Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/eyes-all.jpg

Povídky od Shmash.

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

9)  Ina (27.06.2019 09:08)

Shmash, co je s tebou? :( Tvé příběhy mi hrozně chybí, jsi totiž jednou z mála amatérských autorek, jejichž styl mi bezvýhradně sedí. Doufám, že se brzy vrátíš, a těším se na novou kapitolu Znetvořené lásky.

Shmash

8)  Shmash (03.07.2017 11:08)

Ahoj Berry, děkuju :) Nejdřív jsem si vážně myslela, že sem někoho dám, ale postupem času mi došlo, že nechci, aby si čtenáři představovali Ginu a Alexe jako nějaké vyretušované modely, chci, aby si je představovali jako lidi. Takže sem žádné obrázky nedám a nechám to na vaší fantazii :) Pokud ale budeš mít nějaký tip, tak se s ním rozhodně můžeš podělit :)

7)  Berry (19.03.2017 10:04)


Ahojky :) Nedávno jsem dočetla Tvou sérii o Gině a Alexovi, a musím říct, že jsem se do jejich příběhu úplně zamilovala. Opravdu klobouk dolů za nepředstavitelnou propracovanost, dějovou návaznost a informovanost, které jsi do knih vložila. Kéž bych jednou dosáhla taky takového úspěchu
Každopádně jsem se chtěla zeptat, jestli by ses s námi eventuelně nechtěla podělit o nějaké obrázky postav? Protože, nemůžu si pomoct, představu Giny mám tak strašně nejasnou, že mě to ubíjí. S Alexem a ostatními z party to ještě není tak beznadějné, ale Ginu, hlavní hrdinku, prostě nějak nevidím. Navíc by mohlo být zajímavé dozvědět se, jak si své postavy představuješ ty, autorka. Myslím, že jsi dokonce někde zmiňovala, že nám sem hodíš nějaké mužské á la Alex , ale nic jsem nenašla. Takže jen takový návrh

Shmash

6)  Shmash (17.12.2016 18:31)

Jo, pracuju na tom! Snad dneska! :D

5)  bflmpsvz (26.11.2016 15:41)

poslední záznam je ze září!!! co takhle něco přihodit?

Shmash

4)  Shmash (20.03.2015 22:03)

Je to zatím to nejlepší, co jsme zatím vyzkoušeli, to je pravda :D Někdy si říkám, co bude následovat za režim, ale myslím, že se to spíš vrátí k horšímu, než že bychom vymysleli něco lepšího. Uvidíme no...

leelee

3)  leelee (20.03.2015 00:13)

"Demokracie je nejlepší uspořádání." mi připomnělo možná původně myšlenou větu "Demokracie není dokonalá, ale je to nejlepší co jsme zatím vymysleli." (pravděpodobně Masaryk, možná někdo úplně jinej)
nebo možná tohle"V tomto hříšném a žalostném světě se zkoušely a budou zkoušet mnohé způsoby vlády. Nikdo nepředstírá, že demokracie je dokonalá nebo samospasitelná. Říká se dokonce, že demokracie je nejhorší způsob vlády, s výjimkou všech ostatních způsobů, které jsme vyzkoušeli." (W.Churchil - podle wikipedie)

Shmash

2)  Shmash (11.02.2015 18:57)

Jeee, děkuju, určitě na to kouknu :) Na knížkách ze světových válek si jedu :D

1)  bflmpsvz (11.02.2015 16:51)

Ahoj, jsem ráda, že máš profil. Já bych ti možná doporučila Smrt je mým řemeslem od Roberta Merleho, kde je skvěle popsaná mysl člověka, který se řídí slepě příkazy, aniž nad nimi uvažuje.

1

>