Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/I-Really-Really-Like-You.jpg

Upíří fanda

Moc vám děkuji za komentáře, jsem z nich nadšená. A díky i tobě, Cam! <3

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

Twilly

24)  Twilly (02.07.2014 00:08)

Macku, co to máš za avatárka! Mateš mě, prďko!

Tak, a průser. Teď mám chuť na Colu a popcorn

Hele, Flo, ty tomu ubohým Smívku nedáš pokoj, co? Uvedomuješ si, že bez něj by nebylo tohodle serveru a když už jsme u těch Odstínech, task věz, že vlastně ani ty by v Čechách nebyly, páč by naše Bye Odstíny nepřeložila, že ano ?

V každémm případě, moóc dobrá práce, beruško

Ps:jedním očkem jsem ķoukla mezi komenty. Tak špatný pocit, co? Mno, v každém případě, jde o to, jak moc si kdo cení svého soukromí, takže říkám, vzhůru do špatného pocitu.

Chocolatin

23)  Chocolatin (11.05.2014 11:46)

Kdyby mě kluk vzal na Rychle a zběsile, tak bych s ním už na druhé rande nešla. Čím že si tu Ester tak získal??? Jsem zvědavá, jak bude Esťa reagovat na jeho videa. No a ta PUSA!! S piercingem!! No mě by kleplo!! Ti dva tvoří takovou zááájímavou dvojičku. :D Díky!! Chtěla jsem tuhle povídku dočíst už dlouho, ale nějak jsem se k tomu nedostala. pig

22)  Tammy (16.03.2014 18:39)

Máme s Ester stejné myšlenky - ten piercing mi nedá spát

Niky

21)  Niky (23.02.2014 21:08)

Jeeej, to bylo skvělé! To jsem si zaáchala Pořád jsem čekala, co z toho vyleze, a nakonec Rychle a zběsile... 17. No konec
S tím vlogováním mám úplně stejný pocit jako Ada Ale stejně nechápu, že si Ester ještě nějaká jeho videa nepustila. Jsem zvědavá, kdy se k tomu konečně odhodlá. Super počteníčko!

Florence

20)  Florence (22.02.2014 11:57)

Fifii, no, myslím, že Ester ještě plně nedošlo, co myslel tím, že točí o svém životě nebo jí prostě nedošlo, že mohl točit i o ní. Moc ti děkuji!

Caroline, je, že jo? No, jo musela jsem si po Mozaice a ostatně i Zradě, která je tady docela těžká, nějak odpočinout a hlavně jsem chtěla zkusit i něco jiného . Moc ti děkuji za tu pochvalu Já si taky myslím, že vlogování je docela dobrá práce, když to člověk umí, navíc se s tím většinou druží další práce. Díky ti!

PrincessCaroline

19)  PrincessCaroline (22.02.2014 10:36)

Jéééžiš, to je taaak oddychové

Ale nie, Andy je super, zlatý chlapec:) Celkovo sa mi to páči je to taká príjemná a veľmi zábavná oddychovka, už sa nemôžem dočkať ďalšieho dielu. Flo, klobúk dole. Je jedno aký žáner píšeš, píšeš úžo žúžo

A z vlogovania sa dá sakramensky dobre žiť. Mám známeho, ktorý je dosť známy, hlavne u deciek A zarába nehorázne peniažky na svojich videách.

18)  Fifii (21.02.2014 17:42)

Jejich rande bylo tak milý ikdyž já bych se bála, že bude psát/točit videa i o mě a to by se mi teda vůbec nelíbilo. Ale to k Ondrovi asi patří, tak snad se s tím Ester smíří.
PS: též jsem si musela vygooglovat co je to vlog

Florence

17)  Florence (20.02.2014 18:17)

No, já sleduju pár vlogů na Youtube, proto to vím. A jestli se tím dá živit, no asi jen tím ne. Ale Ondra - Andy se díky tomu stal docela slavný, takže má možnost dělat i jiné věci, organizovat se v různých projektech, možná moderovat nebo tak něco. A taky má nějaké peníze v prodávání triček :D
Moc ti děkuji, Danje!

16)  danje (20.02.2014 14:59)

Tak jo. Víš, že ode dneška jsem obohacena o jedno slovo, které jsem v životě neslyšela ani nečetla? Asi budu za analfabeta, trapku a pod. I když absolutně ne, to bych tady nebyla. Ale soc. sítě a podobné nepěstuji. Youtube mám na písničky a trailery ke stmívání. Tak trochu jako Estí.V hoooodně starším provedení.
Áááá dostáváme se k jádru věci: MUSELA JSEM SI VYGOOGLOVAT, CO TO JE VLOG!! Poprvé jsem si myslela, že jsi se přepsala.:)/ Blog to bych věděla, co je. /
Z toho se dá žít? (z vlogování?)
No, to už stačilo!
Takže:

Florence

15)  Florence (20.02.2014 10:12)

Já myslím, že vy už všichni ze mě máte špatný pocit preventivně, ne? :D . Uvidíme, jestli je tenhle oprávněný nebo ne ;) Moc ti děkuji, Nossko!

Nosska

14)  Nosska (19.02.2014 22:46)

Oblast 51 proč mám pocit, že jde nějakým způsobem o Ester? A proč mám si jsem čím dál víc jistá, že jí to pěkně naštve...
Nějak to chlapci nevyšlo :D prej než skončí rande, tak bude mít Esterí založenej účet na modrobílém zlu a ono nic...

Florence

13)  Florence (19.02.2014 21:25)

Bosi, to máš pravdu, nemůže, ne pokud chce jíst :D. Tvůj popis hepáče je skvělý, jen nevím, jestli by Ester byla z pěti dětí tak nadšená jako ty . Díky ti!

Maggie, jo? To jsem moc ráda! Díky!

Maggie

12)  Maggie (19.02.2014 19:19)

Sladoučké super rande! :) Tuhle kapitolku jsem si pekně užila.

Bosorka

11)  Bosorka (19.02.2014 18:07)

Tak to bylo dokonalé rande (teda až na ty podpisůchtivé fanynky :p ). Ale on z toho žije, těžko se jim může bránit...
Pokud to takhle půjde až k tomu HE (velký dům s cukrárnou, pět dětí a dokonalé nepadající internetové připojení) budu spokojená. Ale jsem jak Nick Carter - "Vždy ve střehu!" ;)

Florence

10)  Florence (19.02.2014 17:44)

Vandi, ale to se nepočítá! Ty už máš špatný pocit pokaždé! Mělas ho i u Zámků se Ceesayem :D. A jasně, že budou mít druhé rande, ale na Stmívání ji nevezme, nicméně i tak se budou na něco koukat . Moc ti děkuji!

Ali, a já už jsem asi vyčerpala zase limit sladkého na tuhle povídku :D. Já ti děkuji!

Adi, já nevím, mě to přijde nekonečný. Já viděla první dva díly a úplně mi to stačilo. Kulich, co? Sice s tím asi nevypadal dvakrát nejlíp, ale Ester už je stejně pod jeho kouzlem, takže to Ondra nemusí řešit. Andy a jeho vlogování, co? Mno... to ještě uvidíme Díky ti!

Btw, přístě se setkáte s Džusíkem! Jsem moc zvědavá, co mi na něj řeknete

Ada

9)  Ada (19.02.2014 17:28)

Tak to bylo super sladký! Fakt se mi to děsně líbilo. Andy se vytáhnul ;) Rychle a zběsile 17 mě dostalo Vím, že to vypadá, že to budou natáčet do nekonečna, ale řekla bych, že tenhle díl bude už poslední. A já bych na to do kina klidně šla, ty filmy mě baví Andy získal další plusový body tím kulichem Je vidět, že má Ester fakt rád, tak ji nechce hned na prvním rande stavět do takové divné pozice a radši si schová vlasy Pusa!!! Jéééj Moc se těším na další kapitolu... A taky mě děsí to Andyho vlogování. On bude určitě o Ester mluvit, ona to zjistí, a pohádají se, že jo?

Ali

8)  Ali (19.02.2014 17:12)

Aah, limit sladkýho na dnešek vyčerpanej, ale prostě aah. :D Ta holka se mi líbí čím dál víc a s Andym se člověk fakt nenudí! :D Pan celebrita a slečna florentýnka... Díky Flo!

Vanda

7)  Vanda (19.02.2014 15:20)

Super kapitola! Určo musia mať druhé rande... Takže Twilight, hej? :D Teším sa na ďalšiu, len ma tak napadá... Keď Andy robil také tie videá, nerobí teraz nejaké z Ester? Dosť ma to znepokojuje... Taký zlý pocit :D No nič, no :D

Florence

6)  Florence (19.02.2014 11:44)

A trochu sladké, nemyslíš, Kejt? Myslím, že tohle je asi zatím to nejsladší, co jsem napsala. Ale ona si to Ester zaslouží ;)
Díky ti!

5)  Kejt (19.02.2014 11:39)

Ježiš já si to dnes tak užila:)))) jen asi nejsem tak tolerantní, Rychle a zběsile bych frflala taky. FLo, jsi skvělá, bylo to vtipné, svižné, parádní. A ten krásně popsanej polibek

1 2   »

>