Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/OM%20prx2.jpg

Prvé kúsky skladačky života

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Twilly

4)  Twilly (20.11.2012 16:52)

Každopádne, idem ďalej, keď mám tú možnosť

blotik

3)  blotik (10.10.2012 22:11)

MINE, MINE. Zaprvé ti chcu strašně moc poděkovat za poděkování. Jo, a jen tak pro zajímavost, za hudbu neděkuj mně, ale Tomášovi. Mám ji od něho. On je "objevitel" Ludovica.
No, kapitola je úžasná. Zase jsi popsala jeden krátký okamžik, teda v podstatě okamžik, do celé kapitoly. Já nechápu, jak to děláš, ale taky bych potřebovala takovou tetu Hanku, jako máš ty. Třeba bych to potom taky dokázala. Jo, a taky bych chtěla psát každý týden, to by se mi taky líbilo.
No, historie Vanea, kterou jsi nám minimálně odhalila v minulých kapitolkách, nám teď zase o kousek ukázala spodničku (vlastně nevím, proč mě tohle přirovnání napadlo). :D
Nevím, co se mu stalo, ale myslím, že se mi jakás takás představa rýsuje. A není teda moc hezká. Ale brečet u toho nebudu, to ať se na mě Leonie nezlobí.
Jo, a říkala jsem už, že její matka byla pěkná........... No, tak trochu mi to něco připomíná, že? Myslím, že tušíš.
Já nevím, ale asi bych se hned nesvěřila s takovýma věcma, i když chápu, že Jocelyn dokáže být docela dost přesvědčivá a může se zdát věrohodná. Přesto nevím, jeslti bych se jí hned svěřila. Ale budiž.
A vlastně jsem neměla žádný náš pocit. Všechno se mi líbilo, hudba k tomu byla úžasná (ty, MINE, odkud ji máš ), kapitola skvěle sepsaná, až se četla sama.
Takže v úterý čekám další díl.

2)  :) (09.10.2012 20:37)

zase skvelé... úžas :) ;)

Annie

1)  Annie (09.10.2012 19:03)

:D ;) Ááách! Vane mě dokáže vážně vytočit, ale to nic :D Leonie musela mít vážně šíleně nechutnou matku... Taková kravka!!!
Jocelin je úžasná... taková milučká ;)

1

>