Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/Kolonie1.jpg

8) Sama. Sám.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2 3   »

AnneLeyyd

43)  AnneLeyyd (19.04.2016 22:47)

ach ne, ach ne, ach nééé toto je o nervy! doufám, že v další kapitole se Jason vzpamatuje, fakt bych mu to radila jinak...

Eunta

42)  Eunta (20.04.2011 09:37)

Schýza v půl desáté ráno? Karol... co to se mnou děláš? Chci aby se Jason vrátil a dostal ji odtamtud... hned!!!!!! :-)

ScRiBbLe

41)  ScRiBbLe (23.03.2011 00:05)

Ne! Tohle není možné! Sama a sám...

Shely mi bylo opravdu hluboce líto, jak pořád spoléhala na to, že Jason přijde, ale on nepřišel. Jason... ten pitomec jeden! Ať kouká zvednout zadek, přestane se sjíždět nějakou krví a maže za ní! Jako jinak... tohle by si doopravdy zasloužil, grrrrrrr!

A ty vzpomínky - jak jeho, tak její. Já je slyšela. Jo! Fakt! Jako by projížděly hlavou mně!

Uklidňuju se a ruka mi pořád brousí na smajlíka s kladivem. Nějraději bych Ti s ním tady vytapetovala celou stránku, uááááááá! Zabiješ mě jednou, ty nervy mě roztrhnou vejpůl a bude to.

Díky!!!

Nebraska

40)  Nebraska (16.03.2011 08:38)

Sheyla si to prostě vyžírá až do dna. Asi tě momentálně nemám ráda
Ale ten kaňon! Tam jsem si lebedila, larvy a mumie, to mě dostalo Jo a taky Billy, co si ulovil a ochočil ženu, výborný nápad
A teď pardon, jdu se podívat na tu bitvu, i když se toho asi trochu děsím
Jo a planeta! Na to bych málem zapomněla! Dobře, chemik začíná dávat smysl ;)

Silvaren

39)  Silvaren (08.03.2011 15:56)

Ta samota je pěkně na prd! A proč se Sheylou zatím nikdo nepromluvil a nevysvětlil jí, co od ní chtějí? Opravdu je pro ně tak nedůležitá?:( Mrchy jedny!
Je to naprosto úžasné

Lia

38)  Lia (02.03.2011 10:12)

musí se k sobě vrátit, nebo je ta samota zabije ať už jsou spolu!!!

Kaca

37)  Kaca (01.03.2011 22:45)

Já se vžívám hlavně v maličkostech, jsem zvyklá z textu vypíchávat i ty nejdrobnějjší věci, když stojí za to ;)

semiska

36)  semiska (01.03.2011 22:21)

V to doufám taky.

Karolka

35)  Karolka (01.03.2011 19:30)

Kaca: Moc děkuju, jsem ráda, že tě zaujaly i maličkosti. O bitvu nepřijdeš. Začne tím nová kapitola.
maggi: To mě moc těší. Do hodinky bych chtěla publikovat další.
semiska: To mě mrzí. Strašně nerada vám tohle dělám. Moc doufám, že vám to třeba nějak (občas) vynahradím. Děkuju.
Bosorka: I am so sorry.
Bye: Nový styl mě spíš děsí. Chvílemi mi v tom není dobře, ale vím, že se to tam hodí. Je to takové studené a syrové. A jsem šťastná jak blecha, že tě ještě mám čím překvapit. Díky sister!
Lenka: Moc se snažím některé ošklivé věci detailně nepopisovat, ale ono si to stejně najde cestu, i když třeba jenom jednou větou. A osud si cestu taky najde, určitě! I když to tentokrát bude mít fakt hodně těžký. Děkuju!
AMO: Jsi moc statečná. Já bych nejspíš nebyla. Takže moc děkuju. A to tvé P.S. ehm... kam tím míříš? Mně dělá radost spousta věcí...
Twilly: Myslím, že bude, Redbullko...
Stelletta: Ty jsi vážně číslo. Děkuju.
gucci: Máš pravdu, on není klaďas. Jen poprvé v životě přišel do kontaktu s něčím krásným. A jestli TOMU podlehne? Totálně ho to zválcuje, srdíčko. Děkuju!
Anna s číslem: Ech... já vím. Ale fakt se je z toho snažím nějak rozumně dostat. A Billy se mi taky líbí. Děkuju.
Luciana: S tím Stockholmským syndromem to úplně sedí. Ona byla nucena s ním jít a stala se na něm naprosto závislou. Bez ohledu na to, že celou dobu věděla, že ji může kdykoli zabít, ho začala milovat a potřebovat. Děkuju za povzbuzení.

Luciana

34)  Luciana (01.03.2011 18:54)

Od odpoledne si lámu hlavu nad tím, co mám na tohle napsat. Moje zbouřené pidiatomy vyhlásily stávku, násilím mne přitáhly k počítači a donutily ruce, aby naťukaly stránku BEZ-HRANIC.CZ (vůbec je nezajímalo, že bych se měla věnovat pracovnímu procesu, mrchy jedny najely na nouzový režim, přitáhly mi uzdu a donutili mne spolupracovat). Nedobrovolně jsem jim podlehla .... a teď přemýšlím, jak se jím odměním, asi pořádnou dávkou silného kafe, ať si pak užijí ponocování . Zpátky ke kapitole. Opravdu celé odpoledne nad ní přemýšlím, rozebírám ji a dumám. Musela jsem si ji ještě jednou přečíst. Běhal mi mráz po zádech, když Sheyle odebíraly krev, cítila jsem její bezmoc a odevzdanost, když zjistila, že nemá u sebe Jasona. Jejich vztah mi na začátku evokoval Stokholmský syndrom, sice Jason nebyl klasický únosce, ale přece jenom, byl ten "záporák". Napjatě čekám, jak to bude dál, co vzpomínky na Sheyliny lidi, co se s nimi stalo ... prostě smekám skládám hold tvému spisovatelskému umu
DĚKUJU

33)  Anna43474 (01.03.2011 17:33)

:( Chudák Sheyla... Chudák Jason :(
To její uvědomění, byť mylné, že pro něj vůbec nic neznamená, mě totálně dostalo a dojalo :'-(
(Ale na druhou stranu: Billy má rozhodně originální způsob, jak si najít "ženskou" )
Když si představím, že jsme teprve u osmičky a ty jim děláš tohleto...
TKSATVO

gucci

32)  gucci (01.03.2011 16:52)

..........jsem tu jen na skok, ale je to užasné....při sjiždení sjezdovek jsem s nimi, taky to pak tak vypadá...Karoušku tys chytla od Astrid stejné mučitelské metody....Jason se s tím NOVÝM pere jako vlk, ale doufám, že TO bude silnější...úplně mě to dostalo a pokaždé si musím připomínat, že ne každý hrdina je dokonalý jako náš Edward a pak to bolí...člověčí ženská vydrž!!!

31)  Stelletta (01.03.2011 13:04)

Panenko skákavá, já nevím co říct. Úplně jsi mě odrovnala. Takže to vezmu ve zkratce. DOKONALÉ!!!
P.S: Dneska nebudou :D
P.P.S: Ups :D
P.P.P.S: Jason zatím stagnuje. Uvidíme co bude dál!!!
P.P.P.P.S: Už jsem říkala, že pana S. nemám ráda???

Twilly

30)  Twilly (01.03.2011 11:59)

Říkáš, Hnědulko, že pod tlakem bude mít Jason tendenci reagovat přesně naopak??? ... tak na to se těším.. to bude jízda, panečku

29)  AMO (01.03.2011 10:52)

Ach ne tolik rozpolcených pocitů v jediné kapitole. Tolik témat k přemýšlení.
Jason chtěl vše utopit v zapomění, ale místo toho, zatím si to asi neuvědomil, si vše ještě lépe uložil do paměti a tou kocovinou se mu ostří smysly a tím si vše lépe vybavuje . Je směšné,že si tím vlastně uškodil. A dopis od rady. To byla pouze kapka, která ho měla dorazit. Jenže i z hrozivého bojovníka se může stát milující osoba!? Mám pocit, že ani boj nepomůže. Ba naopak, hrozí zranění, protože on ji vidí všude
A chudák Sheyla? Je kruté, že čím horší podmínky pro ni přichystají, tím více se ona začne uzavírat. A věta o tisíci reprízách filmu "Jason a Sheyla"... mě totálně uzemnila a slzy jsem neudržela.
Je to kruté a syrové. A přesto nebo snad právě proto se těším na další a další pokračování...

P.S. Stále nevím, co Ti udělá radost...???

Karolka

28)  Karolka (01.03.2011 10:10)

Pája: Úplně přesně. On musí pochopit, co se mu to vlastně stalo. Ale to není jediná věc, ve které je slepý. Ne, není to dokonalý hrdina. Z určitého úhlu pohledu by se dokonce dalo říct, že je to skutečná bestie. Dostal něco vzácného a křehkého. Může to zabít. Zároveň je to ale tak mocné, že to dokáže změnit nejen jeho, ale i celé světy. Hm... Karolko, už radši mlč. To bylo jako projev nad rakví. Prostě - děkuju Pájo.
Jula: Tak! To je podstatné! Naděje!
jeanine: SE? Kdo říkal něco o SE?! ;) Palečky rozhodně drž! Budou to potřebovat.
piskot94: Dočkáš se.
bb119: Bude.
kamčí: Já vím. Děkuju. Vydrž.
Pospeta: Děkuju za nádherný komentář a taky za statečnost. Na otázku ti neodpovím, nezlob se. Úmyslně tak trochu mlžím. Ale brzy určitě budeš mít jasno.
MaiQa:
ambra: Strašně moc si toho vážím. Člověk dopředu nikdy neví, jestli TO tam bude. Zkracování se neboj. Jsem sice frustrovaná, ale spíš z toho, že si připadám tak nějak... hihi zneužitá. Obvykle příběh z větší části promýšlím až během psaní. Tohle je ale už hotové a já to snad píšu na něčí objednávku nebo co. Vlastně v tom kině sedím taky. Koukám na plátno a jenom točím klikou. Děkuju, broučku.

Karolka

27)  Karolka (01.03.2011 09:43)

Twilly: Děkuju Redbullko. Já vím, je to síla. Nikdy nechci psát samoúčelně o nějakém utrpení. Tenhle příběh je ale tak nějak už hotový a všechno, co se tam děje, má nějaký smysl. I když to teď bolí. Ale neboj se, vášeň bude. Jason má se mnou totiž jeden povahový rys společný - pod tlakem má tendenci udělat pravý opak.
Lus: Děkuju.
Carlie: Děkuju. Někdy bych je chtěla obejmout a utěšit. Ale strašně mě fascinují příběhy osudové lásky. Mám pocit, že každá fáze Takové lásky stojí zato. I když je třeba bolavá. Strašně se těším, až se to pohne dál a zase dál.
kytka: Je to ponuré. A ještě bude. Jediné světlo, které zazáří, bude to, které si udělají oni sami (čti spolu). A já se na to moc těším. Vydržme to. Děkuju.
sakraprace: Děkuju. Zdaleka nejsme na konci. Bude to silnější než oni. Už se to narodilo. Poroste to a začne to žít vlastním životem. (Za každé "to" dosaď láska).
HMR: Ok. :D
blotik: Myslím, že jsi to skvěle vystihla. Včera jsem před publikací neměla dobrý pocit. Taky mi připadalo, že tam prostě "něco" popisuju. Potřebovala jsem dvouhodinový odstup, abych po přečtení mohla konstatovat, že se mi něco z toho, jak jsem to prožívala, povedlo přenést na "papír". Jsem moc ráda, že se ti to líbí.
Alorenie: Čeká nás ještě hodně napětí a emocí. Příští kapitola bude ale v lecčems osvobozující. Pro mě je vždy nejnáročnější ta část příběhu, kdy hrdiny semelou okolnosti a oni s tím nemohou nic dělat. Ovšem miluju, když pak vezmou osud do svých rukou. Ať to stojí, co to stojí. Děkuju.
Amisha: Jsi geniální. To co jsi napsala, je naprosto přesné. "Měl tu být! Neměla existovat!!!" Děkuju.
BJana: Děkuju. Vážím si toho, že jsi ochotná tím se mnou projít.

Lenka

26)  Lenka (01.03.2011 09:12)

Vážně nevím co napsat. Mám z téhle kapitoly naprosto hokej v pocitech.
Jasonovu snahu o zapomnění a následnou kocovinu si popsala naprosto dokonale. A to jak se v něm všechno pere a Sheyla stejně nakonec vítězí.
A čekala jsem, že Sheylyno probuzení bude hodně těžké, ale ve tvojí verzi mě to roztrhalo na kousky.:'-( :'-(
Ale věřím ti a těším se, až se osud zase přikloní na jejich stranu. Miluju tvoje povídky, ale to víš.

Bye

25)  Bye (01.03.2011 08:47)

Tys mi včera večer tak šokla, že jsem si musela pořádně rozmyslet, co Ti sem napíšu.
No, stejně nevím nic moc kloudnýho. Jsou to jenom takový pocity, který ani neumím pořádně popsat.
Je to ta atmosféra příběhu? Dokonalý, ale opravdu DOKONALÝ!!! reálie, detaily života v Rezervaci, který bůhvíodkud znáš? Nebo až neskutečně skvělý pasáže, kdy si Jason vymývá mozek a stejně mu pořád probleskujou vzpomínky na Sheylu. Osamělá Sheyla, která pomalu zjišťuje, že už nemá ani Jasona? Nebo ten Tvůj nový styl - jo, myslela jsem, že už mě nepřekvapíš, ale Ty máš ještě hodně es v rukávech, co?
Tak mi to řekni. Čím to je, že jsem takhle oněmněla?

Bosorka

24)  Bosorka (01.03.2011 07:34)

Karolko ty ďáblice, ty mi působíš tachykardie!!!!!

1 2 3   »

>