Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/OM%20prx2.jpg

Ísť v ústrety osudu...

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Twilly

4)  Twilly (19.11.2012 08:53)

Mno, táto séria má tuším ešte silnejšie grády

blotik

3)  blotik (17.08.2012 20:50)

Takže, předem se omlouvám za chyby, ale to víš, slovenská klávesnice je na nic a slovenský jazyk se raději neodvažuju používat. I když bych mohla.
No, Vane mě trochu naštval, vždyť viděl, jaká byla Leonie vystrašená, a myslel si, že už s někým něco měla. No, prostě chlap. Kažodpádně doufám, že mu jeho záchranná mise vyjde a on zachrání svou starou posádku. To by teda bylo, aby se mu to nepovedlo.
A Leonie? Myslím, že souhlasím s Ner... Vím, že jsi předtím Elyon ohrožovala na životě, a ne jen jednou, což se mi vůbec nelíbilo a ještě stále nelíbí, ale s Leonie to už vážně přeháníš, ne? Třetí kapitola a ty už ji chceš zabít. MINE, možná bys měla začít cvičit judo, aby se z tebe ta krvelačnost nějak dostala. Tohle ti tvoje postavy teda neodpustí. A zbytek ti řeknu popřípadě osobně, pokud si teda ještě na něco vzpomenu, co bych chtěla zmínit.
Jo, a ještě jedna věc, nelíbí se, jak oba k sobě něco začínají cítit, ale díky okolnostem, které si každý vykládá po svém, si myslí, že tomu druhému na nich nezáleží. Takže se vlastně míjejí a to jenom kvůli blbosti. Ach MINE, ty tvoje postavy vážně jednou založí stávku, abys je tak netrápila.
A stejně se mi to zdá přeslazené...
Ale je to úžasné, takže pokračuj co nejdřív.

Nerissa

2)  Nerissa (12.08.2012 22:58)

Já už si zvykla, že se s ničím nemazlíš, ale smrtelné ohrožení nové manželky už ve třetí kapitole? No, jsem zvědavá, co na mě vybafne příště. Pěkná kapitola. A díky za věnování.

Annie

1)  Annie (11.08.2012 19:15)

;) Jůů, ten Vane je vážně magor, jako s prominutím, ale to je prostě první co mě napadlo. On si taky jen tak odejde a nechá ji tam samotnou, no toto! :D
Suprová kapitolka ;) Těším se na další díl.

1

>