Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/no_more_war_by_bashir7-d57ybvg.jpg

Máma

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Fanny

7)  Fanny (08.04.2020 21:37)

Tady musím dál. Vždyť víš, Ezra ve dveřích. :)

Florence

6)  Florence (30.03.2020 11:11)

Alisneo, podle mě byla Lexi v šoku a tak se jen tak nezastavila. Ezra pak následoval jejího příkladu. Ona Lexi se zase tak svých slabin nebolí, to Ezra je posedlý tím nic neukázat. Ale jsem moc ráda, že se ti zdají skutečnější! To byl rozhodně můj cíl

Mayo, jo no, já jsem cítila, že to musím změnit A jsem moc ráda, že se ti zdá tahle verze úžasná` Moc díky, že ses i ty vrátila ke čtení!

5)  Maya (29.03.2020 19:00)

Ahoj Flo!
Jsem ráda, že jsi se zase vrátila k povídce. Trochu mě překvapilo, jak jsi ji celou přepsala, ale zhltla jsem to celé od začátku za jedno odpoledne a je úžasná, opravdu. A přestože se všichni změnili, pořád tam je to jádro, kvůli kterému je prostě mám ráda. :-)
Jsem zvědavá, co za "bomba plán" tam zas hodí Ezra, vypadal si sebou opravdu jistý. B)
Děkuju a těším se na další kapitolu :-)

4)  Alisnea (29.03.2020 11:43)

Jasně, že v dobrém.:) Postavy teď působí mnohem víc... hledám správné slovo. :D Skutečnější? Nenarazila jsem na místo, kde bych si řekla, že mi jejich reakce nesedí.
Snad jen se divím, jak moc k sobě byli upřímní, když se potkali - já bych asi jen tak neodhalila, že sleduju jeho obrázek, nebo toho pak alespoň zpětně zalitovala. Je to přeci jen její odhalená slabina. Ale to mě napadlo až zpětně, v tu chvíli mi to tam perfektně sedělo.

Florence

3)  Florence (29.03.2020 10:52)

Katuš, to jsem ráda, že ti to tak přijde. Na tom jsem hlavně chtěla zapracovat. Děkuji a hezkou neděli i tobě!

Alisneo, vůbec se nedivím, že by se to ještě začervenalo :D Jsem nicméně ráda, že se ti tají dech (alespoň doufám, že je to v tom dobrém slova smyslu ). Děkuji!

2)  Alisnea (28.03.2020 22:27)

No, sem tam narazím na místo, co si koleduje o nějakou tu barvičku, ale rozhodně je těch míst mnohem méně než dřív a jsou to spíš drobnosti. A z jiných míst se mi tají dech. :)

1)  Katuš (27.03.2020 17:51)

Ahoj Flo. Včera jsem zapomněla dodat, že mi taky přijde, že i když se s tím trochu pereš, máš to propracovanější. ;) ;) Postavy, děj. Jsem zvědavá na pokračování s Ezrou. ;) ;) Hezký víkend přeji. :) :) :)

1

>