Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Svíčka.jpg

Začátek?

Poslední kapitolka. Děkuji všem čtenářkám i čtenářům, za čtení i krásné komentáře.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

19)  Miha (25.08.2011 18:16)

Moc hezká povídka přečetla jsem jí skoro jedním dechem. A musela jsem si hned přečíst, jestli za ní přišel i Eliot :)

18)  Norakiss (14.06.2011 15:44)

Krásná povídka zhltla jsem ji během dvou dnů a jdu se vrhnout na pokráčko :) moc za ni děkuju

SarkaS

17)  SarkaS (01.06.2011 02:22)

Gassie , jedním slovem úžasné. Přiznám se že začátek mi chvílemi přišel lámaný přes koleno, ale od poloviny dál jsem dokázala písmenka jen hltat. Čtu už několik hodin v kuse, mám hlad, žízeň, potřebuji tam, každý víme kam, a spánek by taky bodnul. Ale já prostě nemůžu přestat a hned se vrhám na pokračování. To je snad největší důkaz jaký ti můžu dát, že je tvoje povídka báječná. A kdyby ses pozastavovala nad některými mými vzteklými komentáři, tak ty byly čistě pro postavy, které mě zlobily. Tebe budu vždy a všude jedině chválit

Gassie

16)  Gassie (18.11.2010 15:10)

Brigito, děkuji

15)  Brigita (17.11.2010 10:50)

Krásná povídka. Pokračování bych si určitě moc ráda přečetla.

Gassie

14)  Gassie (14.11.2010 19:36)

Joano, děkuji. Jsem ráda, že se Ti povídka líbila. Moc mi lichotí, že jsi s mou povídkou strávila víkend.

13)  Joana (14.11.2010 18:51)

Musím si bezpodmínečně číst věci do školy na zítřek...ale co se dá dělat
Děkuji ti za krásnou náplň včerejší noci a dnešního dne, všechny ty postavy jsem si moc oblíbila a už se těším na to pokračování. Mám ráda Eliho, mám ráda i Štěpána, tak jsem zvědavá, kdo nakonec odešel do Tazeko. Je mi jí líto, že to má takové nalinkované, ale nepochybně se s tím popere a dobře to dopadne (doufám):)
Jsem pořád ponořená v ději, až mám problém vypsat, co si myslím, ale bylo to pohodové, sem tam napínavé (naštěstí to čtu až jako dokončené) a moooooooooooc se mi to líbilo. Mám ráda originální příběhy, které mají hlavu a patu

Gassie

12)  Gassie (08.11.2010 15:32)

Mary, děkuji. Jsem ráda, že jsi vydržela.

11)  mary (07.11.2010 22:26)

Ahojky, protože jsem povídku začala číst až včera, nevkládala jsem už komentáře k jednotlivým kapitolám, přišlo mi to zbytečne. Hodnocení povídky proto shrnu pár slovy zde.
Prvních pár kapitol jsem si říkala, že tahle povídka je nějaká divná (promiň), ale jsem ráda, že jsem vydržela a pokračovala ve čtení, protože něco tak zajímavého, poutavého, originálního a kouzelného :) jsem už dlouho nečetla. Jednotlivé kapitoly na sebe příjemně navazovaly a nikde jsem se neztrácela v ději . Konec je naprosto super a k tomu ještě příslib pokračování nemám slov. Gratuluju

Gassie

10)  Gassie (07.11.2010 13:40)

Ivanko, Alisneo, děkuji. Další díl se již chystá :D

9)  Ivanka (07.11.2010 12:17)

Konec... Odešla... Nechala tam Eliho...:'-( :'-( :'-( Jak se asi cítil, když zjistil že tam není? Že už ji nikdy neuvidí? Co se s ním stalo dál? A co se stalo s nimi? Říkám ti to narovinu, jestli sem to pokráčko nedáš, tak si tě najdu a pak tě za ucho dotáhnu k počítači, kde to dopíšeš, jasný? Mám ráda otevřené konce, to ano, všechno nemusí být ukončené, ale co je moc, to je moc. Tohle je krásná povídka, která si zaslouží dokončit. Prosím!

8)  Alisnea (07.11.2010 10:38)

Omlouvám se za spoždění
Tahle povídka je naprosto úžasná...:D Bez dalších dílů to asi nepřežiju, protože jestli je tohle konec, tak jsem opravdu, ale opravdu naštvaná URČITĚ chci pokračování

Gassie

7)  Gassie (06.11.2010 18:09)


Yasmini, Karolko, Sakraprace, Abero, Veriis, DeSs, děkuji za komentáře. Moc mě potěšily a vy jste mě potěšily
Zítra se pokusím vložit první díl pod názvem Tajemná země kouzelníků. (Pokud se mi povede najít vhodný perex obrázek. Máte-li nějaký nápad nebo návrh, sem s ním )

DeSs

6)  DeSs (06.11.2010 17:32)

Děláš si legraci?!
Říkala jsem si, jak nacpeš jejich odchod, život a budoucnost - popřípadě konec - do jedné kapitoly. Projela jsem ji a zjistila, že není tak dlouhá, abys to tam nacpala, i kdyby to byly jen fakta v odřážkách. A nakonec zjistím todle? Normálně se mi chce řvát, smát a hlavně brečet! Takový konec!
A SAMOZŘEJMĚ CHCI, ABYS POKRAČOVALA VE VKLÁDÁNÍ! Bez té věty bych byla namydlená! Ten Epilog v názvu mě strašně vylekal a kdybys to zakončila takhle... ( )
Jsem ráda, že jsem to měla možnost číst - tak dokonale promyšlenou a vymyšlenou povídku, krásně a poutavě napsanou a neskutečně originální. (Ať si říká kdo chce, co chce, není tak absolutně nic podobného Harrymu Potterovi - to je jako říct Stephanii, že se opičí po Stokerovi!) :D
A ještě jednu věc bych měla zmínit na konec: Naprosto strašně se těším na další kapitoly a jsem zvědavá jako moje mladší ségra! Sem s nimi!

(Mimochodem, lidi, kteří to čtete a nekomentujete - a vím, že vás takových aspoň pár je - zamyslete se. Řekla bych, že teď je ten správný čas dát o sobě vědět a udělat Gassie radost)

5)  Veriis (06.11.2010 14:12)

Samozdřejmě chceme pokračování.
Mooc jsem zvědavá jak to bylo se Sašou

Abera

4)  Abera (06.11.2010 12:32)

Krásný a určitě máme zájem o pokračování na to se ani nemusíš ptát to je samozřejmost

sakraprace

3)  sakraprace (06.11.2010 09:40)

Cožééééééé? Je pryč a co.....?!?!?!Dál co?!?!?! Pokračování a ty se ještě ptáš?!?!?!?!? Šup, šup....takový konec neberu. Příliš otázak, příliš zvědavosti a vůbec se ještě nechci rozloučit

Karolka

2)  Karolka (05.11.2010 23:01)

Jsem mrtvá... Dočista mrtvá...:'-( :'-( :'-(
Tohle se přece nestalo? Bez Eliota? A nevrátila se? Ještěže už píšeš pokračování. Mám chuť ti nabízet úplatky. Nenechej to tak! Prosím tě!
Celkově ti chci moc poděkovat za velmi originální a jak už jsem mnohokrát zmiňovala neskutečně úžasně propracovaný příběh. Je znát, jakou sis s tím dala práci a byla radost to číst. Rozhodně budu číst pokračování a doufám, že bude brzy!
Takže ještě jednou veliké DÍKY!

yasmini

1)  yasmini (05.11.2010 22:59)

Byla jsem nepříčetná. když jsi to takhle uzavřela. A proto: Ano Gassinko chceme :):). Chci vědět co je za zavřenými dveřmi. Chci vidět ten svět co opustili. Prostě a jednoduše chci.
A hlavně tam chci Eliota!!!!
Saša byla donucena to udělat. Třeba někdo donutí ostatní aby se přidali. Třeba AUTORKA :):):) Naprosto chápu Helenu proč to chce dceři povědět.
Děkuji bylo to báječné a úžasné. Byla jsi to celá ty.

S Y

1

>