Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/no_more_war_by_bashir7-d57ybvg.jpg

Ezra a skořicové pečivo

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Florence

6)  Florence (09.04.2020 04:54)

Fanny, ha! Myslím, že máš stejné pocity jako Lexi. Nelíbí se jí, že by to měla říkat nahlas, ale chápe, že není jednotlivec, ale je součástí Odboje. No, nemá to holka jednoduchý Díky!

Florence

5)  Florence (09.04.2020 04:54)

Fanny, ha! Myslím, že máš stejné pocity jako Lexi. Nelíbí se jí, že by to měla říkat nahlas, ale chápe, že není jednotlivec, ale je součástí Odboje. No, nemá to holka jednoduchý Díky!

Fanny

4)  Fanny (08.04.2020 22:04)

Tady to bych nazvala opožděným narozeninovým dárkem, vzhledem k datu vydání. :D No, trochu vzpomínám na jejich vztah z předchozí verze. Nelíbí se mi, že nechce nic tajit. Respektive chápu, že nechce, ale nelíbí se mi představa, že by to řekla nahlas. Jejich rozhovory jsou děsně krátký! Jsou perfektní, pochopitelně, ale vždycky krátký. Vždycky tak krátký.

Florence

3)  Florence (31.03.2020 04:48)

Katuš, je pravda, že to byla velká změna, takže jsem ráda, že sis na to už zvykla a naladila se na verzi 2.0 Budu se snažit přidávat rychle, nakonec teď mám víc času psát, že? Tys. No, Tys jsem rozhodně přiřkla zajímavý život. Slíbti můžu jenom to, že se nakonec určitě dozvíte, co se s ní stalo
Já teda oficiálně v karanténě taky nejsem, jenom tomu tak říkám, protože pracovat ve škole taky nemůžu (a u nás nemáme ani online výuku), máme extra silné doporučení nevycházet a hlavně není vůbec jednoduché dostat se z města. Rohlíky! To je ovšem dobrý nápad. Už jsem pekla chleba i bagety, ale dobré domácí rohlíky ještě ne.
Děkuji za komentář!

Mayo, to jsem ráda! Já se budu snažit přidávat rychleji. Zrovna nedávno jsem přemýšlela, že když jsem tu začínala, přidávala jsem kapitolu s MOZAIKOU skoru každý den. Asi stárnu, když mám teď tak pomalé tempo :D
Na kytaru moc dlouho nehraju. Umím asi tak tři písničky, a hlavně ji neumím moc dobře ladit. Teď mám za cíl se naučit brnkat nějaké děcké písničky, abych mohla hrát pro děcky v práci. Tak uvidíme. Snad mě po coronaprázdninách nevypískají
Děkuji za komentář!

2)  Maya (30.03.2020 20:41)

Ahoj Flo,
další kapitola takhle rychle to se mi líbí, moooc líbí. :-)
Jsem zvědavá, jak se na ty novinky bude tvářit Odboj a jestli Amos něco tušil.
Od kolika let hraješ na kytaru?
Měj se hezky a těším se na další kapitolu :-)

1)  Katuš (30.03.2020 18:45)

Ahoj Flo. Jo, už jsem se přeladila na jinou notu tvé povídky, tak musím říct, že se mi kapitola líbila. Díky za její brzké přidání a tajně doufám a přeji si, aby další kapitola přibyla rovněž tak rychle. Nemůžu si pomoct, ale myslím si, že Tys je někde v Odboji. Ne vězeň, ale někdo kdo tam pracuje a funguje s ostatními. Jsem zvědavá na další vývoj.

Já sice v karanténě nejsem, ale jako učitelka v MŠ mám "překážku na straně zaměstnavatele", takže jsem taky doma. I když do práce půjdu v pátek a v pondělí, protože máme třídu, která funguje jen pro děti rodičů, kteří jsou záchranáři, doktoři,... kterým poskytujeme možnost někam děti dát a jít do práce. Já doma rovněž uklízím, co můžu, žehlím, přeorganizovávám, myju okna (teda dneska ne, protože v noci sněžilo) a peču věci, na které jsem neměla čas (rohlíky a mazance z kynutého těsta, se kterým nemám zkušenost a nebyl na to čas, protože člověk prostě musel dělat důležitější věci) a jsem tak nějak spokojená. Zvládni to a hlavně neonemocni. ;)

1

>