Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://www.bez-hranic.cz/gallery/Violet.jpg

Ples

(Omlouvám se za prodlevy.)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

sakraprace

8)  sakraprace (26.02.2011 18:25)

Tak to byla nálož...nejdříve za ní Daniel vleze až na dámy, pak ten tanec a nakonec přepadení Zdá se, že Daniel má nějakou kostru ve skříni a já jsem moc zvědavá jakou, ale momentálně jsem napnutá, kdopak ji přepadl a kohopak to vidí
Romi, je to naprostá paráda. Přeesně takové romány jsem tak ráda čítavala a tato povídka s nimi lehce drží krok.

Bye

7)  Bye (24.02.2011 12:00)

Tyjo Amisho!!! Kam se poděla uvolněná lázeňská atmosféra???
Né, že by se mi po ní teda nějak stejskalo. Teď, když jsi mě vrhla do Danielovy náruče... tak nečekaně a tak... sladce... uáááááááááááááááááááááááááááááá
Hele a tan konec jsem prolapala po dechu. Jako u těch dlouhých stínů jsem se musela kouknout z okna, abych se přesvědčila, že je venku slunečné dopoledne a já určitě nejsem na nějaký temný zámecký chodbě! Ale pak mě stejně něčí velký tlapy draply a odvlekly do nějakýho vlhkýho sklepa!!!

Linfe

6)  Linfe (22.02.2011 13:23)

O můj bože, vždyť je to teprve třetí kapitola!!! . Takový zvrat! Ami ani nemysli na to, že ti to tentokrát bude trvat tak dlouho, každý den tě budu bombardovat a otravovat.

eMuska

5)  eMuska (21.02.2011 21:18)

Kurník! Ak tam je Daniel... ale nie, väžeň vo vlastnom dome?... Knieža? Toho by som tam nechcela a s Violet by do jednej cely isto nešiel... Hm... Som zvedavá, čo tu vymyslíš a teším sa na pokračovanie!

4)  Pája (21.02.2011 19:34)

To má být vtip???!!!! Dneska ale není apríl!!!!! Nemůžu tomu uvěřit, takový krásný průběh, kde jsem jenom valila očka, áchala a zase se rozplývala, Daniel je prostě k sežrání, ty jeho spidermanovské kousky jak by smet No ale co ten konec, mám asi tak milion otázek...kdo ji tam odvlekl a vůbec kam ji to odvlekl, co po ní chtějí, koho tam potkala, ona ho/ji znala??!!! takhle bych mohla pokračovat do nekonečna...takovéhle konce ale vůbec nemám ráda, doufám, že příští kapitolka přibude rychleji, jinak by se taky mohlo stát, že tím napětím prasknu jak jsem napnutá. Úžasné Miluju tu dobu o které píšeš, ty jejich, pro mne nesmyslné konvence, které mě tak fascinují a iritují zároveň...jen tak dál

3)  Anny (21.02.2011 18:44)

Takovej konec!! ;) takhle nás napínat ... teď ti je doufám jasný, že musíš co nejdřív přidat další kapitolku :D už se na ní mooc těším
PS: Také čekám hrdinskou záchranu od vikomta ;)

Karolka

2)  Karolka (21.02.2011 18:29)

Ty by ses mohla jmenovat Křižíková a dodávat elektřinu do celý Evropy. Tvůj Daniel mi způsobil vznik výbojů ve vlasech a na konečcích prstů. Wooooooooooooow! On se vloupal na dámskou místnost! On líbal cizí dámu, která ale vůbec nebyla jeho manželkou! (Zatím?) On kvůli ní lezl po římse??? Chci ho! Včera bylo pozdě!
Ale co ten konec, miláčku? Chceš mě zabít? Koho tam vidí? Zazděný hrabě Monte Christo??? Chci hrdinskou záchranu z rukou krásného vikomta!!! Doufám, že jí nechceš ublížit! A co to ten hrabě vykládal??? Tolik otázek!
Bylo to úchvatný zlatíčko!

1)  Lucka (21.02.2011 15:59)

Moc pěkná kapitola. Strašně pěkně jsi popsala to hašteření mezi muži o Violet. Ale ten konec. Kdo to byl? Co chce? No honem další.:)

1

>