Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/thumbs/Bound_by_spicysteweddemon.jpg

Dokud dýchám, doufám.

Ráno poté, cvičný trénink a Severusův návrh, který se Harrymu ani za mák nelíbí.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Twilly

9)  Twilly (03.07.2014 13:19)

No, tak tady babo raď, že jo? V každém přìpadě, Kalamity, klobouk dolů. Úžasná ukázka zmyslu pro psychologii. S postavami se doslova mazlíš, i když s jejimi osudy nikoliv. Veliký potlesk za TUHLE kapitolu, zlatí

8)  Irina (01.07.2014 15:22)

Skvelý další diel. Nemôžem sa dočkať pokračovania. Ja len dúfam že táto poviedka bude mať Happy end.

KalamityJane

7)  KalamityJane (27.05.2014 07:57)

Kejt, já ani nevím, jak zareagovat. Jsem asi trochu v šoku. Děkuju, doufám, že konec tě nezklame.

6)  Kejt (26.05.2014 22:09)

Kalamity, nejsem schopna stručně napsat čím, vším mne tahle kapitola či spíš celá povídka uchvátila. To bych snad kopírovala slovo od slova a to tady na webu nejde. Žasnu nad propracovaností povídky, délkou kapitol! skvělou psychologii postav, hloubkou příběhu a citu mezi Harrym, Severusem, ale i dalšími. Remus, který jasně varuje Severuse před lhaním Harrymu? JO! Remus, který vidí víc, než by Harry asi tušil. Severus, který je úplně v háji, což vlastně jim oběma dává jistou naději. Nevím jak tvůj příběh dopadne, stále doufám že přežijí oba, protože si to zaslouží za to všechno, čím si prošli a ještě projdou. Jejich příběh je korunován jedním slovem: Semper:-) Překvapuje mne, že Severus podceňuje to, že pokud se mu něco stane, Harry se pravděpodobně složí a jak dobře poznamenal Remus přijdou o viteál i o Harryho, který to nemusí zvládnout. Víme, jaký je jeho bubák. Voldy ví, jak moc Harrymu záleží na Severusovi, sakra, proč tam jde on a ne Draco, ten nemá znamení? A navíc, jak to chtějí udělat, jak se tam Severus dostane nepozorován? Kalamity, tolik otázek, tolik náznaků... ach jo. Znovu a znovu jsem pohlcována tvou povídku, uchvátila mne. tvůj styl psaní a propracovanost příběhu. Nejsem fanynkou slashe, přesto mne příběh dostal, protože je to krásný, skvěle napsaný příběh. Už Křídla okouzlila, ale Nullo, to je zázrak. Moc děkuju. PS. stále doufám, že Propojení a hlavně vzájemný cit dokáže přemoc i viteál, který v sobě Harry má. Mimochodem, líbí se mi tvé připomenutí, že Harryho záchvaty vzteku a emocionální labilita, kterou od dětství trpěl mohla být ovlivněná viteálem.

5)  Irina (26.05.2014 19:11)

Skvelá časť. Dúfam ale že Harry naozaj nezomrie. Teším sa na pokračko. Ďakujem za skvelí diel.

KalamityJane

4)  KalamityJane (25.05.2014 18:39)

Bobo, já si to myslím taky O.o :D Díky! Jinak podle mě je v tomhle všem lhaní a zamlčování podstatný jeden fakt - ani jeden nemá se vztahy zrovna moc zkušeností a chybami se člověk učí...
ema: Díky!
Kejt: Děkuju, že jsi nechala otisk, i když se to nepovedlo napoprvé.

3)  Bobo (25.05.2014 12:21)

Já si nemůžu pomoc, ale mně připadá tady Harry vyspělejší než Snape, jestli je tady někdo hysterický, tak je to potom on a ne jeho žák-manžel. Doufám, že Harryho napadne, že svému manžílkovi půjčí aspoň svůj neviditelný plášť, aby ho tak aspoň ochránil. Snape na mě opravdu působí jako nemocný člověk, on si prostě nedá pokoj, aby něco zamlčel, zalhal či zradil i osobu, kterou miluje, i když si myslí, že je to v jeho dobro a za cenu, že ví, co ho to bude stát, aby se pak mohl rochnit ve svých výčitkách. Na druhé straně Potter má tohle samé, aby zachránil toho, koho miluje, tak jde, sice ne přes mrtvoly, ale za cenu svého života. Snad ho zná Harry tak dobře, že to pochopí, i když tím bude trpět.
Dle mého by měli raději více sexovat a méně uvažovat, aspoň by mohli lépe přemýšlet s čistou hlavou

2)  ema (25.05.2014 07:43)

Miluju tuhle povídku!

1)  Kejt (25.05.2014 00:20)

Sakra, přišla jsem o komentář, tak později poctivě. Ale bylo to dokonalé, skvostné,úžasné, moc děkuju za famozní zážitek. Rozjitřila si mi srdce, vehnala úsměv, ale hlavně cítím, že se TO blíží. Děkuju, smekám a žasnu.

1

>