Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/xixrzk.jpg

The guy in hospital

Děkuji moc Cam a díky i vám za ty skvělé komentáře!

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Florence

6)  Florence (18.07.2014 14:29)

Kejt, to je pravda. Mohl tu být jen týden nebo se mohlo stát, že by se s Rut nikdy nesrazil na schodech, že by si nevybudovali to pouto, které mají a co by pak zbylo z naší Rut? Pravděpodobně by pořád chodila pozdě do práce, měla vlastní byt, ale odsuzovala jeho předchozí majitelku za její paranoiu, aniž by se jí nsažila pochopit. Nikdy by nepotkala Adama, nikdy by se nepoznala s Adinou... nebylo by tu nic a nikdo, kdo by jí otevřel oči. Nebyla by to naše Rut.
Moc a moc ti děkuji, holka!

Vandi, na tuhle scénu jsem se těšila od samého začátku, co jsem z Debuise udělala prase :D Slečna Morrisin tomu dala ráno :D
Jak dopadne Terka, to je ve hvězdách. Upřímně, nemyslím, že to už by byla Rutina starost... že už by se o to naše holka někdy měla zajímat. Měla pravdu, nikdy to nebyly kamarádky na život a na smrt.
Tami je neodbytnná jako pijavice. Ta, když se na někoho se svou kamarádskostí a nadšením pověsí, tak je to pořádně :D
A skutečně by mohla jít s ním? Nabídl jí to vůbec? A byla v takovém životě šťastná?
Děkuji ti!

Caroline, jak tak čtu tvůj komentář, poťouchle se usmívám a libuji si, že jsem odjela do Anglie a ty teď nemůžeš jen tak přijet a zapíchnout mě ve spánku
Terka... to je zvláštní postava. Začalo to s ní dobře, holky si rozuměly, povídaly si, přátelily se, ale pak... pak se Rut začala měnit, začala vidět svět kolem sebe a to Terka neudělala. Ta zůstala ve své sobecké škatulce bez jakéoli touhy z ní skutečně vylézt. Vlastně je to docela smutné.
No, já doufám, že ty to prožiješ stejně jako ona. To, že Ben odejde jsem se vám snažila nacpat do hlavy od začátku. Ostatně ani Rut o tom nikdy nepochybovala, vždycky věděla, že Ben není člověk, co by se zrovna v téhle fázi svého života usadil s ní v Praze a bydlel s ní v tom bytě. Myslím, že otázkou spíš bylo, jestli ona půjde s ním...
Nechci nic dopředu prozrazovat, ale dovedeš si tu situaci představit? Že by s ním skutečně odešla? Že by se tady toho všeho vzdala a odešla by od svojí rodiny, od kluků, které tak miluje a šla by s ním, aby... aby co? Aby mu držela tašku na foťák? Myslíš, že teď, když konečně uviděla celý svět a začala žít a má touhu pomáhat, že by to všechno opustila pro jednoho muže? JAsně, něco silného pro něj cítí, ale... něco silného cítí i pro své kluky, rodinu, to město, pro sebe.
Love, girl A díky;)

PrincessCaroline

5)  PrincessCaroline (18.07.2014 00:23)

Poslušne se hlásim!!
Zhltla som kapitolky, ktoré ma veeľmi nepotešili.
Veľmi som obdivovala časť, keď sa Rut s Terezou rozprávali v kabinete. Tie jej myšlienkové pochody, ako jej začalo dopaľovať, že vlastne s ňou nemá nič spoločné...Bolelo ma za Mareka, že to celé dochrámala, ale myslím, že Rut aj Marek majú naviac.

Andy bol beest Že Macík, skoro som odpadla

Čo sa týka slečny Morrisovej, skoro som padla zo stoličky jakú mu plesla

A nato som skoro spadla zo stoličky, keď prišla z ním do izby. On naozaj odchádza. Odchádza a ja mám v očiach slzy. Už len z pomyslenia, že odíde!
Čo bude robiť Rut, keď odíde? Bol jej slnko. Čo budem robiť ja?!
Čo sa bude diať ďalej? Pfúú, neznesiem koniec typu, každý sa rozišiel svojou cestou a každý s novými zážitkami zmenil svoj pohľad na život. Osobne ma nasralo do žerava, keď jej povedal, že nepríde už do Prahy. Prečo?! Je to jeho kamarátka, mesiac ju mal stále na krku, má ju rád! To ju nikdy nepríde ani pozrieť?

Som momentálne vo veľkom hormonálnom hneve (svoje dni má každá) a poviem ti, že som z jeho prichádzajúceho odchodu ako želatína. Nechoooď!!

Vanda

4)  Vanda (17.07.2014 22:57)

Okej, pôjdem od začiatku...
Morris mu dobre dala :D Ale už si to zaslúžil, no :D
Rut a vystrašená?
Takže Terka asi nedopadne najlepšie... Je síce pravda, že pri alkohole väčšinou ľudia nevedia, čo robia, ale je to jej vina, je dosť dospelá a mala byť zodpovednejšia :/ Som rada, že s Tomom a Marekom je to už v pohode
Chovateľka slonov je Tami? :D Tej sa asi nikdy nikto nezbaví :D
Fuh, Ben odchádza? Je pravda, že by mohla ísť s ním, ale to by nechala všetko za seboz Začínam mať pocit, že aj tak skončí s Tomom :D Ale stále fandím Benovi :D Teším sa na ďalšiu

3)  Kejt (17.07.2014 12:06)

Ach bože, už je to tady:-( ach jo, jo, chápu to, ale přesto mně trhá na kusy představa, že ji odjede. Ale taky tu mohl být jen týden, že? ne celý měsíc. A co ty náznaky o Tomovi, no, jsem zvědavá, co na ně chystáš. A nadšená chovatelka slonů:-))) Flo, ty jsi boží, děkuju. Ale už ted mi Ben chybí.

Florence

2)  Florence (17.07.2014 11:47)

To Teda nevím... Já sedím na letišti teď a čekám na své letadlo a řeknu ti, že pro nějakého kluka by se mi to znovu absolvovat nechtělo :D
Moc díky, crystall

1)  crystalline (17.07.2014 10:04)

Musí letět s ním

1

>