Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/I-Really-Really-Like-You.jpg

Ahoj, já jsem Ester

Moc děkuji Cam!

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

«   1 2

Lynn223

11)  Lynn223 (02.02.2014 19:52)

Zatím super! :) Esťa mi přijde jako fajn holka, Melí jako pěkný číslo a Máca mi tou svou trhlostí hrozně připomíná kámoše mýho táty Ácu. :D Její rodiče jsou fakt vypečený, hodit patnáctiletou holku na internát a odjet si na Havaj, to fakt nepochopím. Jenom se chci zeptat, kapitoly budou přibývat tak růžně nebo v nějakých pravidelných intervalech? :)

Fanny

10)  Fanny (02.02.2014 14:56)

Byla jsem na houpačce opravdu dlouho. I když si mě Melí obmotala kolem prstu neuvěřitelně rychle, ani ona mě nepřesvědčila okamžitě. Rodiče? Ty jsou u mě v mínusu. Vážně se odstěhovali na Havaj???
Ale Esťa s bráchou, jak vychovávají malou Melí... Esťa s gymplem a VŠE jako servírka? Brácha jako svobodný a tak trochu nezodpovědný otec?
Dobře jsem jasná. Jsem neuvěřitelně zvědavá, jak to bude dál.

Florence

9)  Florence (02.02.2014 14:26)

Chocolatin, to ona fajn je. Možná trochu švihlá z toho všeho, co jí ještě s námi čeká, ale fajn jo :D. Melí bude ještě perlit, ale slibuji, že si oči nikdy nevypíchne . Díky moc!
Ali, tak to jsem moc ráda! Přiznávám, že já jsem s pravidelností taky víc spokojená. No, možná bude lajkovat někdo jiný, než ona. Třeba celý národ! (nebo možná jen ti, co znají Andyho :D ) Díky ti!

Florence

8)  Florence (02.02.2014 14:21)

Kejt, možná tu možnost Esťa měla, ale myslím, že ona není ten typ, co by jen tak dokázal tady všechno opustit a začít život někde jinde, znovu. A Ester se o Melču stará se svým bráchou tak nějak společně. Ona si ji k sobě vezme po práci domů a tak si jí pak navečer vyzvedává Máca, který se o ní stará večer a pak ráno a ráno ji i odvádí do školky... trochu jako kdyby měli střídavou péči. No, není to ideální, ale alespoň se Máca neodstěhoval na Havaj, co? :D Moc ti děkuji!

Ado, no, rodiče se asi docela zachovali sobecky, co? Kdyby alespoň měli jiný důvod, než že je to tady už nebavilo. Každopádně Ester má Mácu a s tím je spokojená ;).
Přezdívky :D. Pravda, v těch já se docela vyžívám. Ale zase na druhou stranu oni lidi často docela komolí i moje jméno, takže mě to ani nepřijde. Když mi pak někdo řekne "Sáro" přemýšlím, co jsem udělala tak neodpustitelného, že mě daný člověk nemá rád :D
Melí, to je Amálka, Amelie, abych byla přesnější
Já už se taky těším, co mi na Andyho řeknete! Moc díky!

Maggie, no jo, zrovna dobrý důvod k tomu neměli, pravda. Ale zase na druhou stranu, myslím, že Estarí to hodně pomohlo vyspět a taky jí to připravit psychicky na Melí. Kdyby se o sebe nemusela od 15 starat sama, možná by pak nedokázala s Mácou postarat o tu malou. Takže v něčem to asi dobré je...
Je pravda, že ty správňácký typy, co dělají ty vždycky správné věci, ani já obvykle nemusím. Takovej Máca, ten je možná o něco víc lidský, ne?
Další bude ve středu. Moc ti děkuji!

Vandi, jop, to na konci, to je Andy :D. A jestli ho Esterí pozná, to se nech překvapit (i když asi moc překvapená nebudeš :D). Moc ti děkuji!

Nossko, jeden lepší, než druhej, co? :D Myslím, že Máca je ten typ, co se i v šedesáti bude chovat, jako by mu bylo dvacet. Moc ti děkuji!

Ali

7)  Ali (02.02.2014 14:13)

Fajn, pozornost vydržela a jsem odhodlaná číst dál a dál. Jsem ráda, že máš v plánu přidávat kapitolky pravidelně. Těším se, co pro Esí plánuješ. ;) Btw, Es a nemá internet? Jakpak bude asi lajkovat, huh? Díky za kapitolku!

Chocolatin

6)  Chocolatin (02.02.2014 14:04)

Ester vypadá na fajn holku, Melí je roztomilá s tím svým "šmikšmik". A Máca jako svobodný rodič... Jsem zvědavá, jak bude pokračovat rozhovor Ester s tajemným... Andym?

Nosska

5)  Nosska (02.02.2014 13:10)

Povedená rodinka, jen co je pravda:D
Je vidět, že Máca jen tak neztaťuldovatí Jsem moc zvědavá, jestli se jeho drahá polovička někdy objeví...

Vanda

4)  Vanda (02.02.2014 13:02)

Zatiaľ je to super!!! Mel a Máca sú zlatíčka! :D :D :D A ten koniec... To je Andy, že? Sa stavím, že ho Esťa nepozná :D :D :D Teším sa na ďalšiu!

Maggie

3)  Maggie (02.02.2014 13:00)

I mě se to moc líbí Nechápu rodiče Ester. Jak se mohli odstěhovat na Havaj, když ještě nebyla plnoletá? Vždyť by se o ni měli starat a ne ji opustit. Vážně nepochopitelné. Jde vidět, že jim na Ester vůbec nezáleželo a nejspíš asi ani nezáleží.
Jak psala Ada Matěj je fak idiot:D, ale i já si vždy takové typy oblíbím. Nevím čím to je. Asi tím, že jsou daleko zajímavější. :D
Je tak dál, už se nemůžu dočkat dalšího dílku, tak doufám, že bude co nejdříve

Ada

2)  Ada (02.02.2014 12:25)

Moc se mi to líbí. Vážně jo. Ester mi je líto, že má takovou povedenou rodinu. Kdyby se jí rodiče odstěhovali na Havaj v jejích osmnácti, tak neřeknu ani popel, ale oni ji opustili ještě jako teenagera? :/ No, rozhodně na mě dojem neudělali. Každopádně Matěj je fajn Takový nezodpovědný idiot, ale já si takovéhle typy vždycky hned oblíbím
Máš hodně oblíbené přezdívky, co? Všimla jsem si toho už u Zámků, ale tady jich je tedy požehnaně Esťa, Julka, Máca, Melí, Tami :D Osobně přezdívky moc nemusím, tak snad ti nebude vadit, že jim budu říkat Ester a Matěj. Nejprve jsem si myslela, že Máca znamená Marek, tak jsem ráda, že jsi mě hned vyvedla z omylu, ale stále se ztrácím v tom, které jméno znamená Melí Markéta? Maruška? Vůbec netuším
Hádám, že ten hlas, co se za ní na konci kapitoly ozval, bude ten Andy, že? Děsně se na něj těším

1)  Kejt (02.02.2014 11:49)

To je opravdu vypečená familie:-) co takhle vzít dítě s sebou na Havaj? nic? no dobře. Jen jsem úplně nepochopila, Ester se u svou neteř stará denně nebo jen občas? je to napsané spíš tak, že ten, kdo dochází je tatínek. Flo, líbí se mi to, máš poutavej styl psaní, díky a těším se na pokračování.

«   1 2

>