Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Strážce světla - nová obálka (web 100px).jpg

Letty Harrowová byla vyvolena, aby zastavila mocnou nepřátelskou bytost, která chce ovládnout lidský svět. Strážcem byl určen jeden z andělů, který se kvůli svému úkolu vzdal nebe a sestoupil na Zemi, aby Letty pomohl. Oba hrdinové musí bojovat s přisluhovači Nicoty, aby mohli uzavřít bránu, která neměla být nikdy otevřena.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

ClaireStew

7)  ClaireStew (12.06.2012 21:46)

Souhlasim s Ajjinkou :) krásně píšeš, a je to strašně chytlavé

6)  Janicza (12.06.2012 21:33)

páni! Zní to hodně zajímavě, těším se na pokračování :) :)

5)  Monika (12.06.2012 17:47)

Ada: Nic se neboj, mám napsanou celou knížku a mám v plánu ji tu zveřejnit. Kapitoly budou přibývat tak rychle, jak to jen půjde. Můžete se tedy těšit na dlouhých 23 kapitol, ve kterých se celý příběh odehraje
Ajjinka: Vždycky potěší, když se někomu moje dílka líbí. A pokud se ti bude líbit můj styl i nadále, třeba budeš číst to, co píšu. A to je pro mě nejdůležitější.
Díky všem za komentáře. Miluju je

Anette

4)  Anette (12.06.2012 16:21)

Jsem ráda, že ses rozhodla to tady zveřejňovat! Moc se těším, až si najdu čas a přečtu si celou knížku! Vypadá to opravdu dobře!

Niky

3)  Niky (12.06.2012 16:10)

Jo, tak tohle mě fakt chytlo! Vypadá to moc zajímavě a dobře se to čte :) Jsem zvědavá, co jsi pro nás nachystala a těším se na pokračování

Ajjinka

2)  Ajjinka (12.06.2012 15:21)

Páni. Už na mailu se mi ukázka líbila, takže mě nepřekvapuje, jak čtivý příběh nakonec je Budu znít otřepaně, když řeknu, že se mi líbí tvůj styl? Řádky se opravdu hrozně pohodově čtou a děj ubíhá, nevázne, to je skvělý
Zatím toho moc nevíme, ale andělé a nadpřirozeno mě celkově baví, navíc v tvém podání věřím, že se ještě máme na co těšit!
Takže Wade... Uvidíme, co se z něj nakonec vyklube, nejspíš ještě musíme chvíli počkat, než si zvykne na zemi a začne se víc projevovat Ale už po pár větách je mi sympatický, to je dobré znamení!
A kdo je klíč? No jsem strašně moc zvědavá a těším se dál!

Ada

1)  Ada (12.06.2012 14:54)

Podle popisu a prologu to vypadá dost dobře! Anděly já ráda, takže si určitě přečtu i další kapitolu ;) Jen doufám, že to nebude jako spousta povídek, co se tu zveřejňují! Že lidi napíšou pár kapitol a pak s tím seknou! :( Takže doufám, že psát vydržíš a já se budu těšit na další počteníčko ;)

1

>