Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://bez-hranic.cz/gallery/hold-hands.jpg

Tak a máme tu poslední kapitolku první série !!!

Když si jeden nechce připustit, že něco končí, ale zároveň nechce vidět pravdu...

Hezké počtení! :)

Velké díky patří Silvaren! S její pomocí jsem to dotáhla až sem! Děkuju!!

Díky všem, kteří četli, komentovali a popoháněli mě. když se mi nechtělo psát! :))

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

agness

20)  agness (11.05.2015 22:40)

Já bych taky chtěla PDFko, mejla mám na účtu tady... Tak budu čekat ;-) nijak super selfie, uvidíme, co jim uděláš příště!

19)  bflmpsvz (14.04.2015 23:15)

no jo no, to se moc nestává, aby v tuhle chvíli přišel někdo příhodný:D uvidímě, jak to půjde v druhé sérii. Děkuju ti za tu první

Vasanti

18)  Vasanti (09.04.2015 23:25)

PetraAlexis, jasně pošlu!

PetraAlexis

17)  PetraAlexis (09.04.2015 15:21)

Jo, tak jak to budeš mít, jestli bys mi to taky mohla poslat, mail bych měla mít na svém profilu tady. Děkují :)

Vasanti

16)  Vasanti (08.04.2015 22:19)

Aha, no tak každopádně mail mám a až to budu mít, pošlu! :D Jsem ráda, že je to zpestření! Jojo, přednášky a zkoušky...to mi povídej! :D

15)  Hanzuu (08.04.2015 19:05)

Nevím, jestli se tady může zveřejňovat e-mail, tak ho trošku poupravím: skac.hanka na seznamu.cz. Mockrát děkuji! A určitě budu pokračovat ve čtení, je to pro mě taková oddychovka mezi přednáškami a všemi těmi zkouškami ve škole :D

Vasanti

14)  Vasanti (08.04.2015 18:01)

Hanzuu, děkuju za přízeň i komentáře! No, nech se překvapit, bude to ještě zajímavě zamotané a možná někdy tajemné s lehkým nádechem strachu i obav. Ale hlavní téma zůstává. Mezilidské vztahy a láska všeho druhu! :) Jo, ještě že jsi to připomněla s tím PDFkem! Nejdříve to musím zkompletovat, takže to chvilku potrvá, ale bude to určitě cca do týdne, max dvou? Podle toho, jak se k tomu dostanu. Takže prosím o trpělivost!

Jinak, pro všechny, kteří PDFko z první sérií této povídky chtějí, můžete mi napsat e-maily? Postupně to rozešlu, až se k tomu dostanu a zkompletuju to!

13)  Hanzuu (07.04.2015 16:22)

Krásný příběh! ;) Zajímavě ukončený . Těším se na další sérii, protože pořád tak nějak doufám, že se Markus změní a budou opět spolu!
P.S. můžu tedy poprosit o PDF vydání příběhu, jak jsem se zmiňovala v předchozích kometářích dřívějších dílů?

Vasanti

12)  Vasanti (07.04.2015 10:30)

Bedrunko, já taky děkuju! Myslím, že se máš na co těšit. Nebudou chybět zvraty, komplikace, nerozhodnost, zpytování a ani to nejdůležitější -láska!

Janiczo, konce jsou fajn, protože po nich vždycky začne něco nového. Další už se píše a věřím, že si ji užiješ. Děkuju! ;)

Kalo, to jsme dvě, já taky věřím na osudová setkání! Bez dědy Fialy by to nešlo a Lukáš s Radkou se tam taky objeví. Děkuju!

TaraFaith, nemusíš říkat nic ;) Když dáš na pomyslné váhy Michala a Markuse, je jasný, že zvítězí Markus, ale možná hlavně taky proto, že Michala ještě pořádně neznáš. A kdo ví, co se stane s Markusem, protože osud je někdy nevyzpytatelný! Děkuju! ;)

11)  TaraFaith (06.04.2015 21:59)

Hmm.... Já tak nějak nevím co mám říct. Mě je Markuse strašně moc líto, i když si za to vážně může sám. Bibi rozumím ne, že by mi Michal nějak vadil. Myslím si o něm, že je sympaťák, ale jednička je prostě Markus. Moc se těším na pokračování. Díky.

kala

10)  kala (06.04.2015 19:30)


Věřím na osudová setkání... a nemusí se nutně jednat o lásku.
Děkuju.
Těším se na druhou sérii. Doufám, že děda Fiala a Lukáš ještě budou.

9)  Janicza (06.04.2015 16:56)

Wau! Je škoda, že série končí :( Ale je supr, že plánuješ další! Moc se mi tenhle příběh líbí. Děkuji za hezké počtení

8)  Bedrunka (06.04.2015 15:19)

Vasanti

Moc se testěším na další sérii! Moc jsem si tuhle storku oblíbila a těším se jak se bude příběh i osoby v něm vyvíjet dál!

Děkuji

Vasanti

7)  Vasanti (05.04.2015 22:50)

Tyno! Tebe jsem dlouho "neslyšela" a jsem ráda, že pořád čteš! No skok v čase je nutný, abychom se pohnuly dál a tak nějak se posunuly tam, kam potřebujeme! Těšit se můžeš a stane se za tu dobu docela dost věcí, ale o tom až v dalším pokračování! Díky!

Tyna

6)  Tyna (05.04.2015 22:44)

Taky se musím přidat, bylo to úžasné
Skvěle jsi zakončila první sérii
To si piš, ze se moc těším na druhou sérii:D Skok v čase jo? Co se asi za tu dobu stane? Budeme pekvapene? Jak moc a v dobrém? Začínám se těšit vic a vic:)
Takže šup šup další
Díky za kapitolku

Vasanti

5)  Vasanti (05.04.2015 22:33)

Holky moje zlaté!
Já moc děkuju za Vaši podporu v podobě komentářů, připomínek a popohánění!
Jsem ráda, že se Vám povídka líbila a že jste si ji užily! Líbí se mi jak ten můj příběh prožíváte a máte k němu poznámky a říkáte vlastní názory a pohledy.
Každou kapitolku jsem si užila a psala jsem ji od srdce. Něco z toho všeho, cos e tu odehrálo se mě týká osobně a možná právě proto se tahle povídka stala takovým středobodem-srdcovkou.

Další sérii už píšu a troufám si říct, že možná budete překvapené. Určitě počítejte v příběhu s tím, že poskočíme v čase, takže asi tak 6 měsíců po...

Ještě jednou díky a brzo Vám přidám první dílek II.série!

:D ;)

PS: Alenko, zamilovanost je jen chemická a já to vím...jenže občas, nestává se to s každým, ale občas se zamiluješ a cítíš to jinak...na tom člověku ti záleží i když ho vlastně neznáš a vidíš v něm to nejlepší i když je skutečnost někdy dost odlišná od reality. Já osobně v lidech vidím jen to nejlepší a často se moje představa dost liší a pak je to takovýto BUM! A mě spadnou růžové brýle a koukám jako puk. Po roce by to mezi Bibi a Markusem bylo jiné - možná by se rozešli a možná ne...to už se nedozvíme.

PetraAlexis, dočkáš se už brzy!

Seb, Vychutnej si to spojení na jazyku...Bibi a Michal...možná by to šlo ne? No uvidíš v dalším pokračování!

Muxie, uteklo to rychle? A mě se občas zdálo, že je to nekonečný Čekat to můžete už brzo

Alenka

4)  Alenka (05.04.2015 22:07)

Nemůžu si pomoct - Markus mě hrozně štve. I jeho aktivity i jeho namyšlenost.
A taky mi vadilo to, že se měsíc a půl hrozně milují, a nemůžou bez sebe žít, když se rozejdou kvůli různým přesvědčením. Z chemického hlediska je to vlastně jen pocit zamilovanosti, který po roce vyprchává a nahrazují ho jiné city. Takže třeba by to mezi Bibi a Markusem po roce vztahu vypadalo jinak.
Neboj, a teď to lepší:
Vasanti, v téhle povídce jsi svůj styl psaní posunula na vyšší úroveň, tohle téma a prostředí ti sedlo, takže skvěle se to četlo. Jen tak dál! Moc jsem si tuhle povídku užila. A těším se, co dalšího vymyslíš. Díky.

PS: Doufám, že další série bude brzy! ;)

Muxie

3)  Muxie (05.04.2015 18:53)

Týjovka...konec první části? To to uteklo.;)
A co říct ke kapče? Netuším, prostě bomba. Tahle kapitola byla asi nejemočnější vůbec, proto asi byla tak skvělá; vzbudila dost otázek, co se stane příště. Každopádně se hrozně těšim na pokráčko. Kdy ho asi tak můžeme čekat? :D :)

2)  Seb (05.04.2015 18:46)

Taky mám z další kapitoly radost. Těším se na druhou serii, nejvíc jsem zvědavá, jak to všechno zamýšlíš dál. Pan Fiala asi bude mít pravdu.
A Bibi a Michal?No nevím.
Děkuju za super kapitolu.

PetraAlexis

1)  PetraAlexis (05.04.2015 15:45)

Hurááá, konečně nová kapitolka A Markus... co k tomu dodat Jůů a děda Fiala ten má nejspíš pravdu, celkem děsivé, kdyby se pak objevil u jejích dveří a jak řekl, kde bude ona... Mooc těším na další

1

>