Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/thumbs/Bound_by_spicysteweddemon.jpg

Ovanul ho ponurý chlad, hustá mlha a pachuť nevyhnutelného. Rázným krokem došel k monumentální železné bráně a pohybem vrytým do nejhlubších sfér mozku mávl hůlkou. Těžký kov zmizel a umožnil mu tak hladký průchod. Funguje to, pomyslel si s úlevou a myslí otupenou dosažením drobného úspěchu probleskla jiskra naděje.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Twilly

4)  Twilly (28.01.2015 20:17)

3)  jana (11.01.2015 18:36)

Pokračuj prosím

Camilla13

2)  Camilla13 (16.10.2014 19:38)

Moc díky za pokračování! A i když je mi kluků moc líto, bylo to napsaný fakt dobře. Ale stejně...chudák Lupin. :'-( Ale co ten konec?! Si děláš srandu?! Sotva si to aspoň trochu začnou vyříkávat a popadat dech, tak se tam přižene to hadí pako?! A v plné polní?! No doufám, že nás nebudeš napínat dlouho...

1)  Kejt (16.10.2014 11:15)

Kalamity, to si děláš srandu, že jo? Hladově se vyhrnu na kapitolu, spolu s nimi cítím zjitřené rány, emoce, bolest, zklamání, ztrátu Lupina a když si konečně něco vysvětlí, tak nám Bradavice ničí Voldy? Aniž by se na to Řád stihl připravit? Ach jo, takhle to utnout, to jsou šoky, doufám že pokračování bude brzo. Oni dva bez sebe přece nemohou fungovat, to ví Voldy dobře, oni taky.

1

>