Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/Kolonie1.jpg

Slib

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

AnneLeyyd

33)  AnneLeyyd (20.04.2016 14:48)

celý tenhle příběh je tak... ŽIVÝ. doslova žije v hlavě čtenáře, ožívá mu před očima... máš opravdu VELKÝ TALENT a schopnost pomocí slov takhle krásně vytvořit příběh, který se zaryje do srdce a jen tak se ho nepustí... :) :) :)

sakraprace

32)  sakraprace (29.04.2011 10:15)

Tahle kapitola je jedno velký áááááááááááááááááááááááááách. Staronové jméno. Rozhovor o důvěře a nakonec ta poslední věta, prostě ááááááááááááááááách.

Eunta

31)  Eunta (20.04.2011 13:25)

Ouuuu... já už nevím co psát... to je tak úžasný, že to tu topím... :-)

Karolka

30)  Karolka (02.04.2011 20:05)

Velká omluva za prodlení a za chabé generální poděkování. Jste skvělé, moc mě povzbuzujete. DĚKUJU!!!

Carlie

29)  Carlie (01.04.2011 20:18)

Omlouvám se, že přicházím tak pozdě, nějak mám v poslední době hodně práce (neboj, nemyslím tu brigádku v kavárně :D)
Ale uf, už jsem zdeee , tahle kapitola se četla sama, krásně plynula , Ruth se nám zakoukává
Moc se mi líbí, jak mu stojí po boku, hotová první dáma B) , moderní žena, prostě partnerka , což ostatně potvrzuje i Jason na závěr
V tom všem trochu vykukuje Shey, ale pořád chybí, v té naději je zrnko smutku, vrátí se někdy Sheyla? :(
Karolko, tohle už JE kniha, těším se na další kapitolu

DeSs

28)  DeSs (01.04.2011 18:59)

Jejda, zase pozdě... A pravděpodobně jsem neoznačkovala ani minulou kapitolu. Nevím, jestli to, že jsem je četla hned ten den, co vyšly, je dobré nebo špatné. Tak promiň.
Ehm... Jason! A Sheyla! A Ruth! (Ne, nechci ji praštit a chápu, že za nic nemůže, ale na někoho to hodit musím. Sakra, já ji beru jako úplně jinou ženskou a přitom je to Sheyla bez pár vzpomínek. Jenže ty vzpomínky s Jasonem, to byla ona... prostě! )
Karolko, je to úžasné. Ještě pořád obdivuju, jak zvládáš rodinu, vymýšlet to a ještě to sepsat. Já se starám o jedno štěně a občasně o sestru a mám toho nad hlavu! A to mi každej tvrdí, že ženský používaj obě hemisféry, ale asi sem chlap či co, btw u mě to ňák nefunguje... Ale u tebe evidentně jo a fakt ti to závidím.
Ehm, konec keců. Je to megasuprózní! (hlod naší paní profesorky) :D

Pospeta

27)  Pospeta (31.03.2011 18:54)

No Karolko?? Pokud jsme už minule psala o kapitole plné lásky a citu, co mám napsat dnes? Mám takovou radost a taky musím koordinovat smečku slavících smajlíků . Bojím se, že ze mě dneska moc smysluplný komentář nevypadne.
Jen pár otřepaných klišé. Oni prostě patří k sobě. Sheyla je Jasona a jeho život má na oplátku ve svých rukou ona.
Jsem nadšená Jasonovou fascinací přívěskem. Jeho bystrý rozum určitě vajíčkový hlavolam brzy rozluští. Otázkou zůstává, co bude znamenat odhalení vzkazu pro Shey. Kromě potvrzení, že jí Jason říkal celou dobu pravdu.
Při rozhovoru o vládě nad Rezervací, jsem si vzpomněla na známou pravdu, že za každým úspěšným a mocným mužem stojí v pozadí jeho věrná a chytrá žena. ;)
Karolko moc děkuju, už jsem psala jakou mám z této kapitolky radost, ale já Ti to vážně musím ještě jednou zopakovat. :) :) :)

yasmini

26)  yasmini (31.03.2011 18:14)

Karolko úžasné. Pořád čekám, kdy mu uvěří, jestli si vzpomene...
A bylo to
Y.

Lenka

25)  Lenka (31.03.2011 16:20)

Konečně jsou zase opravdu spolu.
Sheyla mu už věří.
Jason si ji znovu dokázal získat.
Nádherná kapitola.

24)  Anna43474 (30.03.2011 19:11)

Karolko, Ty jsi bůh, normálně
Konečně zase ten krásný konec, viď???
Vrátí se Sheyla někdy??? :(
Tak mě napadlo... Není - specificky pro Krvesaje - nějaká naděje, že by se mohli vrátit... zpátky, řekněme??? Že by ta "inteligentní část", jak to nazval Jason, byla barikádou pro proměnu v lidi??? Jestliže je upírství nemoc... Hmm, hmm... Asi budu ještě přemýšlet
A ještě jedna dedukce - Sheyla zapomněla, kdo je, i předtím, ne??? A později si vzpomněla Že by...???
TKSATVO

23)  kamčí (30.03.2011 18:52)


bože Karolko!!!!!! jsi definitvně absolutně nejúžasnější tohle je naprosto bezkonkurenčně nádherný

Lia

22)  Lia (30.03.2011 18:05)

tohle byla úúúúúúúúúžasně dojemná kapitolka ani jsem nemrkla a přečetla to jedním dechem toho se mi ale na konci skoro nedostávalo, jak jsem byla napnutá honem honem potřebuji další dávku Intrahemu nebo to se mnou špatně dopadne

Kaca

21)  Kaca (30.03.2011 11:27)

Debata o jméně mě docela pobavila. Ještě že si Ruth zatím žádné nevybrala a nevybere - krom Sheyly že Měla bych v tom guláš a už bych to brala že má snad třetí babu
Ale jinak ti dva jsou pro sebe vážně stvoření. Vždyť i v tom jejich rozhovoru o radních... podle mě to jiskřilo tak, že mohli podpálit i les.
Hodně se mi líbily názory Sheyly, když popisovala i život obchodníka - miluju detaily
Jinak ti dva jsou na sebe tak milí a všechno kolem nich působí tak intimně, že si připadám jak šmírák. Co naplat, soukromí jim nedopřeju Nádhera

Silvaren

20)  Silvaren (30.03.2011 10:41)

Tedy ta bitva o jméno mě dostala. Chápu, proč Jason chtěl, aby byla Sheyla, chápu, proč Ruth navrhla, aby jí vybral třetí jméno, ale stejně si myslím, že tohle měla rozhodnout ona, ne on, i kdyby se rozhodla stejně. Samozřejmě se mi to osvětlí později, viď? A nezahlídla jsem mezi řádky Sheylino staré dobré rýpání? A co to vajíčko?! ááááá Ty nás napínáš. Hlavně, že jsou a budou spolu.

19)  Petris (30.03.2011 08:47)

Krásně nám to vynahrazuješ, po té beznaději, bolesti a strachu, cos nám servírovala v počátečních kapitolách. Díky.

Bye

18)  Bye (30.03.2011 08:13)

Uf, ta bitva o jméno... no, vidím, že se to pomalu zváhlo na Jasonovu stranu a mám z toho upřímnou radost. Sheyla pro mě prostě pořád je Sheyla, stejně jako pro něj. Ale je dobře, že z toho vznikla taková polemika. Přinejmenším nemám pocit, že někdo z nich "vyhrál" nebo "prohrál". Jen... věci by byly tak, jak mají být...
Dostaly mě Sheyliny úvahy nad tím, jaký "to" s Jasonem bylo. Nevzpomíná si, ale aspoň už cítí, že je "jeho", že mu asi opravdu "patřila" vždycky.
Ale Karolko, to rozjímání o rozdělení vlády, které pomalu přerostlo v rozhovor o něčem víc... o vzájemné důvěře...

Tak kdy se otevře vajíčko? Jak vyřešej ohrožení civilizace? Vzpomene si Sheyla na něco? A jestli jo, k čemu jim to bude?

17)  witmy (30.03.2011 01:56)

noooooooooooooo zase jsme o kousek blíž jinak nádherně popsala jejich pocity už se moc těšim na pokráčo sem moc zvědavá co všechno namluvila sheyla do toho talismanu

gucci

16)  gucci (30.03.2011 00:16)

....oni jsou důkazem, že když člověk chce, pak jde všechno.. Karoušečku já Tě obdivuji a vás tři miluji!!!

semiska

15)  semiska (30.03.2011 00:10)

A jsou svoji, on její a ona jeho. Začíná se blýskat na lepší časy. Shey si pustila jasona k tělu a nejen k němu. Soucítila jsem s ním v jeskyni, kdy se mu vynořili všechny jeho vzpomínky... Však oni to spolu překonají a budou se mít nakonec moc dobře. Moc krásná kapitolka.

14)  AMO (29.03.2011 23:29)

Jo... Je jeho a on je její . Zase zpátky jsou pár a chtějí to oba. Už není nutný obsah přívěsku - ten bude pouze potvrzením. Možná už není nutná změna jména ani nutnost vzpomenout si... Už není nutné ani označování... Teď už je to celé o důvěře a ten konec mne přesvědčil
BÁJEČNÉ!

1 2   »

>