Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/I-Really-Really-Like-You.jpg

A je tu epilog...

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

Twilly

31)  Twilly (05.07.2014 15:28)

Jo, žiju, beruško, i když život je někdy víc než pes. Byly nějaké trable v rodině, takže nebyla chuť k ničemu, ale stabilizovalo se vše alespoň do stavu, kdy jsem nejen ochotná, ale taky schopná se opět věnovat čtení/psaní. Žel, jde to ztuha a všechno jsem zmeškala, takže momentálně doháním . A na rozběh jsi byla naprosto úžasná...

Florence

30)  Florence (05.07.2014 11:28)

Jééém, Twi, zlato, co ty tady? Ty ještě žiješ? :D
Jsem moc ráda, že ses mi k Lajku vrátila, přelouskala jsem všechny tvoje komentáře, zase si vzpomněla na Lajk, usmívala jsem se nad tvou věčnou a stálou a jistou kritikou přítomnýho času a celkově byla moc ráda, že ses zase ozvala!
Já jsem si psaní Lajku užila.... bylo to něco jinýho, než mé klasické já, to úplně směle přiznávám, ale nakonec to vůbec nebylo špatný. I když víc v mé povaze by asi bylo to utnout, když uvidí ta videa a nechat otevřený konec nebo něco takovýho
Moc díky, holka

Twilly

29)  Twilly (04.07.2014 12:21)

Čéče, co jsem ti napsala, vypadá jako čistokrevná kritika, což SAMOZŘEJMĚ není. Ty víš, jak jsem z tvého stylu odvařená,takže u tebe už snad normální kritiku nebudu umnět požít,snad ani v sebeobraně. Jen jsem hin z toho hepáče....

Twilly

28)  Twilly (02.07.2014 17:37)

Ok, dostalas mě. Není to špatný, to jako vůbec ne, ale uznej, že to ani nejsi tak úplně ty. Přesto to bylo svěží a lehké a dovolím si tvrdit, že by to víc než sneslo papír. Přesto.... Beruško, když mě máš alespoň trošku ráda, dej vale přítomnému času....damn, je to prostě moc.


Florence

27)  Florence (15.05.2014 13:30)

Calad, tak to jsem moc ráda, že se ti Lajk líbil! Čoveče, myslím, že kdybys fakt měla zájem, tak bych ty recepty i našla. Vím, že domácí musli tyčinky a citrónový koláč jsem i sama doma zkoušet dělala... ale Esterí to asi dopadlo líp, no Moc ti děkuji!

Calad

26)  Calad (14.05.2014 15:56)

Zacala jsem to cist pred tremi dny a nelituju, nasmala jsem se i utrela slzy. Jen mam porad chut na brownies, citronovy kolac nebo cheesecake. Nemas nekde recepty pouzite v celem pribehu? :D
A chvalim krasny a zajimavy pribeh a heppyend, moc se ti to povedlo! Uz se tesim na dalsi pribeh!

Florence

25)  Florence (26.04.2014 17:43)

Tammy, odspustila? :D A co kdybych vás nakonec stejně uplatila a vy byste se pak dočkali nějakého pořádně šťavnatého rozchodu? Nebo by Andyho přejela tramvaj a někdo to natočil a pak dal na youtube? Podle mě tohle byl dostatečně hepáčový happyend. Sladčeji to už ani nejde, u mě teda rozhodně ne :D Moc ti děkuji!

Pilly, bála? Ale já nekoušu! :D Nicméně jsem moc ráda, žes ten strach překousla a vůbec se odhodlala Lajk zkusit. A jsem opravdu nadšená z toho, že se ti i tahle povídka tolik líbila! Já si na postavách docela dost zakládám, někdy myslím, že je lepší, když jsou postavy pořádně propracovaná, než zápletka, takže tahle tvoje poklona o mých postavách je pro mě úplná med.
Děkuji ti moc!

Pilly

24)  Pilly (26.04.2014 13:42)

Musím priznať, že keď som túto poviedku otvorila, trochu som sa toho bála. Potom som ale prečítala 1. kapitolu a zistila, že sa mi to páči - akože moc moc páči :D to bolo včera. A dnes môžem bez akýchkoľvek výčitiek prehlásiť, sa definitívne zaradila medzi moje najobľúbenejšie príbehu vôbec
pretože to bolo skvelé, nenútené a vtipné a sladké a proste super všetko mi to prišlo také reálne a to je na nezaplatenie. Musím povedať, že za celý ten čas, čo viem čítať, som sa dostala len k dvom príbehom, kde som charakterom postáv nemala čo vytknúť.Prvýkrát pri jednej nemenovanej knihe, druhý raz pri tejto poviedke. Chovanie Andyho a Ester mi vždy pripadalo logické a pochopiteľné, aj keď niekedy ( hlavne Andy :D ) jednali impulzívne a vyplašene, bolo to tak proste správne. Ich dvoch som si samozrejme zamilovala hneď , Mácova výchova bola vážne niečo Melí bola zlatíčko a byť na Esterinom mieste, tiež by som sa Tami trochu bála ale aspoň sa oni dve navzájom dopĺňali.
Tlieskam, vážne :D

23)  Tammy (07.04.2014 21:39)

Tak a epilog, nechápu kde se tu vzal, přišel nějak moc brzy:p
Do tebe jsem snad vždy vkládala pořádnou dávku důvěry, že napíšeš happy end bylo jasný, co by si ty nemohla napsat?
Ale páni!!! Takový slaďák? Je tam všechno, co jsem si snad všechny přály - náznak together forever všech ( i zvířátek očividně:D ) . Dokázala si to!! Ulaláááá!! (Bylo by ale lepší, kdyby si se epilogu bála, nechtěla ho napsat, podplácela nás dalšími kapitoly. Věř mi - já bych ti hned odpustila )
Bude mi to všechno chybět:'-( :'-(

Florence

22)  Florence (04.04.2014 20:56)

Maggie, moc děkuji! Když budeš mít na moje povídky čas i dál, moc ráda tě tu uvidím! :D

Ann, jak pořádnej? Ty předtím taky byly pořádný A jaký hezký... Ještě víc jak Zámky? Fakt jo? To jsi asi první, kdo tohle napsal :D. Určitě další uvidíš, sedmého začne vycházet Síla přátelství - má další HP povídka.
I když teda musím říct, že povídku na téma Lucius adoptuje Harryho se psát rozhodně nechystám. Tohle mě ani moc neláká. Lucius u mě pořád bude pořádný bad guy
Děkuji ti!

21)  ann (04.04.2014 15:52)

Úžasný Flo!!
Konečně pořádnej hepáč. Vážně se ti to moc a moc povedlo
Bylo perfektní, že Andy nepřestal s točením...ta scéna, kdy montují skříň je opravdu perfektní
Vážně jsem si je zamilovala. Určitě ještě víc než Zámky :)
I když na mozaiku to u mě prostě nemá....ale pravda asi je, že tyhle dvě povídky nemůžeme srovnávat, každá je úplně o nečem jiném.
Doufám, že brzy od tebe uvidíme další povídečku
Nebyla bych proti, kdyby to bylo neco z HP. Docela mě láká představa v tvém podání, na téma kdy Lucius Maylfoy adoptuje Harryho....ale nechci ti nic vnucovat to jen, že každá tvoje povídka je perfektní a tohle téma by si něco perfektního zasloužilo
takže, brzy něco dalšího prosím

Maggie

20)  Maggie (02.04.2014 17:27)

Tak konečně i já jsem se dostla nakonec. :) Bohužel jsem neměla vůbec čas a tak komentuji až teď :)
Povídka byla úžasná až do konce a já určitě budu číst i další tvoje povídky, jen co zbude trošku času :)
Skvělé a jsme ráda za Happy end

Florence

19)  Florence (01.04.2014 22:25)

Niky, jen ať si to užije! To ona Esterí do toho bláznivého zvěřince uvrtala... ale možná dobře pro Ester, Tami je teď její skvělá kámoška, možná i lepší jak Julka.
Děkuji, děkuji ti moc! Jsem nadšená z toho, že se ti povídka líbila. Já jsem si psaní těhle postav moc užila.
A bylo! Napsat hepáč bylo hrozně těžký... i když pravda, když jsem si plánovala tuhle povídku, první, co jsem vymyslela byl ten sladký konec, abyste byli spokojení. Ale... ne, teď se zase hezky na nějaký čas vrátím k tomu, co je mi přirozenější!
Ještě jednou moc děkuji!

KJ, čoveče, u mě jsou Zámky taky výš. Nevím proč, ale tyhle povídky ve své hlavě pořád hrozně srovnávám a Zámky i u mě vychází líp :D A jop, ten fotograf, to byl můj Ben z Humans
Moc děkuji!

Tethys, neuočekávalas nic jiného? No, já nevím, ale Síla to bude pořádné angst Porovnání Zámky vs Lajk chápu, já to mám taky nějak tak. Zámky jsem si asi i víc užila jejich psaní, ale za to asi mohla ta angličtina... proto se taky moc těším na Humans, kde se zase vrátím k česko anglickému konceptu. Síla půjde ven od sedmého a Humans... plánuju v květnu, ale uvidíme, jak půjde Síla.
Moc ti děkuji, holka!

Lynn, jooooo, to už je definitivní konec. Zamilovala? No, to je skvělé! Věř mi, nic autor neslyší raději!
Ondra a Máca jsou fakt ztřeštění, na to jsi kápla. Já jsem si psaní jejich postav moc užila. A taky jsem si užila, jak z nich Esterí šílela. Chudinka, čtyři šílence (počítám k nim i Tami a Jupíka), zvěřinec a jedno dítě, to si nezasloužila :D
U Zrady, to byl hepáč jako poleno, ale... když si člověk vzpomene na všechny ty okolnosti, které museli prožít než se k němu dohrabali... Ve Zradě si ten konec tvrdě vydřeli, možná proto ti přijde šťastnější.
Moc díky!

Lynn223

18)  Lynn223 (01.04.2014 21:19)

Neeeeeeeeeeeee! To už fakt jako definitivní konec?? :'-( Já nechci, všechny jsem si je hrozně moc zamilovala. Fňuk. :'-(
Dobře, konec mého hysterického projevu. :p
Chci ti říct, Flo, že jsem si tuhle povídku děsně moc oblíbila a budu jí z hlavy dostávat ještě hodně dlouhou dobu. Nejvíc mi asi budou chybět Andy/Ondra a Máca, tyhle dva ztřeštěnce jsem si fakt zamilovala a dostali se mi pod kůži. ;)
Ale jak tvrdíš, že tohle byl tvůj nejšťastnější hepáč, tak si myslím, že se mýlíš, podle mě to byl nejšťastnější konec u Zrady, jako já nevím, ale prostě mi to tak přijde. ;)
Mno, tak já se loučím a zase uvidíme u Síly a doufám, že ti bude co nejdříve.

17)  Vanny (01.04.2014 20:33)

Dokonalost, samozřejmě jako vždy Flo.
Chvilkama jsem sice měla cukrovku, ale to se s těmi nejlepšími příběhy stává. :D

Tethys

16)  Tethys (01.04.2014 18:47)

Díky nedostatku času jsem nestihla okomentovat patnáctku, takže se předem omlouvám a jen poznamenám, že to byla skvělá kapitola, při které jsem se vážně zasmála.
A teď k Epilogu... Co bych ale měla říct, Flo? Vše již bylo řečeno a mně tedy nezbývá zopakovat to, co ostatní. Super-bomba-bezva-cool ( ) vtipná povídka, ale popravdě jsem od tebe neočekávala ani nic jiného. Ten konec mě ale mírně překvapil, chci říct, jak Ester točila Ondru, jak skládá nábytek z IKEA. Přiznávám, Zámky jsou o trošku výš, než Lajk, ale to bude asi mou zálibou ve vážnějších tématech. Těším se na Sílu, těším se na HoP (kdy mimochodem začneš vydávat?) a vím, že budou stejně tak super, jako tvá minulá tvorba.
Díky!

15)  KalamityJane (01.04.2014 16:27)

Parádní epilog! Moc jsem si ho užila, stejně jako celý příběh, i když Zámky mám asi o stupínek výš(ale ještě pořád jsem je nedočetla, tak to ber s rezervou :D)
Děkuju za krásné chvíle odreagování, takových není nikdy dost. A co ten fotograf na konci? Čuchám v tom HoP, na které se hrozně těším. Múzy s tebou! :-)

Niky

14)  Niky (01.04.2014 15:54)

Přiznám se, že na Julku jsem jaksi zapomněla. Ale je vážně fajn, že ses k ní v epilogu vrátila Chudák holka vůbec netuší, s kým to bude vlastně bydlet Ale ať si taky něco užije, že jo?
Je mi z toho trochu smutno, že už je konec. Zase jsem si povídku tak zamilovala, že se mi ji nechce opouštět. Ondra, Ester, Tami, Máca, Melí a nakonec i Jupík (jo, i on!), ti všichni mi budou chybět. Povídka byla úžasná, výborná, no prostě od tebe Moc jsem se u ní bavila a užívala si každou kapitolku. A ještě k tomu tu byl opravdovej hepáč! No vidíš, nebylo to přece až tak těžké, ne?
Už se moc těším na novou povídku! I když tam už asi žádnej hepáč nebude, co?
Díky moc!!

Florence

13)  Florence (31.03.2014 21:17)

Danje,

Adi, nerozmyslela jsem si to. Jak jsem to slíbila, tak jsem to taky měla v plánu dodržet Ale nevím teda jestli se k takovým sladkým hepáčím zase někdy vrátím :D Já když jsem přemýšlela, jak si s epilogem pohrát, tak mě napadla zase Julka... Děkuji ti!

Lůco, ten epilog moc dlouhý nebyl, pravda ;). Moc ti děkuji!

Ali, no, možná to letadlo ještě někdy někde použiju.

Kejt, no, ona tam zase ta holka moc často nebyla, ale máš pravdu, s Tami si teda zaslouží žít... taková odplata :D Já myslím, že Ondra a Andy jsou trochu každý někdo jiný. Zatímco Ondra je jenom Esterí, tak o Andyho se už dělí.
Oblast 51? S tím jsem si tak trochu pohrála... Oblast 51 v USA je taková záhada, stejně jako Hvězda byla. Tak takhle jsem to pojala :D
Jestli bude mít Síla jiný průběh? No... ehmm... Síla hlavně bude psána trochu jinak než Mozaika nebo Zrada. Jsem zvědavá, co mi na to řeknete.
Moc ti děkuji, Kejt. Fakt, opravdu moc

12)  Kejt (31.03.2014 20:16)

Flo, to bylo úžasný, na Julku jsem už zapomněla:--) a líbí se mi, že dostane svůj díl, bude bydlet s úžasnou a pohodovou Tami včetně ZOO. To přece zvládne, s Tami vyjde každý... Ester se teda dost odvázala, natáčet Ondru. Líbí se mi jak rozlišuje mezi Ondrou a Andym. Už několik kapitol se chci zmínit, Oblast 51, to se jmenuje jen tak a nebo to má čistě náhodou něco společného s Oblastí 51 v USA? jen taková inspirace názvem a nebo ses trefila? Děkuju za krásný příběh. Pravda i já ze začátku byla zaskočená všema přezdívkama, kterýma se to jen hemžilo, ale reagovala si bleskem na naše připomínky a pak už to byla jízda jako vždy. Těším se tedy na Sílu, mám radost, že Draco s Mione budou mít další příběh. Trochu doufám v lepší průběh než měla Mozaika a Zrada, čím vším si oni prošli? A tak znovu děkuju za "happyend", který si jim nakonec dopřála, byl těžce vykoupený. Jsem zvědavá na Human. Kam na ty nápady chodíš? Navíc mi nesmírně rozšiřuješ obzory. Děkuju a smekám, ty jsi opravdu spisovatelka, věřím, že časem si většinu tvých autorských povídek koupíme v tištěné podobě. Díky a smekám.

1 2   »

>