Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

http://bez-hranic.cz/gallery/Ilja.jpg

Pokráčko!

Hezké počteníčko! :)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Vasanti

10)  Vasanti (21.06.2016 12:13)

Alenko, to je na tobě, nicméně tahle povídka je už dopsaná a já ji jenom postupně posílám své korektorce.;)

Alenka

9)  Alenka (20.06.2016 22:39)

Vím, že to bude znít negativně každým coulem... Ráda bych si to přečetla, ale asi až to dopíšeš. U tvých předchozích povídek jen matně tuším o čem byly. Promiň.

Vasanti

8)  Vasanti (18.06.2016 10:25)

Bflmko, jsi chytrá žena. Víš jak to chodí.

Phobos, skoro se až tetelím blahem z tvého komentáře. Jsem opravdu ráda, že to vnímáš takhle a děkuju! Vím, že tu letí takový ty krásný, občas snový, ale citlivý příběhy s dobrým koncem a je mi jasný, že tahle povídka se asi pro absenci těchto záležitostí hvězdou nestane. Ale on to stejně není ani můj záměr. Píšu takový příběhy proto, protože do nich můžu vkládat právě tu zmíněnou realitu a taky velkej kus sebe. Nic není jenom černobílý. Ještě jednou děkuju!

Phobos

7)  Phobos (18.06.2016 10:05)

To se čte samo. Na příběhu se mi líbí, že tam nejsou jen čistě kladné, nebo záporné postavy, na každém je kousek stínu. Díky tomu to působí reálně a o to víc mě to vtahuje do děje. Bez ohledu na to, jestli to skončí, dobře, nebo špatně se mi to chce číst dál. Obvykle, když něco čtu a vím, že to dopadne špatně, tak toho nechám, ale tohle není ten případ. V obou variantách konce to jistě bude stát za to vydržet až do závěru.
To, že je na BH zas něco méně pohádkového je docela příjemné osvěžení.
Těším se na další díl.

6)  bflmpsvz (17.06.2016 22:41)

Bych ho nakopala Jedný ničí život, druhou si určitě hýčká

Vasanti

5)  Vasanti (17.06.2016 20:51)

Já ti rozumím. Robert je prostě megahajajánek. Jsou i tací, kterým to doma neprojde a z manželky a milenky se stanou kamarádky. A nebo se rozhodnou, že budou fungovat ve trojce. Ale můžu tě uklidnit nebo zneklidnit (jak se to vezme) že tady se ani jedno z toho nestane. :D Děkuju, Bflmko! ;)

4)  bflmpsvz (17.06.2016 19:49)

No, tak Robert je megahaj...hajaja:))) nebudu sprostá, neb si hraji na slušnou matku:D :D Jo, přesně tyhle kecy a sliby, kterým ženské věří a které se nikdy nevyplní. Nejhorší na tom je, že když se to dohmátne manželka, tak to řeší s milenkou, místo aby se obě spojili a frajera nakopaly nejsem toho názoru, že všichni chlapi jsou zmetci, ale někteří fakt jo a většinou jim to doma projde, i když se to provalí (tím nechci říct, že všechny ženy jsou svaté:))) Budu se těšit na další kapču!!!

Vasanti

3)  Vasanti (17.06.2016 13:36)

ScRiBbLe, jsem ráda, že se ti kapitola líbila. Další už je na korekci, tak až se mi vrátí, hodím jí sem. Děkuju.

Purnima, ano, přesně tak, z určitýho úhlu pohledu jsi ji popsala dokonale. Všechny tvoje otázky postupně zodpoví následující kapitolky. Jsem ráda, že se ti příběh líbí. Děkuju!

2)  Purnima (17.06.2016 13:21)

Noo tak tohle je hustý.Holka, která je v tom totálně zamotaná už od dětství ,který jí matka totálně posrala a jak z toho ven, teď když je dospělá?!:( :) ... Kokain a tvrdej sex a uvnitř ztracená a citlivá dušička co touží po normálním, obyčejném životě s chlapem co bude mít jen ji a bude jí mít rád!?.. Nebo se mýlím?!..bude to vše ještě jinak?..tajemství?? ..noo jsem zvědavá jak tohle bude pokračovat...

ScRiBbLe

1)  ScRiBbLe (17.06.2016 12:02)

Ty voe! Tak tohle byla teda jízda! Neskutečně dobře napsaný, hrozně se mi to líbí, jak je to takový syrový.
Roberta bych ale nejraději !!! On jí přinese prášky? Fakt ho nemám ráda!
A její matka? Bože, chudák holka... :/
Líbilo se mi, jak zachránila Renatu, smysl pro spravedlnost se cení.
Fakt skvělá kapitola a já už se klepu na další!
Děkuju.

1

>