Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/xixrzk.jpg

The guy with scarf

Děkuji Cam a také vám za komentáře.

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Calad

9)  Calad (26.05.2014 12:05)

Vlastní bydlení... To je samo o sobě dost velká love-story a nebo horor :D
Rut vypadá sympaticky a její práce se mi taky moc líbí! Obdivuji tyhle učitele, na učení musí být člověk podle mě hodně klidné povahy!
Ale máš mě lapenou, zase

Niky

8)  Niky (26.05.2014 08:43)

Páni, to je skvělé, hrozně mě to baví! Ta její třída je suprová Hlavně paní Wang-Li, ale ostatní žáci taky A Rut je sympaťačka ;)
Jsem fakt zvědavá, jak se to bude celé vyvíjet. S Benem a jeho odzbrojujícím úsměvem, "staršími bratry"... Výborné!

Florence

7)  Florence (23.05.2014 19:22)

Evie, tak to jsem ráda, ta knížka se myslím taky zařadí mezi mé oblíbené (nedávno jsem si jí koupila a od té doby do ní pořád nahlížím, i když teda nějak nemám čas se do ní doopravdy začíst). Díky za tu opravu, hned to změním. A prosím, kdybys ještě něco takhle viděla, tak napiš. Já nejsem neomylná a tohle se mi prostě může stát (a taky stává! A jak často! :D). Díky moc!

KJ, jak jsem psala, Pana Kaplana taky znám, i když teda jsem ji ještě nepřečetla úplně. Moc a moc ti děkuji!

Caroline, to ne, to jen já jsem si nějak neuvědomila, že je středa a dala jsem kapitolu až pozdě, takže se objevila ve čtvrtek. Musím si na to znovu vydávání zvyknout, tak se mnou mějte prosím trochu strpení No, náhodné jméno to není. Tolik Noemi s hezkým bytem asi v Praze není Díky moc!

Vandi, ale jo, i ta se tady myhne. Přece jenom, Ben bude mít její fotku ;) Ti "dva starší bratři" budou trochu zamotávka. Ale to ještě uvidíš Díky moc!

Ali, hih! To mě teda moc mrzí (ale vlastně ani moc ne! Jsem ráda, že takhle "trpíš" :D). Jop, díky za opravu, nevím, co mě to napadlo, to takhle napsat. Díky moc!

Liv, já? A nestíhat? No, to nikdy! Dneska jsem přišla minutu před zvoněním a ani jsem cestou neběžela! Zamotám? Ehm... no, když si to zmínila, tak trochu... možná... občas... znáš mě :D Na prolínání jsem se moc těšila! Díky moc!

Lived

6)  Lived (22.05.2014 20:25)

Proč mi ten začátek velmi nápadně připomíná tvůj každý všední den? Že ses mi ale o žádném usměvavém chlapíkovi nezmínila. Ne, teď vážně. Kapitolka se mi moc líbila. Bylo to takové příjemné oživení dnešní zpáteční cesty domů. Líbí se mi to její povolání a taky se mi líbí ten chlapík. Sympaťák to bude určitě. Už se těším, až se k sobě dostanou blíže, než jen na jeden schod. Ale jak tě znám, ty nám to ještě zamotáš, takže se těším na další kapitolku. A to prolínání? Byt Noe? Skvělé!
Mě sa to páčilo! :D :D :D

Ali

5)  Ali (22.05.2014 14:31)

Flo! Co mi to jako delas?! Nektery kapitolky, jsou proste tak nechutne dobry, ze clovek nemuze prekousnout, ze dalsi bude az za dlouho (ver mi, je to jak stoleti). A ty tvoje jsou presne tenhle pripad! Takze jako ti dekuju samozrejme, ale aaah... Jdu se oddavat te agonii cekani. Jsem zvedava co pro typka se satkem pripravis dal. Mimochodem Rut a Noe? :) Like it! :D Jo a jak uz nekdo zminil: a student a a Yankee (popr. the). :) Diky! Fakt jsem si to uzila! ;)

Vanda

4)  Vanda (22.05.2014 14:10)

Jé, to je paráda! Aj tuto je Noe? :D Ale to asi nie je tá zo Zámkov, či je? :D
No, tí žiaci v triede... Najviac sa mi asi pozdáva Morrisová s britským prízvukom :D Lebo má britský prízvuk, moja slabina :( :D
Wang-Li... :D :D :D Debuisove dvojzmysli... :D To bolo najviac :D
Rut zatiaľ vyzerá byť fajn, Ben tiež a aj ostatní Takže sú tu dvaja starší bratia? Jeez, to je super
No, teším sa na ďalšiu

PrincessCaroline

3)  PrincessCaroline (22.05.2014 12:27)

Huh, už som sa zľakla, že sa kapitola v stredu nekoná
Jeee, Rut je zlato a jej trieda nemá chybu. Ale, počúvať ako niekto komolí rodný jazyk musí stáť veľa nervov:D A vyzerá to veľmi nádejne, Tom sa mi páči tiež
A od koho ide kupovať ten byt? Od Noe? Či len dve náhodné mená?
Nech už je nedeľa!!

KalamityJane

2)  KalamityJane (22.05.2014 09:48)

Úplně stejně jako Evie mi to připomnělo pana Kaplana. :D A paní Wang-Li mi zase připomněla moji studentku :D a celkově si to hrozně užívám, protože prostě to vypadá skvěle ♥ Jsi naprosto úžasná a já se těším na pokráčko. Děkuju.

1)  Evie (22.05.2014 08:47)

Paráda! Připomnělo mi to mojí oblíbenou knížku Pan Kaplan má stále třídu rád. (to není šťourání, to je pochvala). Tyhle slovní hříčky mi vždy zaručeně zvednou náladu. No a když se k tomu přidá ještě Yankee se strništěm... hmmmm :D a navíc tak sladkej. (I'm not such a dumbass :D :D :D :D )
Jen malinká opravička - jsem si téměř jistá, že se píše "a student" :)
Těším se na pokračování!

1

>