Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://bez-hranic.cz/gallery/hold-hands.jpg

Další kapitolka pro Vás!

Hezké počteníčko! :))

Děkuji :))

Velké díky patří Silvaren! :))

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Vasanti

10)  Vasanti (06.02.2015 16:50)

Bflmko, co ti na to říct. Jsi dítě štěstěny To bys neudělala s tím kladivem, to by ses taky nemusela dočkat už ničeho :D :D

9)  bflmpsvz (05.02.2015 22:37)

cha a já mám další kapitoly před sebou, takže se nebudu domýšlet, co tam Bibi viděla a jestli to v příští nebude, tak uvidíš

Vasanti

8)  Vasanti (18.01.2015 13:34)

Kalo, vítej! Jsem ráda, že čteš a že se ti to líbí! No, ačkoliv svalová hmota převládá, není to důvod Bibiina rozhození! Ale více až v jiné kapitole. Jinak s těmi obrázky. No, to mě mrzí. Tak já zkusím ty obrázky vložit pod text v následující kapitole. Snad to nějak půjde! ;)

kala

7)  kala (18.01.2015 12:22)

Vasanti, na administranci musíš mít přidělená práva... já je také nemám a tudíž nic nevidím...:(

Jo a jdu se přiznat... Tady tě čtu ;) Jsem zvědavá, co Bibi tak rozhodilo Svalová hmota to asi nebyla

Vasanti

6)  Vasanti (17.01.2015 23:21)

Eskooo, děkuju Já to mám tak, že když jsem přihlášená, kliknu si na administraci, pak na obrázky a najdu si svojí složku Vasanti a tam to všechno je. Takže, jestli to tam taky takhle máš, neměl by to být problém a jestli ne, musím přiznat, že jsem v tom případě úplně největší lama já.

5)  eskooo (17.01.2015 21:24)

aaa perfektníííí! :) ♥ můžu se zeptat, kde najdeme onu složku s obrázky? jsem asi dost lama, ale když já to vážně nikde nemůžu najít

Vasanti

4)  Vasanti (17.01.2015 18:52)

Alexis, ten pohled rozhodně za to stál, jen nevím, jestli se v tu chvíli Bibi soustředila na jeho bezchybné bicepsy, nebo na to, co tam viděla! Děkuju za přízeň, jsem ráda, že se ti to líbilo!

Bedrunko jsi tak vnímavá a intuitivní Já tě mám ráda, i když odhaluješ tajemství, které mám pro vás přichystané! Nedá se dělat, že nic nevíš, víš toho příliš!!! Ale baví mě to. Ty mě bavíš! A já ti děkuju za přízeň a jsem ráda, že se ti to líbí -ještě pořád!

Kajlo, já ti nevím. Asi proto, že je to super. To napětí, to jak se pak všichni těšíme, co bude dál, jojojo! To vydržíš! Příště bude na řadě Mark (tam teda ještě nic neprozradím) no a pak bude zase Bibi a tam už prásknu oč běží! Děkuju, jsem ráda, že mě pořád čteš a že se ti to líbí!

Jste zlaté holky! Děkuju!!! Jste pro mě hnacím motorem!!

3)  Kajla (17.01.2015 17:26)

Co to? Ehhh, proč se všichni vyžívají v utnutí kapitoly v tom nejlepším? Jak to mám asi vydržet do další kapitolky? Napínat umíš, jen co je pravda... Tak hurá další

2)  Bedrunka (17.01.2015 17:09)

Vasanti nutíš mě myslet ! A když přemýšlím, mám hypotézy ! A když mám hypotézy, musím se ptát ! A když se zeptám zase něco vykecám a ty mě nebudeš mít ráda ! Takže vim co Mark dělá a týká se to jeho agresivity ! A proto má tamto- kérku, modřinu- na hrudi! Někam patří! A už mlčím jinak mě zastřelíš !!! Takže budeme dělat, ze nic nevím !!!

A ta chata- známí mají známé co mají známé...

Moc ti děkuji za další fantastickou kapitolku

1)  Alexis (17.01.2015 13:32)

Jůůů, ta mu dává Ale, hmmm Vážně by mě zajímalo, proč je takový. Ten pohled na něj a bez trička musel stát za to
Jinak, musím najít tu složku s obrázky, jelikož tak moc se tu zase nevyznám

1

>