Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/priateľ.jpg

Mne to jednoducho nedá! Keď Harry zostal s Hermionou sám v stane, myslíte si aj vy, že sa všetko medzi nimi odohralo LEN vo všetkej počestnosti?

Váham, či mám uviesť nejaké obmedzenie a ak, tak snáď na +15, ale tak nejako vnútorne o tom presvedčená nie som... a možno som iba trošku skazená...muehehehe

Venované Flo

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Twilly

11)  Twilly (16.03.2013 00:15)

Kati, to záleží na tom, či si mala niekedy pocit, že mi nadŕžaš - to je na margo tej tvojej nezaujatosti. Inak hlboká vďaka za tvoj/môj historicky prvý koment na BH(S)

10)  sestra Twilli (15.03.2013 22:29)

Môže nezaujate komentovať sestra sestru?Lebo ja som síce nečítala HP,ale mne sa to páčilo.Malo to svoje čaro.A len tak na okraj ségro tých 15+ sedelo. ;)

Cathlin

9)  Cathlin (13.03.2013 10:10)

Áááááá, zase jsi mě dostala. Panebože, jak ty to děláš, to byla nádhera... Srdce mi tluče a v prstech mě z toho až brní. Úplně jsem to viděla, celé... A jak to bylo napsané, dokonale jsem se do nich vžila. Do té zvláštní situace, která ale byla naprosto pochopitelná. Vlastně jsi jen popsala to, co cítil každý, když se na tuhle scénu ve filmu díval. A ta poslední věta a název povídky, to je jednoduše geniální.
Sice se mi zdají na takovouhle vzájemnou službu moc mladí a nezkušení, aby to mohli takhle s přehledem zvládnout, ale jako představa je to prostě krásné a naprosto jsi mě okouzlila. Je v tom takový nadhled, je to tak vřelé a milé a nenásilné... prostě krása, krása, krása.
A ta věta: "Snad poprvé mi bylo jedno, že je kolem mě bordel"... Na tomhle místě, takhle řečeno, dokonalá směs humoru, lehkosti a citu. Prostě nemám slov.

Twilly

8)  Twilly (11.03.2013 23:12)

Uf, holky moje zlatý, pihovatý. Ani netušíte, jakou ste mi udělaly radost. Moc vám všem děkuji za každičký otisk, který jste mi tady nechaly

Mata

7)  Mata (10.03.2013 00:35)

Twilly luxusní kousek. V knížce mi to tak nepřišlo, ale ve filmu v téhle scéně to mezi nima jiskřilo k zalknutí. Krásně jsi to vystihla. Beznaděj, prázdnota, marnost, to všechno v tom bylo. Nemít jeden druhýho, zešíleli by.
Díky

Iwka

6)  Iwka (10.03.2013 00:32)

To bylo výborné! Tuhle scénu miluju, zamilovala jsem si jí hned na poprvé v kině a pak ještě mockrát, když jsem si ji pouštěla dokola a dokola... Má úžasnou atmosféru a ta písnička je taky boží... A Ty jsi mě tam do toho okamžiku zas na chvíli dostala.
Bylo to hezké, bylo to smutné a zároveň hezké, bylo to zamilované a zároveň nezamilované...:) Protože oni jeden druhého milujou, jenom ne tak, jak by se čekalo.
A jo, taky už jsem trochu dřív přemýšlela, že jako to je docela zvláštní, že se sebe ani nedotkli, když tam byli sami...
Byla to krása a moc jsem si to užila, děkuji!

5)  Alby (09.03.2013 18:43)

Vždy, keď vidím tu tanečnú scénu som tak nejak dojatá. Neviem, či to chcel aj režisér, ale pre mňa to nie je ukážka najlepšieho priateľstva. Je to skôr dokonale ukázaný moment, kde raz doôjde každé praiteľstvo medzi mužom a ženou. Na ten hraničný moment, kedy stačí, aby sa na konci piesne nahol, na to mikro sekundu, kedyvas napadne, čo ak... Je to dokonale opísané.

KalamityJane

4)  KalamityJane (09.03.2013 16:34)

Nádherné, skvěle jsem si to užila

Florence

3)  Florence (09.03.2013 16:21)

Dva lidi opačného pohlaví samotní na míle daleko v jednom stanu... mě vždycky přišlo divné, že spolu nic neměli. Zvlášť když se mi Hermiona hodila k Harrymu daleko více než k Ronovi.
Hrozně se mi líbil tvůj popis toho všeho. Jak i ve válce můžou být ty pološílené okamžiky, kdy se člověk upřímně směje... Prostě parádně napsané
A moc se mi líbil ten konec, to uvědomění... někdy dokáže být neromantická láska o dost silnější, než ta zamilovaní. A věřím, že u Hermi a Harryho to tak bylo. A věta: "Hermi, vieš, že ťa mám rád, však?" je prostě sladká třešnička na dortu:D
PS. Mně? Vážně? Děkuji ti, zlato. Velmi si toho vážím

HMR

2)  HMR (09.03.2013 16:12)

potřeba NĚCO cítit... cítit, vědět, že člověk není sám... věřit, že všechno bude zase v pořádku, že bude líp... ach jo... a vůbec schopnost rozesmát ženu by se měla vyvažovat zlatem! Twilluše, osobo! už mi to zase děláš... ty, ty, jedna... je to krása a já ti plácám mňau

1)   (09.03.2013 16:07)

Moc hezké. A i když patřím k těm, kteří si naopak myslí, že by se mezi nimi opravdu nic nestalo, ta atmosféra je opravdu krásná. Měla jsem u toho stejný pocit, jako při té ukázce.

1

>