Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/zoufalstvi.jpg

Paměť je někdy ošemetná věc.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Eleanor

7)  Eleanor (11.04.2013 13:21)

Ali, tak možná ještě jednu kapitolu ti budu radost (teda záleží na tom, jak budu mít chuť se rozepisovat). Díky

Niki, neplakej. Tohle za to nestojí:)

incompertus, promiň.

mayaC, miminko neřešila, protože jeden šok přebíjí druhý. Všechno jí bude postupem času docházet. Znáš to, spoustu lidí prostě první řeší nutné věci v té době, až pak se pořádně hroutí.

Kejt, teď asi záleží na tom, jaký Sebastian opravdu je, co? :D

Niky, pokusím se si sednout ke psaní tentokrát dřív, ale nic neslibuji. Sice mám dopsanou diplomku, ale teď ji celou musím projít a opravit tam nesrovnalosti a paka napsat úvod a závěr...do toho dělat do práce. No, mám to ale blázinec :) Ale kdybych nežila tenhle šílený život, nemám takové nápady na psaní:)

Niky

6)  Niky (11.04.2013 08:10)

Achjoo, mně je z toho tak strašně moc smutno. Myslela jsem si, že přijde o dítě, ale že si nebude Brian nic pamatovat, tak to je rána :'-( Sebastian musí být určitě rád, že se Maddie tak trochu zbavil.. A doufám, že se Brian dozví, že s ní čekal dítě. A jsem zvědavá, jestli si nakonec vzpomene... upřímně doufám, že nakonec ano, ale netroufám si tvrdit, co máš pro nás nachystané. Jdu se zkusit trochu uklidnit... :(
Úžasné, moc se těším na pokračování

5)  Kejt (10.04.2013 21:32)

Ach bože, tak to je šok, opravdu šok, netušila jsem, že se na nás chystá taková pohroma. Na druhou stranu to je na Brianovi, on bude muset udělat ten další krok. Že to Sebastian zkomplikuje, to je jasné. Uff.

4)  mayaC (10.04.2013 20:54)

Přiznám se, že jsem něco takového čekala, ale doufala jsem že se mýlím. Je mi Maddie hrozně líto,ale přijde mi, že moc neřešila to miminko. Myslím, že až Brian zjistí, že mi to tajili bude zuřit. Rychle další je to super...

incompertus

3)  incompertus (10.04.2013 20:40)

:'-( :'-( :'-(

2)  Niki (10.04.2013 19:45)

:////////
Budu plakat :///
Ale strašně moc se těším na další kapitolu :)))

Ali

1)  Ali (10.04.2013 19:22)

Neee ! On si to nepamatuje ! :/ Chudák holka ! Prijit o dite a jeste o lasku nekoho kdo ji miloval... Ale jinak perfektni, vis, ze ja si na ty ne uplne happy chvilky potrpim ! Skvely ! Uzasne napsany ! Diky !

1

>