Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/Kolonie1.jpg

Zvíře v nás

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2 3   »

AnneLeyyd

46)  AnneLeyyd (20.04.2016 10:36)

ale ne! to je kruté :'-( :'-( :'-( je to kruté, je to o nervy!!! a je to skvělý příběh! :) :) :) jsem STRÁÁÁŠNĚ zvědavá, jak to bude dál!

sakraprace

45)  sakraprace (28.04.2011 17:51)

Kdy ale přišel na to, že bez ní dokáže žít? Tak to mě naprosto dostalo. :( :'-(
A že to nejsou bájné bytosti, ale zmutovaný lidi mi poslalo čelist k zemi. Nakonec Davidův praktický přístup mě rozzuřil

Eunta

44)  Eunta (20.04.2011 11:23)

Bude jako Josh, zapomene na něj... chtějí její tělo... Karolko... jsi mučitel první třídy... !!!!! áááááááá

ScRiBbLe

43)  ScRiBbLe (03.04.2011 18:26)

Co? Vakcína? Ty mi fakt dáváš. Dobře víš, jak člověka napnout k prasknutí!

Takže upírství je nemoc? Oni jsou jen nakažení lidé? No ty voe!!! A Lidé z nich udělali své pokusné králíky, udělali z některých inteligentní králíky! A ten Intrahem jim dodávájí oni. Lidi!

A Sheyla je nakažená! Což o to, nebylo by to tak strašné (realivně, podotýkám...), ale z ní se nestane bytost jako je Jason. Z ní se stane krvesajka a o co hůř - nebude si nic pamatovat! Proč to všechno vždycky musí být tak složitý?

Ale co mě nejvíc dostalo, bylo toto:„Nesu nějaké dokumenty k podpisu, doktorko Brenanová. Dáte nám v nich souhlas k provedení eutanázie a zároveň povolení k použití vaší tělesné schránky pro další výzkum. Už dávno jsme neměli možnost zkoumat tělo upírů. Mohlo by nám to pomoci pokročit ve vývoji vakcíny.“

Použít tělesnou schránku? Je už absolutně nezajímá, že je to Sheyla Brenanová, ale že se z ní stává upír! Hajzlové!
Jedinej Robin se jí snaží pomoct.

Fájn, o chuděrovi Jasonovi se ani vyjadřovat nebudu, asi by mi puklo srdce.:'-(

Karolko... díky.

semiska

42)  semiska (17.03.2011 01:17)

Karolí,jasně, na tu já se těším především ;)

Astrid

41)  Astrid (16.03.2011 19:34)

Karolko, táto kapitola, tak nečaký zvrat a nakoniec ten, kto bol predátorom - je zároveň aj ohrozený druh.
Zmizla mu pred nosom, chudák Jason, to bolo tak silné, čo si počne sám bez nej, bez jej lásky. Plávajú vedla seba ako také orky, týmto scifi príbehom, :'-( :'-( :'-(

Vedela som, že to bude smutné. Dúfam, že sa vráti, nejak sa to bude musieť dať. Krásna kapitola.

Kaca

40)  Kaca (16.03.2011 18:12)

Karolko: Můj problém je, že se v každém příběhu chci dostat na konec jako první a pak - pokud mi to výjde- si říct "Já to věděla!" Takže asi tohle k mému hádání

jeanine

39)  jeanine (16.03.2011 17:02)

Karolko: tak dobře! Přiletí si pro ni!!! Ale myslím, že Jason by to zvládl i na kole.

Karolka

38)  Karolka (16.03.2011 16:30)

Amisha: Děkuju, broučku! Taky se moc těším.
Jula: To jsem ráda. Děkuju.
Stelletta: Tvůj komentář mě málem usmrtil! Divoško!
Lenka: Děkuju. Za chloupky se moc omlouvám. Ehm... nechceš zkusit vosk?
MaiQa: Díky. Ubohé Robinovy kejty.
Petris: Ohledně přibývání kapitol - od každého trochu. Mám na to míň času a zároveň je to hodně náročné na psaní. Moc děkuju a těší mě, že jsi neodolala.
jeanine: Já se musím strašně smát. Přijede si pro ni? Honem přemýšlím, jako dopravní prostředek by mohl zvolit. Resident Evil si asi budu muset sehnat, když na něj pořád pěješ chválu.;)
HMR: Děsím tě dost nerada. Tak já se teda bát nebudu, no...
Fanny: Děkuju, jsem ráda, že jsi byla spokojená.
DeSs: Ty jsi zlatíčko, děkuju! Vítej ve Městě a Zrcadla si hezky užij.;)
yasmini: Já vím, ta pauza teď byla dlouhá. Ale za chvíli publikuju další. Děkuju.
Pája: Dopadne. ;) Děkuju.
ambra: Jsi poslední! Robin je fakt zvláštní. Já ho mám v podstatě ráda. On prostě není hrdina, který má všechno srovnaný a nechybuje. (Ale to není ani Jason, že?) Jsem ráda za tvé pevné nervy. Další bude už za chviličku. Děkuju, sluníčko.

Karolka

37)  Karolka (16.03.2011 16:11)

Anna s číslem: Chytrá holka! ;) On ten chudák stará věděl všechno... Děkuju!
Angie: Děkuju!
Pospeta: Moc na tebe myslím. Mám skoro výčitky. Ale zopakuju to, neboj se! Fakt jim to vynahradím! (A na příští kapitolu si pusť nějakou hodně veselou hudbu, jo? Ať to nemáš tak těžký...)
Bye: Ty moje socho, milovaná. Nemůžu si pomoct, ale když překvapím i tebe, jsem na vrcholu blaha. Odhaduju, že následující dvě kapitoly budou budit dojem, že je všechno v háji, ale osud se nedá! A Jason teprve ne! Juj, budeme držet palečky, až je budeme mít fialový. Já se tak těším! Jen přežít ještě chvíli... Děkuju, sestřičko.
Silvaren: Děkuju, mám radost. Bude to ještě napínavé...
bb119: Děkuju!
AMO: Tak, tedy... Vezmu to ze široka. Mám ráda kávu, růžové víno, čokoládu, pizzu, horkou sprchu, dlouhé noci, spánek, jaro a spoustu dalších věcí. Pročpak to chceš vědět?
Twilly: To bude, to víš, že bude nádherná. Což by mohl být trochu problém, že?
Lia: Neboj se, všechno je v plánu!
Kaca: Koukám, že už to máš všechno vymyšlené. Tak se necháme překvapit.

Karolka

36)  Karolka (16.03.2011 15:55)

Alorenie: Pár odhalení nás ještě čeká, ale to zásadní máme za sebou. Čeká nás celkem těžká kapitola a potom už budeme fandit a povzbuzovat.
semiska: Já je trápím strašně nerada, ale nechci ten příběh ošidit. Některé věci se musí stát. Ale tetelím se nad závěrem. Fakt! Strašně moc se těším! Bude ještě velká láska!
Zulík: Díky.
Carlie: Jsem vděčná, dojatá a šťastná. Díky tobě! Děkuju.
piskot94: Neboj se!
blotik: Děkuju. Vydrž!
maggie: Mám tak naditý rukávy, že mi to div nevypadne ven. Děkuju za důvěru. Budu se snažit nezklamat.
kytka: Správně! Děkuju.
Lus:
mary: Díky.
witmy: Já vím, omlouvám se. Vydrž ještě chvíli...

ambra

35)  ambra (16.03.2011 10:30)

Tak já budu doufat, že dnes bude další, když jsem to zbaběle vzdala a šla DO TOHO . Naštěstí musím říct, že se mi po čtrnácti kapitolách totální beznaděje svým způsobem ulevilo. Ano, všechno je špatně, ano, konečně se to lidem "podařilo" (zničit sebe sama), ano, Sheyla směřuje k nějakému druhu definitivy, z nichž ani jeden vážně nevypadá dobře. ALE!!! Teď už si aspoň umím představit nějaké možnosti, jak by se z toho dalo dostat.
Nicméně myšlenka na Jasonovu beznaděj poté, co zjistil, že Shey je pryč a představa Sheyly, na kterou si už na pitevně brousí skalpely - to je teda... Ne, nebudu fňukat, Ty víš, že se mi to zvrhle líbí;) .
Nečekala bych, že budu mít ráda Robina. Ale mám. Skvěle napsaná nejednoznačná postava.
Děkuju, zlato, že ještě žiju...
A mmch, bude ta další?;)

34)  Pája (16.03.2011 00:18)

No, upřímně, to jsem si teda ale vůbec nepomohla, spíš se mi v hlavě vyrojilo těch otázek mnohem víc, tak tohle bude ještě hooodně zajímavé. Z Shey bude Krvesajka a ztratí paměť, ale pevně doufám, že ji David pomůže, že se vrátí zpátky za Jasonem, kde už spolu něco vymyslí, prosíííííím, ať to dobře dopadne

yasmini

33)  yasmini (15.03.2011 21:08)

Karolko prosím, prosím, drze škemrám, další kapitolu
Je to úžasné, že jí pomůže.

Y.

DeSs

32)  DeSs (15.03.2011 19:56)

Hm... prolog jsem rozklikla s předsevzetím, že budu opravdu poctivě komentovat každou pracně napsanou a vymýšlenou kapitolu... Byla jsem opravdu naivní, že jsem si myslela, že to dodržím. A přitom jsem věděla, co čekat! Četla jsem Bestii!
A stejně jsem na to nebyla připravená! Jason... Sheyla... noví upíři, nová realita, nové věci. Naprosto originální, napínavé a strašně krásné. Všechny kapitoly jsem přečetla dnes a stejně mi nestačily. Tohohle se nikdy nenabažím. Moc se těším na další díl...
Mimochodem, Zrcadla jsem v Twilight formě nečetla, takže si asi koupím ten budoucí bestseller s Joshuou a Kate. No vlastně určitě, jen nevím kdy. Ale budu to mít doma, přísahám! A strašně ti gratuluju! Já ti vždycky říkala pod každou kapitolu Bestie psala, že jednou vydáš knížku!

Fanny

31)  Fanny (15.03.2011 18:38)

Ráno jsem jsem nestačila napsat komentář, tak svůj hřích alespoň trošku napravuju teď. Takže teď ke kapitole:

Dobře myslela jsem, že se nevyrovnám, když nebudou spolu, když se nebudou mít dobře... ale po téhle kapitole jsem přehodnotila svůj názor. Ona nesmí umřít? I když momentálně nevím, co je horší? Když umře nebo když si nebude nic pamatovat? Pro ni to s největší pravděpodobností vyjde skoro nastejno, ale... O čem by to bylo, že? Že jo? Já bodu věřit tvému slibu o Happy endu a budu doufat. Ale i přesto to byla kapitola velmi zajímavá. :)

HMR

30)  HMR (15.03.2011 17:00)

Ha?
A čertíků se neboj, to jsou jen takoví čertíci Bertíci.
No, občas možná ďáblíci, ale to jen když mě děsíš.

jeanine

29)  jeanine (15.03.2011 15:08)

Wow. Zase jsem měla před očima Resident Evil a nákazu T virusem. Ale tohle je úplně něco jiného. Bylo to fascinující poznání Posledního města a jeho pravidel. Jen se obávám, že ho brzy smete pan Radní, protože nejspíš ví, kde Sheyla je. A Jason si tam pro ni přijede. Jsem napnutá, jako struna. Co bude dál???
Moc se mi líbil úvod, jak Sheyla chtěla poznat maminku. Bylo to sladký!

28)  Petris (15.03.2011 09:41)

Ahoj Karolko. Byla jsem týden bez netu a pak jsem nějaký čas zkoušela odolat, jako že si to přečtu až najednou, no a teď jsem to prostě nevydržela... Takže bych ti ráda napsala jeden komentář za všech 15 kapitol. Nepřibývají tak rychle jako ZOOM. Je to pro Tebe těžší, úplně jiná realita příběhu, nebo jen prozaicky nemáš tolik času na psaní? Chtěla jsem reagovat u každého dílu,ale byla jsem tak smutná, nešťasná, rozhozená ze všech těch útrap, bolesti, krvežíznivosti. Pak to chvilku začlo být na dobré cestě, ale zas to nedopadlo. Moc Tě obdivuju, chválím a děkuji Ti protože vymyslet další realitu, kde se příběh odehrává, a k tomu rovnou dva světy a ještě jim přidělit různá pravidla jejich civilizací, je určitě náročné.
Jsem optimistka, takže doufám ve šťastný konec.
A jsem z toho příběhu úplně rozjitřená, moc se těším na pokračování, na odpovědi, na to, čím mě ještě překvapíš.
Děkuji.

MaiQa

27)  MaiQa (14.03.2011 23:01)

Může pro ni něco udělat. Já vím, co by mohl. Poslat ji zpět za Jasonem.
Mění se? Na krvesaje? No ´jediné pozitivum, které na tom vidím je, že z ní bude to, co z Jasona. Teda až nato, že bude hodně zdivočelá.
Já bych zvolila způsob ala Billy. :D :D :D
Prostě ji dostaň zpět na zem, ať si Robin políbí kejty.
Jo a ještě. Rychle další díl.

1 2 3   »

>