Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/P8043307.JPG

Půjdu s tebou

I když si myslíme, že jsme na dně, podaná ruka nám pomůže se nadechnout.

Za vešekeré ohlasy děkuji.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

DarkMoon

5)  DarkMoon (04.01.2014 14:26)

Mata

4)  Mata (09.06.2013 16:06)

Děkuji, těch hluchých míst tam bude víc:D

Twilly

3)  Twilly (09.06.2013 14:56)

Vynikající kousek, zlatí . Po všech stránkách. Velice účelově a zajímavě vyplněné, poněkud hluché, místo v knize

Mata

2)  Mata (05.06.2013 19:12)

Pelo jak si přeješ, samozřejmě, děkuji za upozornění , budu to respektovat.
Luciusova psychologie tam bude a hodně. Já jsem se totiž rozhodla že ho doprovodím na jeho vlastní dno a vyšťourám v něm kapku toho dobrého, co ještě zbylo. Ale u něj jsem holt musela sáhnout po těžkém kalibru a patřím mezi autory, kteří se toho nebojí. Máš pravdu, ve filmu byl jeho pád podstatně patrnější než v knize. Nicméně relikvie považuji ze mnohem lépe zpracované než Prince dvojí krve a Fénixův řád, konečně je aspoň napadlo udělat to na dva díly a nesnažit se to narvat do jednoho filmu.
Z Prašivce mám napsanou kapitolku a půl, ale zatím se pohybuji trochu někde jinde, ale pravděpodobně bych se do něj mohla kolem prázdnin pustit, příběh mám v hlavě a hlavně nebude dlouhý. Nicméně na to potřebuji tu správnou drsnou temnou náladu
Uvidím, třeba vypustím kapitolku dříve, podle toho jak dokončím další dodatek k dobru. Teoreticky bych mohla, povídka je hotová, ale trošku čtenářky napínám :D .
Díky a těším se zase příště.

JuegoDePelota

1)  JuegoDePelota (05.06.2013 11:08)

Tak v téhle kapitole mě nejvíc zaujalo psychologické zpracování Luciuse (utápění se v alkoholu a propadání depresím). V knize byl tento aspekt zastřen a přesunut do pozadí. Myslím, že si tohle málokdo uvědomoval při čtení. Také je to jedna z mála věcí, které přičítám k dobru tak hroznému filmovému zpracování (Harry Potter a relikvie smrti část 2), kde se o podobné ztvárnění pokouší i hlavní představitel Luciuse spolu s režisérem.

Doopravdy se už nemůžu dočkat slibovaného překvapivého konce, protože to co miluji na čtení je především originalita a nečekanost, nekonvenčnost a vyhýbaní se klišé. A dále mě zajímá, jak bude mít všechno dopad na znepřátelenou sestru a bratra. Asi nebudou mít ideální vztah?
Teď už mi nezbývá než dodat, že je škoda, že nepřidáváš kapitoly častěji. Určitě se časem vrhnu na další tvoje díla, alemomentálně jsem zaneprázdněna a na nic kromě Pouta nemám náladu, ale zaujalmě Prašivec.

Jen tak mimochodem, jestli bych tě mohla poprosit, abys mě oslovovala Pelota nebo Pelo, protože to Juego je hrát - hra (dohromady je to ofi. název) především jde ale o Pelotu. Takže díky ;)

1

>