Další odkazy

Nenechte si ujít!

Povídka Druhá šance od Alokin teď vyšla jako kniha!

Zkáza z nebes

Snoubení tmou - Leona Škodová

Hříšníci - Marie A. Gregorová (ambra)

Facebook

Kdo sem chodí?

Flag Counter

/gallery/on the edge again.jpg

Konec víkendu a přeskok o několik dní dál. Tahle kapitolka mi dala zabrat, tak snad se bude aspoň trochu líbit ;)

předchozí kapitoladalší kapitola

Uživatelé musí být přihlášeni pro psaní komentářů.

Komentáře

1

Sabienna

6)  Sabienna (23.01.2014 16:25)

No na to, jak ta kapitola začala jakože rozverně, Damon a Elena opět perlili, tak to skončilo pěkným šokem Ale dal se očekávat, když to Damon tak pěkně naznačil, nebo spíš přímo prorokoval To jsou mi věci tohle to... To nám ta idylka moc dlouho nevydržela, šestá kapitola a první mrtvola je na scéně :)
Já si stejně musím nejvíc pochvalovat ty Delena chvilky Já z nich prostě nemůžu Oni jsou tak sladkýýý Krásně jsem se pobavila u té debaty o tom, jak lidi vypadají pitomě v halloweenských kostýmech Ta se mi vážně hrozně líbila Stejně tak ty Eleniny diplomatický schopnosti, který používá společně s emocioálním vydíráním na Damona To je takový chudák!! Ona by ho snad přesvědčila o čemkoliv, kdyby použila tu svoji frázi "kvůli mně"
Ale zas musím uznat, že v tomhle má pravdu, ačkoliv i chápu Damonův pohled a snad se k němu i víc přikláním, ale když potřebuje ještě nějaký čas, aby se k tomu odhalení donutil, tak by ho v tom měl Damon podporovat.. Však je to jeho bráška Jejeje, mají mezi sebou moc a moc hlubokých, zejících propastí, který zatím nepřekonali, tak doufám, že se jednou stane a zas to bude všechno v pořádku
Pokračuju dál, ať stihnu co nejvíc dneska
Skvělá kapitolka, Marti, jak jinak

DarkMoon

5)  DarkMoon (07.11.2012 17:12)

Terry, ááá, taková záplava smajlíků Děkuju moc :)
P.S.: Další kapitolka právě byla úspěšně vložena :D :)

Terry

4)  Terry (07.11.2012 16:26)

DarkMoon

3)  DarkMoon (04.11.2012 10:55)

Holky moje zlatý, děkuju moc oběma Z téhle kapitoly jsem neměla nejlepší pocit, takže jsem moc ráda, že se vám líbila :) Nokí, ano, začíná se to zamotávat :D Já vím, klidné spokojené kapitoly mají něco do sebe, ale o tom se nedá psát napořád, už to chtělo trochu akce ;) Jestli jsem se dívala správně, tak u HEA se objevil první vážný problém také zhruba v 6. kapitole :D :)
Terulko, nedočkavost mě vždy jen potěší ;)
Další se pokusím přidat ve středu, ale vážně netuším, jestli se mi to povede, takže nic neslibuju A ještě jednou děkuju moc :)

terulka

2)  terulka (03.11.2012 19:30)

Jako vždycky úžasné :) a jak sem říkala že určitě bude stát za to si počkat měla sem pravdu :D vyplatilo se to.. a kdy bude další? já vím sem nedočkavá ale když je to tak skvělý..

1)  Nokia (03.11.2012 17:39)

To bylo pěknýýýý :D I když se skoro v celé kapitole o něčem dohadovali, moc se mi to líbilo :D Aaaaa už se nám to začíná zamotávat, co? :D No, byla bych radši, kdyby to ještě pár kapitol počkalo a byl čas na , ale nevadí :D
Krásné Ehm kdy bude další? :D

1

>