)

Bomba, už při předchozích dílech jsem si tvou povídku oblíbila, knížky o Bratrstvu se mi moc líbí, ale dneškem jsi mě odrovnala a já se zamilovala do tvého Tichého milence

Je to super, boží, skvělé, báječné, čtivé, erotické....
Prostě jedná báseň a hrozně se mi líbí, jak rychle přidáváš nové kapitolky, jen tak dál
Jsem hrozně zvědavá jak to bude s Johnem a Laylou dál, toho kluka (teď už vlastně taky člena bratrstva) jsem si zamilovala

Děkuju moc

Rosalie7

13)  Rosalie7 (31.01.2011 17:43)

Páni, mám takový pocit, že i ´nemám slov´ je jaksi nedostačující definice... Tak to vezmeme nějak systematicky. Phury - ach, ten celibátník jeden! (Myslím, že tím bylo řečeno vše - takovýhle chlapi by měli mít celibát zakázaný ze zákona!) Vish je jedna z mých největších slabin(navzdory tomu, že si myslím, že je to největší děvkař), a ten Tvůj je naprosto dokonalý. Nemůžu napsat ´vystihlas ho´, protože by to zdaleka nestačilo. Tys mu ještě přidala trochu z toho Tvého umu. A Zsadist? Áááách... Kde jsme to přestali? Jo, jasně
John. Ten si určitě zaslouží trochu pozornosti (možná trochu víc )Já jen stále čekám, co z něj uděláš. V originále jsem se k němu totiž ještě nedostala a tak máš před Wardovou značný náskok, a jestli ho ted ta mrcha nepošle do Stínu, mohla by z něj být další má srdcová záležitost. Aspoň zatím to tak vypadá, takže pěkně tě prosím - netrestej ho, chudáčka (mýho) malýho - Ehm, pardon, beru zpět - a pošli Scribe Virgin do... Stínu. Tak, a ted se děj vůle ambřina!

12)  AMO (31.01.2011 16:50)

Miláčku ambro...
Co to děláš to nám to pěkně začíná.
SEX!! Někoho unesou!!! SEX!! Trochu fetu!! SEX!!!
Koukám mají to častěji než já
Ba ne, teď trochu vážně. Po první kapitole jsem byla překvapená a nadšená. Pak jsem si četla komenty a začalo se příliš často opakovat slovo Bratrstvo... no a druhý díl... a já byla na kolenou a slintala jsem po jednotlivých silných svalnatých ... no to je jedno. V každém případě miluji internet, Tebe samo víc, ale již je objednáno a rozšiřuji svou závislost i o tyto chlapce

P.S. Těším se, co pro mne připravíš dál

semiska

11)  semiska (31.01.2011 15:55)

Vishous je skvělej. A co ten konec? Stvořitelka mi nahání hrůzu. Ona jim určitě něco provede a toho se bojim. :/ John a Layla jsou k sobě jako dělaní. Moc jim to spolu sluší.

Ivanka

10)  Ivanka (31.01.2011 13:57)

Achich, ach. Čekala jsem komplikace, ne že ne, ale takhle brzo... :( Myslím, že to spolu John a Layla nebudou mít jednoduché. Stvořitelka je prostě nevypočitatelná osoba, se kterou bych se nikdy v životě nechtěla setkat.
Pohled pana X byl naprosto dokonalý. Jak ty to děláš, že je dokážeš takhle vystihnout? Vyrážíš mi tím dech.
Vishous je prostě zlatíčko, i s ním se dokážeš naprosto ztotožnit. Naprosto dokonalá kapitola!

dorianna

9)  dorianna (31.01.2011 12:02)

Moc pěkně napsáno stvořitelka je nevychovaná čůza

Bye

8)  Bye (31.01.2011 10:54)

Něco Ti povím, ten Tvůj svět Bratrstva začíná mít nějak jasnější kontury, než originál. Teď nejde ani tak o charaktery, kterýs trefila fakt přesně. Dostala mě třeba ta etuda s Vishousem, pozorujícím "dění" v uličce za ZeroSum!
Pak samozřejmě pan X - to bylo dokonalý!!!
"Pan X miloval své samostatné akce. Obzvlášť, když měly pozitivní výsledek. " "Nevadí. Nemá velkého ptáka. Zato má moc."
Na Vishouse Ti klidně podepíšu patent
"„Zlato, klidně si zrychtuj nos... Nepochybuju o tvým dobrým vkusu.“ Jako by to říkal mně, chlap jeden
A hele, když Phury krmil Laylu... co na to John? To byla celkem riziková situace :D
A pak... John a Layla... hele, příště tam dej osmnáctku. Ne proto aby to nečetla mládež, ta si to stejně přečte Síš bysme se mohly dohodnout, že by to byl takovej tajnej kód pro maminy, aby si to nechaly na večer Protože... AMBRO, CO JAKO JÁ TADY TEĎ S TÍM??? TO NENÍ ŽÁDNÁ LEGRACE!
Ještě žes tam dala léčbu šokem. Já mám skoro strach o oba!

sakraprace

7)  sakraprace (31.01.2011 08:00)

Sakra práce, Stvořitelka, to bude zase průser Mohla by se alespoň naučit klepat
Úžasná kapitola, jsem uáchaná, napůl roztátá i naštvaná na bezduché a doufám, že Reginu najdou

HMR

6)  HMR (31.01.2011 00:44)

Přiřadit tomuhle dílu jako oficiální dobu vydání sedm hodin ráno, to je naprosto...zabijácké!!! Jinak, vše bylo řečeno, ano 15+ je málo, ano taky se červenám, ano taky přeskakuji odstavce o těch odporňácích, ano taky nemusím Stvořitelku. A navíc to ze začátku vypadalo tak jemně a teď? Koukám, že přitvrzuješ, téměř jako originál. Tak nádech a výdech, doufám, že nebudeš trvat na tom, až to budu číst podruhé a potřetí atd., abych četla znovu i ty násilnické pasáže!!!

gucci

5)  gucci (30.01.2011 23:14)

bojím, bojím.....moc slušnosti ta zahalená paní nepobrala,copak neví, že se napřed klepe... z nich to naprosto sálá.... ...je to prostě óóóóóžské....

MisaBells

4)  MisaBells (30.01.2011 22:16)

a jé, máme průser.... íííííííí
Skvělé, ambruško!

Karolka

3)  Karolka (30.01.2011 21:42)

A do háje! Baba jedna! Vždycky z ní mám pocit, že je trochu sjetá. Uf! Ale jinak se zmůžu málem jen na í á í á íííí.
Je to naprosto geniální. Přiznám se, že patřím k těm, kteří pasáže o bezduchých mají tendence přeskakovat. Ne snad, že bych nedokázala ocenit ten nápad, ale podle mě v těch pasážích většinou příběh ztrácí spád. V tvém podání je to ale naprosto bez výhrad, nepřeskakuju ani omylem. Zároveň jsi zachovala tu atmosféru, která z nich čiší. Jsou prostě krásně hnusný.
Znovu jásám a plesám a klaním se nad detailními vychytávkami - milovníci (co to povídám! - milovnice) Bratříků prostě musí jen blaženě vrnět.
Bude zítra další?
A juch! To byla paráda!

Hanetka

2)  Hanetka (30.01.2011 21:19)

A krucipísek, Stvořitelka! No, Laylo, budeš mít co vysvětlovat. Ambro, skvělé, vážně. Ty ať píšeš, co píšeš, všechno si užívám!

P.S.: Doufám, že ti brzy bude líp.

1 2   »

>