Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/daryl .png

The Walking Dead fanfiction.

Pribehla k ďalšiemu nemŕtvemu, znova ho schmatla za helmu a chystala sa mu vraziť nôž do hlavy, keď sa zrazu z ničoho nič zložil k zemi. Becca prekvapene vzhliadla. Rovno pred ňou stál Daryl s kušou na chrbte a ubabraným loveckým nožom v ruke.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Leann

2)  Leann (15.02.2017 19:07)

Veľmi, veľmi ďakujem za komentár! Say you won't let go je od James Arthura. Nechcem toho dopredu veľa prezrádzať, ale od seriálu sa zas až tak neodkloním - zatiaľ. No a Lori je pre mňa veľmi zvláštna postava, lebo som ju v prvej a druhej sérii naozaj neznášala, ale v tretej sa mi videla ľudskejšia a o niečo menej sebecká - preto aj to ospravedlnenie. A prepokladala som, že tehotenské hormóny ju obmäkčili :D.

Lynn223

1)  Lynn223 (14.02.2017 22:14)

Opět skvěle napsaná kapitolka! Když jsem si ji všimla vypadala jsem asi takhle: Moc se mi líbilo, jak jsi popsala hledání nového domova/útočiště, naštěstí jsi to nenatahovala na několik kapitol, ale i tak to bylo hezky popsané, hlavně jsi skvěle vystihla atmosféru celého hledání a pocity postav. :) A dobývání vězení byl mazec, jsem zvědavá, jestli to pojmeš jako v seriálu a necháš Lori umřít nebo jestli máš své vlastní plány. Což mě přivádí k tomu, že jsem byla hezky překvapená Loriinou omluvou.
Btw písnička, kterou zpívala Becca existuje? :) No nic, opět se neskutečně těším na další kapitolku, doufám, že ji sem dáš co nejdříve.

1

>