Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://bez-hranic.cz/gallery/hold-hands.jpg

Mám tu pro Vás další střípek! :))

...a jak to pokračovalo?

PS: Drahá Bflmko, už je ti tepleji? :D

PPS: Kdo to prožívá, prosím než kapitolku otevřete, ujistěte se, že ležíte, nebo sedíte, nebo aspoň, že při případném pádu proběhne měkký dopad! :D

Každopádně hezké počteníčko! :))

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Vasanti

10)  Vasanti (18.02.2015 23:10)

Alenko, moc děkuju! Jsem moc ráda, že to pořád čteš, máš k tomu co říct a líbí se ti to. Jo, máš pravdu, nebude to snadný. Rozhodně ne pro Bibi, ale ani pro Marka. Budou muset podstoupit ne jednu zkoušku, aby zjistili, co všechno jsou schopní obětovat pro to, aby mohli být spolu. No uvidíte, jak se s tím popasují. Každopádně zítra by tu měla být další. ;) :)

Alenka

9)  Alenka (18.02.2015 22:06)

To bych řekla, že budou hádky docela brutální, protože ať se Markus vytasí s jakýmkoli vysvětlením, Bibi nebude schopná vidět to ani z poloviny jako on. Jsem zvědavá, Vasanti, s čím ten chlapec později vyrukuje, ale na druhou stranu to raději vědět nechci, protože s tím asi taky nebudu souhlasit... :p
Jinak píšeš parádně, prostě se pořád zlepšuješ! ;)

Vasanti

8)  Vasanti (18.02.2015 22:01)

Tyno, děkuju, jsem ráda, že se ti to líbilo:D No a nebude určitě jediná. Tohle bylo spíš takový polechtání. Příští bude Markusova. :)

Tyna

7)  Tyna (18.02.2015 21:39)

Jupí jej:D opět nádhera
První menší hádka. ..no zajimavé:)
Diky Těšítko na další

Vasanti

6)  Vasanti (18.02.2015 19:09)

Hned na začátek zpráva pro všechny! Děkuju, holky moje!

TaraFaith, bylo to sladší no. Nebude to jenom takový, ale s tím asi počítáš. Nic není jenom růžový ;)

Alexis, taky nevím, co ti došlo To je dobře, že se těšíš! To mě těší! :D :)

Bflmko, to jsem ráda! Hlavně, že jsi tak nějak spokojená No jo, čekáš správně. Uvidíme, jak to ti dva všechno ustojí. Zatím mají oba růžové brýle a hlavně chuť... ale až nastane nějaký problém, kdo ví, jak budou reagovat. Jak to budou zvládat. ;) :)

Bedrunko, uf díky, čekala jsem šifru Mistra Leonarda, ale podstatně jsi mi to ulehčila! Hm, sondovat budeme nadále a to ve více směrech. No to uvidíš. Zatím jsou nadšení a to že si rozumí v sexu ještě vůbec nic neznamená! To nejtěžší je teprve čeká. ;)

Kalo, no já myslím, upřímně, že nejsem ten správný typ na sladké bonbónky, nějak mi to nejde. Myslím, že odpověď známe všechny. Ne, jen sex nestačí Bibi je pevná, i když může být zamilovaná, nikdy neztrácí půdu pod nohama. Nakazit ji čímkoli tak představuje misi, do které se raději nikdo nepustí (alespoň prozatím) Uf, konečně někdo, kdo to napíše "nahlas". Jsem ráda, že máš z Marka rozporuplné pocity. Jeho postava je pro to jako dělaná. Rodinné zázemí mu chybí, však se dozvíš později vše k tomu potřebné aby sis o něm udělala a začala skládat obrázek. Bibi je fajn. Někdy může lézt na nervy, ale je fajn. Hodlá k němu být upřímná ve všech směrech, tak uvidíme, jestli toho bude schopná. No a jsem ráda, že jsi nezapomněla na Michala, protože se bude objevovat častěji a častěji. :)
PS: No, ale pokud by sis to vyloženě přála, nejsem proti ti takovou scénku napsat! :D ;)

Příští kapitolka bude zítra nebo pozítří a bude Markusova!

kala

5)  kala (18.02.2015 18:00)

Tý jo...
Děkuju , že jsi z té povídky neudělala sladký bonbónek. Jsem ráda, že Markus dostal šanci a ještě raději, že si Bibi uvědomuje jejich odlišnost. Jako kvalitní sex je dobrý, ale stačí to? A taky mě trochu udivilo, že mu Bibi tak věří, že jí ničím nenakazí (s jeho apetitem)?
Začínám mít ohledně Marka rozporuplné pocity. Na jedné straně, je tím, čím je, ale na druhé... Vlastně mu chybí i to rodinné zázemí... Začíná mi ho být líto, což by tedy asi nemělo. Líbí se mi, jak je Bibi upřímná. Na otázku: "Máš ráda i mě?" Mu klidně odpoví, že má ráda jeho tělo..." Jsem opravdu zvědavá, jak to bude dál, protože tohle Bibi dlouhodobě určitě stačit nebude a Markus možná ani nebude chápat, co od něho vůbec očekává. Na pořádný pokec v kavárně by nakonec ten Michal nemusel být vůbec špatný...;)
Těším se a děkuju.
PS: Opravdu jsem pořád čekala, kdy skončí jen s tím tričkem na chodbě toho paneláku. A ono nic.

4)  Bedrunka (18.02.2015 13:16)

Tentokrát slovíčka rozdělím:D : slušná sonda do hlubin počínajícího vztahu dvou rozdílných postav a protože nejen sexem živ je člověk a vztah je hlavně o komunikaci jsem hrooozně zvědavá, jak se s tím ti dva popasujou!!!
Krása! Děkuji

3)  bflmpsvz (18.02.2015 13:09)

no jo, zahřívačka už je mi tepleji, neboj jen čekám, kdy se to zvrtne budu se těšit na dlaší

2)  Alexis (18.02.2015 11:26)

Noo, nevím, co mi došlo teď, když mi minule došla slova Úžasné, jen tak dále Je šílené, jak moc vždy chci další kapitolku a myslím, že nejsem sama

1)  TaraFaith (18.02.2015 10:56)

To bylo tak sladký!!!!! Pro tentokrát mi došla slova. Moc díky, nemůžu se dočkat pokračování.

1

>