Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/SR s textom.jpg

7. kapitola - Draco a čo žerie Pansy Parkinsonovú... Čo viac dodať...?

Upozornenie: Dnes  pridávam krátky ČS slovník, dámy ♥

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Pilly

13)  Pilly (03.09.2012 18:53)

Twilly

12)  Twilly (30.08.2012 15:54)

Zase, ne tak docela, Kačenko, ještě něčeho se dočkáš

Cathlin

11)  Cathlin (30.08.2012 15:28)

Aha, Twi, dobře Draco a "hysterická vlna", jak říkáš, je tedy mimo hru. Ok, takže prostě budeme spolu s ním sledovat, co bude dál. ;)

Twilly

10)  Twilly (29.08.2012 15:20)

Zlato, tak aktuálně se už stalo, takže je jasný, že to stihnu. Nebo to stihnou . No a co se Dráčkovi pohodovosti týče, Kačenko, nějak by se mi na hysterické vlně nelíbil. A tak jsem raději volila pubertální nevědomí, i když svým způsobem si Dráček spoustu uvedomuje. Obzvláště fakt, že vlastně nemá na výběr. Kačenko, moc děkuju za komentík. Moc potěšil.

Cathlin

9)  Cathlin (29.08.2012 14:19)

To nám to jedno do druhého krásně zapadá... Theo vytrhne trn z paty Pansy, Pansy ho vytrhne Theovi - a kdo ví, jak to všechno skončí, že ano. Nějak se mi nechce věřít, že by Pansy, tak ostrá a ohnivá, mohla skončit u Carrowa.

A Dracova věta: Tak to jsi v prdeli... :D :D :D Takovému použití sprostého slova Svěrák myslím říká "šrapnel"! Paráda.

Kolik že to má kapitol? Ptám se, páč se mezi H a D zatím nic moc neděje a kapitoly přibývají, tak aby se to pak všechno nějak stihlo!!! ;)

A každopádně: celkem mě překvapuje, jak se s tím Draco celkem smířil. A překvapuje mě to hned ve dvou ohledech. Řekla bych, že namísto takového klidu bude napůl šílený jak z toho, že se zamiloval do šmejdky, tak z druhé strany i z toho, že ho to bude nutit nějak to dát najevo a bude si to zakazovat a tak. A on? Má to celkem na háku! Zkrátka je vidět, že Draco je Draco! Dokonce si to prý i užívá!

Krása, Twi!

Clea

8)  Clea (23.08.2012 19:19)

skvělá kapitola to s tou Pansy se ti moc povedlo, neskutečně jí to "polidštilo" ;) a skvěle to ukazuje, že nic není tak snadný, jak se na první pohled zdá
a Dracovo otočení je tak sladký jinak to prostě nazvat nejde...

yasmini

7)  yasmini (23.08.2012 11:23)

Twilly, povídka je kouzelná, což i takovéto pohádky mají být :),těším se na pokráčko.
Dráček je úžasný, a Pansy je mi líto, tak jsem zvědavá co s nimi provedeš dál.
y.

Ivanka

6)  Ivanka (22.08.2012 19:37)

To bol jediný spôsob, ako ju mohol beztrestne cítiť. - Au. Myslím, že to na vyjádření mých pocitů naprosto stačí. :(
Chudák Pansy, jak ji opravdu nemám ráda, tak ji lituji.

kamci

5)  kamci (22.08.2012 18:54)

dost drsný, takhle využít svojí dceru . Jsem vážně napnutá, jak se to celé bude vyvíjet

DarkMoon

4)  DarkMoon (22.08.2012 14:58)

Ouuu tak sny se nám obrací do nevinnější ale zamilovanější roviny, to se mi líbí :) A ten odstavec, jak popisoval, jak si nepřímo užívá její dotek a teplo z její lavice, ten mě totálně dostal, ten bych sem nejradši zkopčila celej To je tak... já nevím, romantický? Dá se tohle slovo vůbec u něj použít? No každopádně mi ho přitom bylo líto a soucítila jsem s ním už úplně na maximum... A "ja nie som práve v tejto chvíli dosť hajzel" Právě v této chvíli, jak to zdůraznil
Jinak Pansy nemusím, ale po téhle kapitole ji lituju taky, vůbec se nedivím, že je kvůli tomu protivná - či protivnější, než jindy? No a Draco ochránce Super

3)  mimi (22.08.2012 11:12)

Chúďa Pansy... nemám ju rasa no teraz mi nedá ju nepoľutovať. No slizolinčania a zvlášť stúpenci Voldemorta spravia pre priazeň Temného pána asi ozaj všetko. Hold dievča má smolu. A Draco v koži rytiera sa mi naozaj pozdával. Aj keď jeho myšlienka že nechce podviesť Miu... no čo... perfektné ako vždy

Twilly

2)  Twilly (22.08.2012 11:11)

Šári, já Dráčka vidím jako.rozporuplnou osobu. Možná není zrovna čestný, ale nějakej charakter u nej lze najít. A krom toho, mají společnou minulost a to tak uplně neošidíš.

SarkaS

1)  SarkaS (22.08.2012 10:16)

To bylo... tedy... rytířské, řekla bych? Na to, že ještě před večeří by neváhal ji proklít, tak to byl docela zvrat. Ovšem Pansy se nedivím, že se sesypala. Mít takovouhle vyhlídku, tak bych dobrovolně obrátila hůlku proti sobě. Jenže ti zmijolezové mají silný pud sebezáchovy, takže nemyslím, že tohle je pravděpodobné. Tady by ale nejspíš nepomohlo ani kdyby se mladý Nott stal smrtijedem... Často Pansy nelituju, ale teď je to fakt chudák holka.

1

>