Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/draco%20hermione%20loveteam.jpg

Pátrání a pomsta

15+

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1 2   »

KalamityJane

24)  KalamityJane (07.08.2012 22:44)

Zatraceně!!! Jak jsem mohla zapomenout i na tuhle část s rituálem?!

HMR

23)  HMR (07.04.2012 09:17)

Jsem si myslela, že máš Draca ráda??? by mě zajímalo, co děláš s těmi, co ráda nemáš

22)   (03.04.2012 18:57)

Že přišli včas?! Řekni, že přišli včas! Bylo to úžasné, i když vím, že o takových pasážích se to říká jen těžko. Mně osobně to připadalo co do rozsahu přesně akorát. A ohledně obsahu... vrahu! ;)
Normálně se do mě dala zima. Teď se klepu, jestli bude úplný HE, nebo jestli mám čekat otevřený konec...
Bylo to výborné, Šárko.
P.S. Hele, že ty nemáš ráda Rona!

SarkaS

21)  SarkaS (01.04.2012 02:29)

Janiczo, páni, jsem si jistá že takovou chválu si ani nezasloužím,a le rozhhodně ti za ni děkuju! Když jsem si tvlj komentář přečetla, vybavil mě dobrou náladou na celý zbytek dne. Jsi báječná a já jsem teď děsně dojatá ( i když za to nejspíš může i dopsání epilogu)
Fanny, díky ti za to. už jsem se bála, že Destiny opravdu všichni odsoudí i když je to jen hloupé zmanipulované dítě. Děkuju za to, že ty sna ni mislela jako já ;)

Fanny

20)  Fanny (31.03.2012 22:50)

Uf! Docela silná slova. Jdou na poslední chvíli. Jen aby jim to vyšlo...

Jen aby Mia ještě nestihla udělat nějakou pitomost! A tak nějak doufám, že Farowové pomůžou taky... Nemohla za to kým byli její rodiče a komu se dostala do rukou...

19)  Janicza (31.03.2012 13:21)

jsem takřka beze slov! Děj mě uchvátil. nelibuju si v trápení a týrání, ale tohle bylo... Ta Dracova bezmoc bojovat proti těm dvěma byla prakticky hmatatelná! A síla nevzdat to, přestože se všechno zdá ztracené. Bylo to hodně emotivní! nejvíc mě ale asi dostala Hermiona a ten rituál černé magie... Takový důkaz lásky...
Už jsem to tady několikrát publikovala a dneska se to opět potvrdilo, jsi GENIÁLNÍ AUTORKA! Skvěle popisuješ a vymýšlíš komické situace, kdy nevím jak se přestat smát, romantiku, vzájemný psychologický rozbor postav a jako bonus na nás vybalíš takové mučivé drama až mi z toho běhá mráz po zádech... Hrdinný smrtijed mi bude chybět a můžeš se vsadit, že se k němu budeme všichni rádi vracet, když náhodou nebude co číst!

SarkaS

18)  SarkaS (30.03.2012 23:08)

Děkuju, za všechny komentáře. Ať už pozitivní nebo ty odmítavé. Každá reakce je prima, jelikož vím, že jsem vám za to já i tahle povídka stála. Díky!

17)  kamčí (30.03.2012 21:47)

ach, tak konečně jsi nám tu záhadu objasnila dost drsná kapitola, ale to i ta předchozí

FaithNana

16)  FaithNana (30.03.2012 19:58)

Děkuji za vysvětlení, asi jsem nad tím přemýšlela tak moc, až to mělo opačný efekt... :p

SarkaS

15)  SarkaS (30.03.2012 18:28)

FaithNana, to se tak možná jevilo,a le faktem je, že věděl o koho jde, když s ní sám musel bojovat, ale ve chvíli kdy ho mučila byl natolik oslabený, že by během té bolesti nepoznal ani vlastní matku. Lidská mysl má své limity, takže on věděl kdo po něm šel když s ní bojoval a prozo mohl nechat stopu. Kdo ho týrá pro něj zdaleka nebylo tak jednoznačné, když tam bylo hlasů víc a on na tom byl tak jak byl ;)

FaithNana

14)  FaithNana (30.03.2012 18:22)

Já jsem se asi možná přehlídla nebo mám delší vedení (což je více, než pravděpodobné), ale vždyť Draco na začátku mučení Pansy nepoznával. Tak jak mohl vyrýt její iniciály tam, kde ho přepadly? Nebo měl nějaký výpadek od té doby ještě? Já vím, jsem pravděpodobně slepá, nevybíravě rejpu a spoustu dalších věcí. Pardon... Ale jinak je to prostě úžasné! Líbí se mi, jak důkladně a hlavně dobře umíš popsat všechny situace.

KalamityJane

13)  KalamityJane (30.03.2012 18:21)

Já si zase myslím, že tahle kapitola byla perfektním ukázáním toho, že člověk si sice sáhne na dno, ale někdy to jde ještě hlouběji - až na skutečný okraj sil a jak se za ten okraj jednou dostane - bude cesta zpět velmi, velmi náročná, pokud vůbec možná... A ta děvka mi fakt pije krev!! A ta malá bestie snad ještě víc!

„Proč tak vyšiluješ? Jeden smrtijed v rukou jiného? Co na tom?“ pokrčil rameny Ron a vypadal docela otráveně. Hermiona si ani neuvědomila, kdy se pohnula, ale v dalším momentu Ronova hlava o pořádný kus poskočila, jak mu plnou silou ubalila facku. „Do hajzlu!“ vyjekl a chytil se za tvář. Harry jen okřikl bystrozory, kteří vztyčili hůlky.


„Pohov! Ronalde, nechovej se jako idiot! Tvoje matka by se propadla hanbou, kdyby tě slyšela. Teď jděte sakra udělat, co jsem vám řekl, nemáme čas na prostoje,“ přikázal Harry a měřil si pohledem svého nejlepšího přítele. Bylo na něm vidět zklamání. Podobné, jako když Ron na oslavě oznámil, že si teď může dělat, co chce a s kým chce, a odešel se Susan Bonessovou, zatímco Hermiona se mu snažila všechno vysvětlit. Byly chvíle, kdy ho Ron opravdu štval a tohle byla jedna z nich. „Dobrý?“ zeptal se pak Hermiony, která si svírala pálící ruku.

Tak tahle část mě dostala. Ron se nechová jako idiot, Ron je idiot!
A ještě pro tebe mám jednu zprávu. Minulý týden jsem zkoukla Prince dvojí krve a já prostě v Malfoyovi nemůžu vidět toho šmejda! A naopak Rona (hlavně ve scénách s Lev) jsem nemohla vystát!
Každopádně se mooooc těším na další kapitolu, takže honem piš!

12)  Anna43474 (30.03.2012 16:34)

Když jsem říkala filmovou fotku, měla jsem na mysli tuhle:
http://rlv.zcache.com/draco_malfoy_and_slytherin_mousepad-p144945786668155093z8xsj_400.jpg
Došlo mi to podle těch tmavých vlasů Tahle záporačka mě napadla, byť ne jako první možnost, jen jsem si nemohla vzpomenout, jak se jmenuje :D
Pohanské rituály??? To by mě nenapadlo. Jsi zákeřná
Hlavně už ho zachraňte
TKSATVO

semiska

11)  semiska (30.03.2012 16:29)

Wow, odhalila jsem ji dříve, než to bylo řečeno či byly objeveny iniciály, jsem dobrá!
Kapitola perfektní. JO i z takových to věcí se může stát z člověka šílenec, i když jsou to věci několik let staré. ;)
Snad ho zachrání, když už se tam dostali. A doufám, že Hermiona neudělá to, co si myslím, že se chystá udělat. Nedoporučuju jí to a ona to pak pozná jistě taky, jen snad nebude pozdě. ;)
Skvělé, překvapilas mě po pisatelské stránce. Tak realistický popis jsem u tebe snad ještě nezažila. Nádhera, jen tak dál a šupky dupky honem nové čtení. ;)

MaiQa

10)  MaiQa (30.03.2012 15:47)

Já nemám slov a to se mi už dlouho nestalo.
Já mám tenhle typ povídek hrozně ráda, ta temnota v nich, to, jak je to dostatečně realistické, i když Crucio by se v našem světě moc dobře neujala.
Já chci další kapitolu. Z celého srdce doufám, že Hermiona neudělá to, co si myslím, že udělá.
A jsem naprosto vyděšená a bojím se toho, co se v další kapitole bude dít.
Ale přesto se na ni těším.

Lipi4

9)  Lipi4 (30.03.2012 15:37)

Kde je další část??? ... jé jak já miluji horory .. .. .. Tak rychle, kde máš další písmenka ...

Ať si všichni řikají, co chtějí, ale je to dokonalá kapitolka

SarkaS

8)  SarkaS (30.03.2012 14:01)

Kejt, v pohodě. Nedotklo se mě to, ale chtěla jsi vysvětlení. ;) S komentáři a psaním všeobecně je jedna potíž. Nikdy není jasné, jakým tónem to člověk píše a tak je snadné si slova vyložit jinak, než jsou myšlena. Já si ta tvoje nebrala jako urážku ;) , jen jsem se snažila vysvětlit ti proč to píšu jak to píšu - a to tak, jak to cítím. Pokud mi přijde, že si tahle sitauce zasloužila dvě kapitoly, prostě to tak mám, nic jiného v tom není. Každý je individuální a musíš to tak brát. Svou povídku můžeš napsat jinak, ale tohle jsou moje pocity, myšlenky a nápady tudíž je podávám po svém, víc bych to asi nerozpitvávala. Mohlo by se to zvrhnout ve filozofickou debatu a těch mám dost ve škole :D ;)

7)  Kejt (30.03.2012 13:48)

No, já Mary Sue taky nemusím, opravdu ne. Chápu i to, že si tím Draco vyrovnává dluhy, jestli tím lépe přijme fakt, že si odkroutil svoje, tím líp. Jen si nejsem jistá, že díky prožitému mučení bude líp spát... A mi přijde zbytečné to tak pitvat do detailu, už předchozí kapitola byla dostatečně výstižná, aby každý pochopil, že toto není pohádka. Bellatrix - já její zárodky spatřuju přesně v chování zfanatizovaného dítěte, taková menší kopie šílený Lestrangový. Pansi ještě dokážu pochopit, vnímá to tak, že ji Draco zničil svět, ve kterém měla svou budoucnost, postavení, rodinu a navíc mohla být Malfoyová... o to vše přišla. U té malé psychopatky tolik pochopení nemám. Předpokládám, že komentáře slouží k vyjádření myšlenek těch, co čtou povídky. Takže sorry, jestli jsem udeřila na strunu, která se tě dotkla. Líbí se mi tvoje povídka, jen jsem se snažila víc porozumět tomu, proč si tomu věnovala dvě kapitoly. Ano, napsala jsem, že mi na nervy brnká Bella, pardon, neobratně napsáno, doufám, že už jsem to dostatečně vysvětlila.

Ivanka

6)  Ivanka (30.03.2012 13:42)

Au! A ještě jednou au... To se fackuju, abych se konečně probudila. Tahle kapitola byla bolavá. A něco mi říká, že minimálně ještě jedna další bude taky. Ale to vlastně víš jen ty, že?
To, že je to Pansy, mi došlo o něco dříve, než to bylo řečeno. Někdy v té chvíli, kdy se "ozval" její ječák, jsem byla doma. To nic neubrá na faktu, že jsem byla tak překvapená, že jsem dokonce zapomněla tlouct hlavou do stolu za to, že mi to nedošlo.
Už jsem někde říkala, jak se mi líbí Dracovi oči? Ne? Opravdu? Tak to říkám teď, protože to je sakra aktuální! Ne, to nebylo na tebe... Možná.
Co na to říct... Piš, uč se, piš, piš, uč se, ať to tu máme co nejdřív a ujistíme se, že Mia opravdu neudělá to, co si myslím.

Twilly

5)  Twilly (30.03.2012 13:20)

Já jsem spokojená. Od začátku beru tuhle povídku víc jako "pro dospělé" než jako pohádkový čajíček, i když ff na HP. Šárčinu tvorbu znám a sedne to k ní, tak jak to je. Toť zase můj názor. I když realistický popis fyzického traumata u ní v tomhle rozsahu vidím poprvé. Je to ale tvůj rukopis, Šárko, takže mě to neruší a stejně tak mi to neruší představu o romanci. Jsem zhýralý čtenář... asi

1 2   »

>