Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://bez-hranic.cz/gallery/Mezi námi II.jpg

Ahoj!

Vrátila jsem se po týdnu z Vysočiny a mám pro Vás další kapitolku! Mám toho hrozně moc, ale myslím na Vás!! :)

Hezké počtení! :)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

17)  bflmpsvz (23.04.2015 17:31)

takže Markus se nám ztratil. Mám takového tucha, že se brzy najde, což? a asi to nebude růžové shledání

Vasanti

16)  Vasanti (20.04.2015 21:50)

Líbí se mi tvoje úvahy, Alenko!

Jinak zpráva pro všechny! Hurá sláva, konečně jsem se dostala k tomu abych celou I. sérii zkompletovala a předělala ji do PDF, takže prosím (ty které se nepřipomněly) aby mi když tak napsaly mail a já obratem zašlu v následujících dnech! :D

Alenka

15)  Alenka (20.04.2015 21:04)

Já jsem rozhodně tým Michal! A je mi fakt líto, že ho Markus nahradí... (Stále jsem nezapomněla, že původní název byl "Láska mezi námi" a ty jsi řekla, že změna byla kvůli druhé sérii. ) Zdá se mi nepravděpodobné, že až se znovu objeví na scéně a začne plést Bibi hlavu s tím, že se změnil, tak ho zvládne vypoklonkovat a vrátit se do Michalovy náruče. Ale co já vím...? Třeba mě překvapíš!

Vasanti

14)  Vasanti (20.04.2015 12:59)

PetraAlexis :D s tím ti nepomůžu

PetraAlexis

13)  PetraAlexis (20.04.2015 12:55)

Asi bych si neměla číst komentáře tady, jsem ještě více napnutá :D

Vasanti

12)  Vasanti (20.04.2015 12:39)

Bedrunko, myslím, že ti líto Michala nebude. No však uvidíš. Markus je na cestě se zjevit, tak uvidíme, co to se všemi udělá - nebo spíš co se všemi udělá pravda- tak se máš určitě na co těšit. Díky! :D

11)  Bedrunka (20.04.2015 12:06)

Hm! zoufalí lidé, dělají zoufalé věci a Radka musí být hodně nešťastná, když kontaktovala Bibi.
Jsem zvědavá kde je Marcus?
Michal je fajn. Jen mi ho bude moc líto, jestli dáš- třeba, možná?- Bibi a Markuse zase dohromady.
Ale protože je Michal jaký je, myslím, že ho to bude mrzet, alye bude Bibi přát. Holt já bych byla taky takový blbec :D !
Moc děkuji, krásná kapitola ao stýskání a hledání

Vasanti

10)  Vasanti (20.04.2015 11:40)

Kalo, jo to mě napadlo, že se ten vroubek týká Tomáše a prvního setkání, kdy nebyl zrovna moc galantní, ale ani hrubý, nezapomeň! A nikde není psáno, že s Tomášem kamarádí. Tomáš je jeho šéf a Michal jen dělá práci, která ho baví. Takovéto sexuálno tam není záměrně. Za prvé, Michal je jiný než Markus, jen si vzpomeň, jak Markus s Bibi kolikrát (nejednou) s Bibi manipuloval právě sexem a tím sexuálním nábojem a touhou. S Michalem je to úplně jiná liga, protože se nesnaží Bibi oslnit navzdory špatnému svědomí, nebo jako omluvu za věci, které dělá (jako třeba Markus, který se tímhle tak trochu omlouval a zároveň zalepoval Bibi trošku pusu). Jinak nějakou romantiku a trochu té touhy si užijou (nezapomínej, že je Michal na služebce)

Jinak, co se týká toho, že bereš Markuse jako oběť okolností, to chápu, ale na druhou stranu Markus je dospělý a pokud by se všichni měli chovat jako on, když někoho ztratí, nebo spíš někdo zemře násilnou smrtí, jak by to asi vypadalo? Ale tím nechci naznačovat, že ho zatracuju. Mě se Markus líbí a už brzy přijde na scénu. Tak se máš určitě na co těšit.

Janiczo, neboj, napínat vás dlouho nebudu, ale všechno má svůj čas! Děkuju :D

Tyno, Markus je teď skrytý všem očím, ale přijde na něj řada, neboj. Další kapča bude, ale chce to čas, kterýho mám teď moc moc málo, tak prosím o trpělivost. :D

Děkuju holky!

Tyna

9)  Tyna (19.04.2015 20:16)

Nádhera Kde je Markus? Snad je ok. Díky za kapitolku a šup další :D :D

8)  Janicza (19.04.2015 17:59)

Krásné čtení. Těším se na pokračování. A taky mě začíná žrát co s Markem je :) nenapínej nás prosím dlouho.

kala

7)  kala (19.04.2015 09:58)

Víš on má Míša u mě malý vroubek za to přátelství s Tomášem a první setkání s Bibi. A mám tedy pocit, že Bibi má Michala ráda, a je jí s ním bobře, ale taková ta intenzivní touha, nutnost a potřeba... tam prostě není. Možná to je i tím, že kapitolky 18+ jsi psala jen s Makrem.

Nemyslím, že jsem i Markuse příliš zidealizovala, ale beru ho trochu jako osamělou oběť okolností. Když přišel o sestru ztratil příliš mnoho... No jsem zvědavá kam jsi ho schovala a moc se mi líbí, že Bibi by o něm Radce neřekla i kdyby věděla ...
Děkuju
Těším se na pokračování

Vasanti

6)  Vasanti (18.04.2015 23:40)

Muxie, tak co se týká Markuse a jeho "záležitosti", bude to ještě horké a rozhodně ne lehké pro Bibi, vlastně i Michala a nakonec i samotného Markuse. Radka tu hraje takové druhé housle, ale důležité! :D

Seb, myslím, že to samé si ve skrytu duše přeje i Bibi, ale ještě nějakou chvilku bude Michal pryč.;)

Kalo, já? Nic, co by! Dostal co si zasloužil! Vydrž, však on se ukáže, dřív nebo později...

TaraFaith, Luky neví hodně věcí, je jen takový pěšák v řadě, co hraje vyšší ligu na rozdíl od těch skutečných pěšáků, kteří běhají po ulici a dělají "špinavou" práci. S tou další kapčou se budu snažit, ale raději nic neslibuju!

PetraAlexis, Radka ví hodně věcí vzhledem k tomu s kým se stýká...Bibi to rozhodilo právem, řekla bych. Přece jen, nebyla to zpráva, kterou by čekala.

Jinak pro ty, které tak nějak nevěří Michalovi...chtěla jsem něco ohledně toho napsat, ale nechci vám brát zase překvapení, nebo ubírat na napětí, nebo tak nějak...:D Ale stejně to napíšu! Je někdy vážně legrační nebo spíš občas neuvěřitelný, jak moc v někom, kdo dělá boty vidíme toho hodnýho, milýho, sexy chlapa k zbláznění, který si zaslouží naší lásku bez podmínek a z kluka, kterej je poctivej, hodnej, milej a nemlží máme divný pocity a nějak nám nesedí....Nu což, třeba se vám časem zalíbí. :D

Děkuju holky!


PetraAlexis

5)  PetraAlexis (18.04.2015 22:05)

Hmmm, zajímavé Teď by mě zajímalo, jak to Radka ví, a co je s Markusem. Pěkně to Bibi rozhodilo. A... musím uznat, že jsem zvědavá na Michala, zda to bude tak jednoduché, možná mi to taky trošku nesedí.
Moc se těším na další

4)  TaraFaith (18.04.2015 21:32)

Tak tohle mě dostalo. Když ani Luky nemá tušení kde Marcus je, tak je to hodně špatné. Buď mu konečně došlo, že ho tahají za nos a zdrhnul nebo se někomu nelíbilo co udělal a ta "zmizel" A nebo se u Bibi objeví pořádně domlácený. Každopádně se moc těším na pokračování. Doufám, že tu bude brzy. Díky.

kala

3)  kala (18.04.2015 20:39)

Co jsi udělala s Markusem?
Něco mi na tom Michalovi prostě nesedí... A nevím ani co a ani proč
Děkuju

2)  Seb (18.04.2015 18:58)

Mám velkou radost z další kapitoly. Je suprová. Ty jejich sms Tak Markus je relativně nezvěstnej a Bibianu to všechno dost rozhodilo.
Už aby byl Michal doma. Nemám z toho všeho okolo Markuse dobrý pocit.
Děkuju.

Muxie

1)  Muxie (18.04.2015 18:30)

Ou jé! Další kapitola! :D :D A byla naprosto skvělá. Tak kampak se nám Mark zatoulal? Proč mám takový špatný dojem, že budoucí vývoj událostí se nebude ubírat zrovna růžovým směrem? Tak nějak ve stylu vyprávění pana Fialy v minulé sérii?? Nebo možná, že teď bude chvíli ticho před bouří a pak to vypukne?? No, myslím, že to Radčino podřeknutí způsobí docela lavinu... Každopádně jsem zvědavá. A díky za kapču.

1

>