Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/Remus_Lupin_Deathly_Hallows_promo_image.jpg

No... moc dlouho, jsem to bez MOZAIKY nevydržela, co? Tohle je Lupinův příběh, tak snad se vám bude líbit.

Twilly, tohle je pro tebe, protože ty jsi jediná, kdo mě k tomuhle mohl donutit ;)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2 3

Marjet

17)  Marjet (01.05.2013 19:49)

On Severus by takovej...no nevím. Ale prostě mi furt nejde do hlavy, jak se dostal do Řádu. Klidně mi bude stačit, když mi to jenom vysvětlíš. Nemusíš nic psát. :-D Přiznám se, že Úsměv jsem nečetla, takže pokud je to tam nějak naznačené, tak se omlouvám.

Twilly

16)  Twilly (01.05.2013 19:43)

Ok, tak budu zase protiproudová. Sev se mi zdál ucelený, ale jestli se ti z toho povede něco vykřesat, nebudu proti, ale upřímně, nenapadá mě nic, o čem bys jeho očima psala... Ale já nejsem autor, že ano . Ale jednu podpásovku bych měla. Postava, kterou nemáš ráda a přesto byla.celou dobu "u toho". Co tak povídečka očima Rona. Třeba chvíle, kdy se Hermiona rozhodla, že bude bojovat za Dráčka.

Florence

15)  Florence (01.05.2013 19:38)

Hmmm... No, já teda nevím. Třeba se k němu odhodlám (ale jako spíš ne )

14)   (01.05.2013 19:29)

Ale aj Seva...no tak...zvládneš to bravúrne o tom nepochybujem :D

Florence

13)  Florence (01.05.2013 19:22)

Et tu, Brute?
Sev... Sev... Popsat myšlenkový pochod Severuse Snapea... To se spíš dočkáte té Ginny

12)   (01.05.2013 19:14)

Flo, s tým Sevom musím súhlasiť. Aj mňa by veľmi zaujímali jeho myšlienky

Florence

11)  Florence (01.05.2013 18:10)

Já jsem teda jako ani nepřemýšlela, že bych o Sevovi něco napsala, protože mi zrovna u něho přišlo, že těch bílých míst tam moc nebylo.
Ale asi se nad tím ještě zamyslím. Nad ním a nad Ginny (tu jsem čekala, že někdo navrhne )

Marjet

10)  Marjet (01.05.2013 18:05)

Třeba jak se dostal do Rady tří. Lupina a Moodyho bych chápala, ale Severus? Dál by mě třeba zajímal jeho pohled na soud Draca. Jak věděl, že Hermiona bude bojovat? Jasně, milovala Draca, ale stejně. Celou váku jenom poslouchala. A pak je dost těžký najednou vybočit. Ale pokud ti to nevydá na jendorázovku, tak nevadí...budu aspoň mít o čem fantazírovat před spaním. :-D

Florence

9)  Florence (01.05.2013 17:13)

Mimi, jop, tenhle Lupin je vážně o dost jiný, než ten od Rowly. Asi i proto, že já jsme zlá a podlá a bavím se tím, že jim do cesty stavím to, co by Rowla neudělala. Ten milý chlápek s čokoládou, co podřimoval ve vlaku, by se hlavně asi ani nezabil. To by mu JK neudělala. Emoce, jako je láska, někdy mohou být slabostí, ale taky nám dodávají téměř neuvěřitelnou sílu. To Lupin nepochopil... Děkuji ti
MARJET, děkuji ti za tu pochvalu. A co by sis jako představovala pod střípkem Severuse? Co ti v jeho příběhu chybí?
BOBO, líbilo? To jsem velmi potěšená. Jo, Lupin byl nešťastný a tak chtěl, aby tak trpěl i někdo jiný než on. Konec se líbil? A co by sis představovala v jednorázovce o Severusovi? Co ti tam z jeho pohledu chybí?
FANNY, chtěla si hodného? Zadání bylo od svatby Harryho a Hermi a tak jsem... na hodného neměla místo. Jo, vystihla si to jednou větou skvěle, když je člověk sám je moc zranitelný. A Lupin se bál, že by mu to mohlo ublížit a tak ubližoval ostatním. Kdyby si za soupeře nevybral Hermi, tak by mu to asi procházelo o dost dýl. Jenže on se rozhodl porazit zamilovaného blázna a to jen tak nejde. A náááhodou jsem to vydržela docela dlouho - osm dní od dopsání epilogu. Děkuji ti
TWI, já tě rozbrečela? No, to mě docela překvapuje... Beznaděj, už to slovo má v sobě pořádnou dávku deprese. A jo, můj Lupin je toho svinstva plný... jako ostatně docela dost mých postav. Tuhle povídku sis rozhodně zasloužila;). Gin... hmm...
CAMIL, chichi! Zmetek! Twi tě určitě zakousne. Skopla bys ho? To, že o Hermi uvažoval jako o šmejdce nebylo zrovna od vlkodlaka fér, co? A další přídavek asi bude... jen musím nejdřív vymyslet o kom. Děkuji

Marjet

8)  Marjet (01.05.2013 15:28)

Ginny! A já na ní úplně zapomněla! Jo, i o ní bych si ráda něco přečetla. :-);)

Twilly

7)  Twilly (01.05.2013 14:32)

Ach Merline! Toho zmetka doufám nemyslíš vážně

Camilla13

6)  Camilla13 (01.05.2013 14:19)

Krásné, konečně ten zmetek dostal, co si zasloužil. No jo, holt podcenil to, z čeho každý čerpá svou sílu. Pro Hermi to byla láska k Dráčkovi. On si ji naopak sám zabil.... měl to chlapec marné. Prostě neměl šanci. A za to, jak o Hermi uvažoval bych ho osobně přišla z té židle skopnout! Bude i nějaký další přídaveček????

Twilly

5)  Twilly (01.05.2013 14:05)

Nechtěj vědět, co mi zrovna teď dělá žaludek. A ... ano, regulérně brečím. Já.... Neuvěřitelný příběh nešťastného človeka, který přišel ve svem životě o všechno v podstatě už ve chvíli, kdy se změnil ve vlkodlaka. Sám sebe se snažil přesvědčit o slabosti zamilovaných a deziluzi štěstí, ale napsalas to sama a zcela jasně. Ani on sám sobě nevěřil. Pokud by tomu tak bylo, nedovedl by cítiť každým druhym výročím výčitky svědomí. Jeho srdce ve skutečnosti vůbec nebylo z kamene, jen až po okraj plné beznaděje.

Moc moc moc ti děkuji za tuhle povídku. Zrovna teď jsem totálně nahnilíčko

Mmch, když už ses ptala na bílá místa v Mozaice, co Gin

Fanny

4)  Fanny (01.05.2013 13:41)

Čekala jsem, že nám ukážeš i toho hodného Lupina. Remuse, který měl Jamese a Siriuse. Nebo Remuse, který má vedle sebe Siriuse a je zamilovaný do Tonksové. Ale toho všichni známe, to je fakt... Účel byl ukázat cestu a to se ti povedlo.

On byl jen prašivý vlkodlak. Voldemort mu vzal Jamese i Siriuse. Ten prašivý vlkodlak uvnitř něj mu sebral to jediné co mu zbylo - Tonksovou a pochopení všech ostatních. Nezbyl nikdo, kdo by mu řekl, že za to nemůže. Protože si jsem jistá, že on celou tu dobu myslel na vinu. Sáma sám se užíral vinou a nenávistí k sobě samému i všemu okolo. A proč z toho celého neobvinit mladou naivní šmejdkou. Jenže stejně věděl, že to tak není.

Přišel o všechno a nakonec i o tu slepou naději. Protože Hermi mu ukázala, že není naivní mladou šmejdkou. Ale jemu nikdo neřekl, že za to nemůže.

Bez podpory někoho je každý příšerně zranitelný. Děsí mě, jak si do tohohle tragického příběhu vinného válečného hrdiny nenásilně vecpala tolik životních pravd.

Střípků je spousta. Všude je něco nevysvětleného. Já budu ráda, když je necháš nevysvětlené, i když spatří světlo světa. Takže se budu těšit na někdy příště. Aspoň se mi po Mozaice nebude stýskat.

P.S. Vážně si to moc dlouho nevydržela.:D

3)  Bobo (01.05.2013 12:36)

Tak s tím Lupinem se mi to hodně líbilo. Ano, někdo, kdo ztratí lásku a ještě vlastní vinou, tak nejlepší je hledat vinu všude možně jenom ne u sebe. A nemůže přece dovolit, aby byl někdo šťastný, když není on a ještě k tomu bývalý smrtijed. To, že se chová ještě hůř, jak oni, to už je vedlejší. Nejlepší byl ten konec.
Já bych brala ještě nějakou jednorázovku ohledně Severuse, ale doufám, že ten bude taky mít nějaké svědomí, protože ten se taky několikrát zachoval jako největší parchant. Ano, taky ho mám ráda a to hodně !!!! Ale prostě se někdy choval jako největší z..d.

Marjet

2)  Marjet (01.05.2013 12:06)

Dokonale popsaný rozklad člověka. Myslím, že tohle je absolutně reálné.
A k střípkům... co Severus? Vím, jsem hrozná, ale on je dokonalý. Hlavně tak, jak jsi ho zatím popisovala ty,

1)   (01.05.2013 11:13)

Pri tej poslednej vete mi telom prebehol prúd zimomriavok takže Lupin sa nakoniec zabil??? Dúfam, že áno nechcem byť zlá ani nič podobné...ale naozaj... tento Lupin hádam ani nie je Lupin. Jeho myšlienky boli ešte horšie a temnejšie, než aké som si predstavovala. Ale neuvedomil si jedno... po celý čas bol úplne mimo, lebo láska nie je slabosť, ale sila! A toto bolo podľa môjho presne to, čo ho zničilo.
Vynikajúce

«   1 2 3

>