Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/Bound_by_spicysteweddemon.jpg

Nejsem si jistá,co o kapitole říct. Trápila mě a nemám ji ráda (tvářím se přesně tak dětinsky uraženě, jako to zní). Tentokrát mě zcela bez nadsázky zachránila moje úžasná beta SarkaS. Všem děkuju za reakce u minulé kapitoly, drží mě nad vodou.

Nahlédneme na jeden společný trénink, Severus dusí Hermionu, což se nelíbí Ronovi, ale jemu se tentokrát nelíbívlastněvůbec nic. A budeme cestovat. Godrikův důl i Londýn. Připraveni? Vyrážíme. Budu neskutečně vděčná za jakékoliv komentáře, pomáhají, děkuju vám.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

7)  POPO (07.10.2013 13:07)

Já vím, já vím... zase pozdě, ale o to pečlivěji mám kapču přečtenou :D a jsem ráda, že konečně půjdou ze Šedou dámou. Ron je... ehm... ne nebudu vulgární. Jest to chlapec nitra rozháraného, jenž v mladické své nerozvážnosti činy kreténské a výroky debilní pronáší a jichž jistě litovati bude... a jestli ne, tak něchť je nakopán do řiti...:D
díky!

KalamityJane

6)  KalamityJane (04.10.2013 19:53)

Sylva Potty: Tou poslední větou jsi mě upřímně rozesmála :D Jednou z toho vyrůst musí a myslím, že to v téhle povídce stihne, ale ještě se párkrát zachová jako debil. O tom žádná. Děkuju. :-)

5)  Sylva Potty (04.10.2013 19:43)

To byla úžasná kapča, hlavně Severus a Harry spolu, jak opravují písemné práce, nebo jak spolu trénují. Lasička, je strašná, tady z něj asi žádný stratég nebude co? Tady je z něj debil.

KalamityJane

4)  KalamityJane (04.10.2013 09:24)

Fanny: Děkuju, bylo to nevyhnutelné, aby se mohli posunout zase o něco dál.

Twilly: Děkuju, jsem ráda, že se ti za scéna líbila, přiznávám, že tyhle boje mezi nimi mě baví.

Kejt: Mockrát ti děkuju Já jsem ten typ člověka, co potřebuje uhánět, takže loudit v komentářích klidně můžeš :D Pokud bys náhodou chtěla loudit efektivněji, v profilu mám i odkaz na svůj fb :D Moc si téhle podpory vážím.

3)  Kejt (04.10.2013 01:09)

A do háje! Sakra, to mění vše, doprčic. Milá Kalamity, děkuju, žes přidala další kapitolu. Je skvělá tak jako vždy. Opravdu, píšeš, že se ti psala těžko, ale je výborná. Přiznám se, že jsem ji netrpělivě vyhlížela, chtěla loudit v komentech, ale pak se vždy zarazím, říkám si, že toho máš asi hodně a je mi blbé loudit po autorkách rychle další. Nedovedu si představit kolik času stojí psaní, vymýšlení děje a tak tiše čekám a doufám. Ikdyž, pro tebe je asi povzbuzující vědět, že někdo čeká na pokračování. Chvílema mi Ron pije krev, ale pak si uvědomím, že by asi takto opravdu reagoval, protože cítí, že se mu Harry vzdaluje, k tomu vidí jak se k němu Snape chová a není u toho, když je Severus lidský. Žasnu nad tvou fantazií, žasnu a smekám.

Twilly

2)  Twilly (03.10.2013 23:01)

hmmm... zajímavá kapitola, Kalamity. Víš která scéna mě asi chytla nejvíc? Ten úvodní boj o hůlky.

Fanny

1)  Fanny (03.10.2013 20:59)

Ne, fakt jsem nevěřila, že se o nich Voldemort dozví... Tak brzy!

Fascinuje mě mizení hranic i rozdílů. Jsou si rovni, to nemůže nikdo popřít. S každým krokem se líp znají a těžko v nich vidím studenta a profesora. Pottera a Snapea. Jen těžko definovat ten... vztah mezi nimi. Přátelství to není, nepřátelství taky ne. :)

Díky!

1

>