Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/thumbs/good-bye.jpg

"Jediné, co bude důležité, až odejdeme, budou stopy lásky, které tu po nás zůstanou."

Milostný příběh, odehrávající se na historickém pozadí války. Napsán v době největší životní krize. Doufám, že se bude líbit. :)

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Iwka

4)  Iwka (26.01.2018 08:05)

Je to krásný, když z něčeho negativního, jako tvoje období krize, vzejde něco takového... Harmonie života

Kailani

3)  Kailani (10.01.2018 17:40)

Shmashinko, moc děkuji. Takový krásný komentář je vskutku pohlazením pro duši. Jsem ráda, že jsem se ti trefila do noty, protože já sama válečnou tématiku zbožňuji, ale bohužel se s ní na takovýchto amatérských spisovatelských stránkách příliš nesetkávám. Asi zde budu muset začít revoluci. :D Kdepak, nic ti neuniklo, naopak máš dobrý postřeh! Až teď zpětně mi došlo, že tuto záležitost jsem jaksi nedomyslela. No, kdybych se chtěla držet romantického scénáře, souhlasila bych s tím, že to mohla být zkrátka láska na první pohled. Obzvlášť když velitel věděl, že už se nemusí nikdy vrátit, a že takovým náhlým vzplanutím nemá co ztratit. Pravděpodobněji se ovšem jeví, že například všichni tři pocházeli ze stejné lokace, a velitel mohl slečnu potkávat na ulici, kde mu učarovala. Já děkuji za připomínku, mám pro příště co pilovat!

Jani, mám velkou radost, že se ti příběh líbil! Snad tě v budoucnu potěším nějakými dalšími.

Janicza

2)  Janicza (10.01.2018 08:10)

Páni!!!! Nejdřív jsem to chtěla rychle přečíst a odpočinout si u toho, ale po několika řádcích jsem musela přestat... Tohle nešlo číst rychle v pauze mezi povinnostmi... Tuhle povídku jsem si musela vychutnat!!! Bylo to krásné a děkuju, že jsem si něco takového mohla přečíst!

Shmash

1)  Shmash (08.01.2018 16:30)

Kailani, byl to moc krásný příběh Já válečné mám ze všeho nejradši a myslím, že jsi naprosto přesně vystihla tu mrazivou, pochmurnou atmosféru. Taky se mi líbí ten kontrast jara a konce, ale zároveň jemných tónů a příslibu začátku za tím vším. Ještě jsem k tomu měla náhodou zapnuté Dire Straits a jejich Brothers in Arms a úplně to sedělo k sobě. Jen by mě zajímalo, kdy se do ní velitel vlastně zamiloval, protože podle jejich setkání, kde se mu představila, to vypadalo, že ji vidí úplně prvně, když její jméno neznal ani od Jana Nebo mi jenom něco uniklo? Ale je zase pravda, že nemusel znát její jméno, aby se do ní zamiloval
Každopádně děkuji za hezké počtení a jsem ráda za takový hořkosladký konec

1

>